Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 1-4 από 4.
-
Παιδιά καλησπέρα. Έχω το redmi note 9 pro & εγώ κατά τη διάρκεια κλήσης η οθόνη δεν μπαίνει σε αδράνεια με αποτέλεσμα να πατιεται συνέχεια η σιγαση, η καταγραφή κλήσης , ο εγγραφέας οθόνης κλπ... δεν μπορώ να βρώ με τίποτα στις ρυθμίσεις κάτι που να ενεργοποιεί την αδράνεια. Γνωρίζετε κάτι που αγνοώ? Ευχαριστώ για τον χρόνο σας
-
Παράθεση από bagb88: “Παράθεση από Patriot75: “Παιδιά καλησπέρα, έχω το Mi Tv Box S και εχθές παρατήρησα πρόβλημα στον ήχο... είχα να το χρησιμοποιήσω καμιά εβδομάδα και όποια εφαρμογή χρησιμοποίησα , ο ήχος είτε μέσω tv είτε μέσω ηχοσυστήματος, έπρεπε να έιναι στο max , για να ακούγεται απλά ο ήχος... Άλλαξα και καλώδιο Hdmi και θύρες Hdmi στην Tv αλλά συνέβαινε το ίδιο . Έκανα και επανεκκίνηση αλλά τίποτα. Το μόνο που δεν έχω δοκιμάσει είναι επαναφορά εργοστασιακών και εκκίνηση απο την αρχή. Έ…
-
Παιδιά καλησπέρα, έχω το Mi Tv Box S και εχθές παρατήρησα πρόβλημα στον ήχο... είχα να το χρησιμοποιήσω καμιά εβδομάδα και όποια εφαρμογή χρησιμοποίησα , ο ήχος είτε μέσω tv είτε μέσω ηχοσυστήματος, έπρεπε να έιναι στο max , για να ακούγεται απλά ο ήχος... Άλλαξα και καλώδιο Hdmi και θύρες Hdmi στην Tv αλλά συνέβαινε το ίδιο . Έκανα και επανεκκίνηση αλλά τίποτα. Το μόνο που δεν έχω δοκιμάσει είναι επαναφορά εργοστασιακών και εκκίνηση απο την αρχή. Έχει κάποιος κάποια ιδέα?