Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 61-67 από 67.

• Redmi Note 2 32gb fdd bugs & issues

muj - - RedMi Note 2 (Hermes)

Μήνυμα

Παράθεση από NasDriver: “Παράθεση από muj: “όποτε κατεβάζω την stable γιατί η καινούρια πιθανόν να έχει κάποια bugs; ” Stable δεν σημαίνει απόλυτα λιγότερα bugs από developed Η κύρια διαφορά τους είναι ότι: 1. η stable δεν έχει δικαιώματα root και ανανεώνεται κάθε 3-4 μήνες 2. η developed έχει δικαιώματα root και ανανεώνεται κάθε Παρασκευή...αυτό δεν σημαίνει ότι κάθε Παρασκευή πρέπει υποχρεωτικά να κάνεις update στην επόμενη Δηλαδή, η τελευταία developed 5.12.24 έχει βγει πολύ καλή και σταθερή.…

Μήνυμα

όποτε κατεβάζω την stable γιατί η καινούρια πιθανόν να έχει κάποια bugs;

Μήνυμα

Να κάνω μια ερώτηση; Στον οδηγό που με παραπέμπεται στο 3ο βήμα αναφέρεται να γίνει download η τελευταία ελληνική GTV rom. Πατώντας τον σύνδεσμο υπάρχει η V7.0.8.0 έχει επίσης την V7.0.6.0 και από κάτω υπάρχει ένα άλλο άρθρο με την 5.12.24. Εγώ ποια από τις τρεις θα κατεβάσω για να εγκαταστήσω;

Μήνυμα

Παράθεση από caeser: “Παράθεση από NasDriver: “Με όσα έχω μάθει τους τελευταίους 3 μήνες που είμαι κάτοχος xiaomi καλύτερα να τους πεις ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΑΝΟΙΞΟΥΝ, ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ και να έρθει το κουτί του κινητού και με ζελατίνα παρά να στο πειράξουν. ” Συμφωνώ ΑΠΟΛΥΤΩΣ!!!!!! ” Είναι η πρώτη φορά που μπαίνω στην διαδικασία να αγοράσω κινέζικη συσκευή και δεν τα γνώριζα όλα αυτά που αναφέρεται. Εγώ είχα στο μυαλό μου ότι όπως πας εδώ στο Χ μαγαζί πχ και παίρνεις το galaxy S6 είναι το ίδιο πράγμα κα…

Μήνυμα

Παράθεση από Bodai: “Παράθεση από muj: “Θα ανέφερα και το site από το όποιο αγόρασα την συσκευή αλλά δεν θυμάμαι πλήρως τους κανόνες του forum και δεν θα ήθελα να θεωρηθεί ως διαφήμιση. Το αναφέρω καθαρά με πρόθεση ενημέρωσης για όσους πιθανόν βρίσκονται σε περίοδο έρευνας αγοράς συσκευής από Κίνα, γιατί δεν έμεινα ευχαριστημένος ούτε με την συνολική τους εξυπηρέτηση και ενημέρωση αλλά κυρίως και με την ποιότητα του λογισμικού με το οποίο απεστάλη η συσκευή. ” Μα ακριβώς για τον λόγο αυτό υπάρχε…

Μήνυμα

Σας ευχαριστώ πολύ για την άμεση ανταπόκριση σας στο ζήτημα μου. Η αλήθεια είναι ότι το είχα μεγάλο άγχος κάνοντας μια αγορά κινητού από το εξωτερικό, την ανταπόκριση και την εξυπηρέτηση που θα έχω σε θέματα τεχνικά και μη. Με το που βρω λίγο ελεύθερο χρόνο θα ακολουθήσω τα βήματα που αναφέρονται στον οδηγό που παρέθεσε πιο πάνω ο φίλος panospc και να συμπληρώσω κιόλας ότι έχει γίνει άψογη δουλειά από τον δημιουργό του οδηγού με μια γρήγορη ματιά που έριξα. Το πρόβλημα της μουσικής έχει ενταθεί …

Μήνυμα

Καλησπέρα και Χρόνια Πολλά, Είμαι καινούριος στο forum και δεν γνωρίζω αν έχει ξανά ανοιχτεί παρόμοιο άρθρο. Αγόρασα πρόσφατα το Xiaomi Redmi note 2 32gb fdd από Κίνα και αφού περίμενα 35 μέρες να έρθει και έχοντας ήδη περάσει από αναρίθμητες ψυχολογικές φάσεις με την σκέψη ότι οι Κινέζοι μου φάγανε τα λεφτά, ήρθε τελικώς (ίσως βοήθησε και το report στο paypal). Τέλος πάντων μετά από τόση προσμονή και υπομονή το λιγότερο που θα ήθελα ήταν να αξίζει αυτή η αγορά. Με την καθημερινή χρήση ανακάλυψα…