Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 71.
-
Μέχρι τώρα όλα εντάξει σε Xiaomi MiNote PRO, και Xiaomi Redmi Note 3 PRO!
-
Μέχρι τώρα όλα εντάξει σε Xiaomi MiNote PRO, και Xiaomi Redmi Note 3 PRO.
-
unlock bootloader
ΜήνυμαΚοίταξε λίγο στο φόρουμ υπάρχουν αρκετή οδηγοι δεν είναι και τόσο δύσκολο. Γενικό ευρετήριο οδηγών για κάθε συσκευή
-
Ξεκλείδωμα του Bootloader.
ΜήνυμαΠρέπει να βάλω την κάρτα που ξεκλείδωσα και το πρώτο.Ευχαριστώ πολύ!! Gesendet von meinem MI NOTE Pro mit Tapatalk
-
ΜήνυμαΝα ρωτήσω κάπου πήρε το μάτι μου ότι με ένα λογαριασμό μπορούμε να ξεκλειδωσουμε 2 κινητά ισχύει η κατάλαβα λάθος. Gesendet von meinem MI NOTE Pro mit Tapatalk
-
ΜήνυμαΠερνάς με update Developer ROM και ξεκλειδώνεις βεβαια εάν έχεις πάρει το okay από Xiaomi.Καλή επιτυχία Εάν κοιτάξεις στο Forum υπάρχει και οδηγός που είναι αρκετά κατατοπιστικός. Γενικό ευρετήριο οδηγών για κάθε συσκευή
-
Πετάει μπράβο στα παιδιά! Mi Note Pro
-
Πάντως μετά από μερικές μέρες φαίνεται να έχει στρώση,μόνο ένα μικρό θέμα με την θερμοκρασία.Μπράβο παιδιά. Mi Note Pro
-
[Xiaomi Mi4] Επαναφορά από Developer ROM ή έχετε καταστρέψει το κινητό σας μέσω αλλού firmware σε Επίσημη Stable ROM ακόμα και αν έχουν καταστραφεί τα partitions!
satdim - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΚαλησπέρα έχει έρθει στα χέρια μου ένα Mi 4, έχει ακριβώς το ίδιο πρόβλημα με τον φίλο swordfish δηλαδή όλες η λειτουργίες στην οθόνη ανταποκρινονται μετά από μερικά δευτερόλεπτα. Έχω κάνει ακριβώς ότι λέει ο οδηγός πιο πάνω αλλά το πρόβλημα παραμένει. Μήπως υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος να το επαναφέρω.... Gesendet von meinem MI NOTE Pro mit Tapatalk
-
YI Home 2.10.2.8_20160907 GR
ΜήνυμαΑπό ebay ο πωλητής έχει έδρα στην θεσσαλονίκη αλλα η camera ήρθε από china. Δεν ξέρω εάν είναι ευρωπαϊκή την ξεκλείδωσα και δουλεύουν όλα ρολοι.
-
ΜήνυμαΠαράθεση από maddoctor: “Παράθεση από satdim: “Καλησπέρα σε όλους εχτές μου ήρθε η κάμερα και μετά από μερικές δοκιμές την έκανα να δουλέψει. Σήμερα το πρωί την δοκίμασα και όλα ήταν εντάξει, την έβγαλα από την πρίζα για να την βάλω σε κάποιο άλλο χώρο, και από τότε έχει κολλήσει και είναι η πορτοκαλί λάμπα συνέχεια αναμενη και δεν δουλεύει. Γίνεται κάτι να τη επαναφέρω στην κατάσταση που ήταν. Gesendet von meinem MI NOTE Pro mit Tapatalk ” Κάν' της reset και ξανασεταρέ την ” Ευχαριστώ όλα εντάξ…
-
ΜήνυμαΚαλησπέρα σε όλους εχτές μου ήρθε η κάμερα και μετά από μερικές δοκιμές την έκανα να δουλέψει. Σήμερα το πρωί την δοκίμασα και όλα ήταν εντάξει, την έβγαλα από την πρίζα για να την βάλω σε κάποιο άλλο χώρο, και από τότε έχει κολλήσει και είναι η πορτοκαλί λάμπα συνέχεια αναμενη και δεν δουλεύει. Γίνεται κάτι να τη επαναφέρω στην κατάσταση που ήταν. Gesendet von meinem MI NOTE Pro mit Tapatalk
-
Τι ακριβώς είναι το Shell συγγνώμη αρχάριος.
-
Δεν ξέρω για εσάς σε εμένα στο Mi Note Pro ανεβάζει πολύ την θερμοκρασία και η μπαταρία πέφτει πολύ γρήγορα. Μακάρι να γίνει κάτι να διορθωθεί γιατί κατά αλλά δουλεύει πολύ καλά Gesendet von meinem MI NOTE Pro mit Tapatalk
-
Πριν μερικές μέρες η προηγουμενη που είχα 7.4 δούλευε ρολοι,απλώς ήθελα να πω την διαφορα που έχει με την 7.4 αλλα κατά τα αλλα είναι εντάξει.
-
Μi note Pro προβλήμα με την μπαταρία και την θερμοκρασία.
-
Μόλις την πέρασα στο note μi pro όλα καλά μονο θα ήθελα να ρωτήσω θα παραμείνει στην 5 έκδοση η θα βγει και στην 6.
-
Δεν μπορώ να καταλάβω πρέπει να σβήσω την version που έχω περάσει και είναι 5.1.1 LMY47V και 6.5.26 Beta και μετά να περάσω την ελληνική η να κάνω update πάνω σε αυτή miui-hellas-5.1_leo_GTV-6.5.26.Συγγνώμη που ρωτάω τόσα πολλά αλλα είμαι αρχάριος με ΜIUI.Τον οδηγό τον διάβασα αλλα δεν βρήκα κάτι για τις ρύθμισης του TWRP