Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 338.
-
Παράθεση από baxalo: “ναι.. μεσα απο το twrp, μονο με wipe cache - dalvik/cache και εισαι κομπλε. ” Καλημέρα με το τρόπο που λες δεν σβήνουν ούτε αρχεία αλλά ούτε εφαρμογές;
-
Παράθεση από jimxai: “σωστα εισαι φιλε μου, μπαινεις με καθαρη εγκατασταση? Wipe-Advanced Wipe-Dalvik-System-Vendor-Data-Cache Install-Select Storage-Select Rom-Swipe to confirm flash Wipe Cache/Dalvik-Reboot System ιδια ακριβως μεθοδο και με εδω..!! αν την εχω δοκιμασει στο δικο μου? δικα μου ειναι τα βιντεο σε δικα μου τηλεφωνα εγκατεστημενα!!! youtube.com/watch?v=ht5R1i2uXDc ” Καλημέρα... Επειδή έχω και εγώ ένα mido από που μπορώ να κατεβάσω την συγκεκριμένη rom και twrp?
-
Ήθελα να ρωτήσω με την νέα room είχαμε πρόβλημα σε joyeuse...
-
1. Πρόκειται για συσκευή με Global rom που έκανε αναβάθμιση πριν λίγες μέρες..... Η συσκευή είχε files με φωτογραφίες και κατά την διάρκεια της αναβάθμισης σε κάποια files με φώτο τις έκανε αντίγραφο με μικρά γράμματα από κεφαλαία και στην συνέχεια οι φάκελοι βρέθηκαν και οι δύο άδειοι χωρίς φωτιγραφίες.... Μήπως ξέρει κανείς γιατί συνέβη αυτό ;; 1
-
Ερώτηση Αφορά την Global 12.0.1 για την συσκευή joyeyou μετά από αναβάθμιση αρχεία με φώτο που ήταν διπλοί, ο φάκελος ο ένας είναι άδιος, έχει μείνει το ίχνος της φώτο αλλά όταν πατας να ανοίξει είναι κατεστραμενη. Γιατί έγινε αυτό; αν ξέρει κάποιος και τι λύση έχουμε για να τις ανακτήσουμε;
-
Ερώτηση Αφορά την Global 12.0.1 για την συσκευή joyeyou μετά από αναβάθμιση αρχεία με φώτο που ήταν διπλοί, ο φάκελος ο ένας είναι άδιος, έχει μείνει το ίχνος της φώτο αλλά όταν πατας να ανοίξει είναι κατεστραμενη. Γιατί έγινε αυτό; αν ξέρει κάποιος και τι λύση έχουμε για να τις ανακτήσουμε;
-
Παράθεση από baxalo: “Εχουμε παραπανω καταναλωση μπαταριας ή μου φαινεται? ” Νομίζω ότι είναι καλύτερα με την νέα Rom
-
Πρόβλημα Revolut!!
ΜήνυμαΠαράθεση από polo: “Αλλάζεις το όνομα του magisk manager σε ένα τυχαίο ή από τις ρυθμίσεις του magisk (έχει επιλογή) και θα είσαι έτοιμος. ” 100.gif
-
Πρόβλημα Revolut!!
Μήνυμα@amavroudis @MIUI_ART Χθες το βράδυ έστειλαν αναβάθμιση από revolut.. Μετα από πολύ κράξιμο.. Και τώρα το παραβλέπει ότι είμαστε με συσκευές ξεκλείδωτος...... Εδώ όμως πρέπει μήπως πρέπει να δούμε γιατί φαίνεται η συσκευή ενώ έχω ενεργοποιήσει το hide από το magisk..? Το οποίο συμβαίνει και με την Πειραιώς ανοίγει η εφαρμογή οκ αλλά η διαδικασία πληρωμής με NFC μου την εχει αποκλείσε άρα το hide από το magisk δεν κάνει και πολλά
-
Πρόβλημα Revolut!!
Μήνυμα@amavroudis Ναι το δοκίμασα....δεν άλλαξε κάτι.... Εν το μεταξύ έχει forum η revolut και τους τα έχουν χώσει άσχημα.... Τους τα έχωσα και εγώ... Μήπως γίνει και από εκεί τίποτα...
-
Πρόβλημα Revolut!!
ΜήνυμαΛοιπόν από χθες που έγινε αναβάθμιση στο app τής revolut δεν σου επιτρέπει να κάνεις log in στον λογαριασμό σου σε συσκευές root παρά το ότι το έχω σε κρυφό στο magisk Υπάρχει τρόπος να το παράκαμψης????
-
Γενικός οδηγός εγκατάστασης της Ελληνικής ρομ XTRV σε όλα τα κινητά Xiaomi (Update 13.04.2020)
ΜήνυμαΤέλος καλό όλα καλά αν καί μεταλαιπώρησε λίγο εκεί Με το encrypt δεν έβλεπε τηn ROM που είχα βάλει στην συσκευή.... όλα good έκανα και το rootarisma ....forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/69066/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/69067/
-
Γενικός οδηγός εγκατάστασης της Ελληνικής ρομ XTRV σε όλα τα κινητά Xiaomi (Update 13.04.2020)
ΜήνυμαΠαράθεση από makis1024: “Δεν στράβωσε τίποτα , όπως είσαι σε twrp δώσε format data όχι advanced wipe , το άλλο το κουτάκι στα wipes που γράφει σκέτο format data. Πατάς χειροκίνητα yes και swipe. Back , back , Reboot και reboot to recovery για να δει κανονικά τα partitions και να ξεπεράσεις το unable to mount λόγω κρυπτογράφησης, περνάς ξανά την xtrv στο κινητό από υπολογιστή στο κινητό σε περιβάλλον twrp και θα βγάλει κανονικά την xtrv για εγκατάσταση. Διότι με το format data θα γίνει wipe data …
-
Μήνυμαδεν μου έγινε τελικά η εγκατάσταση και με βάζει στο twrp το έκανα και δευτερη φορά απο το στικάκι ......τι στράβωσε ?
-
Μήνυμανα ρωτήσω όλα καλά με την εγκατάσταση του twrp έχω αντιγράψει και την rom στην συσκευή (redmi note 9 pro) αλλά δεν την βλέπω την rom μέσα απο το twrp δεν ξέρω γιατί να προχωρήσω στην εγκατάσταση της rom απο φλασάκι? υποψη δεν έχω κάνει κανένα format ήθελα να εντοπίσω πρώτα την rom στο κινητό.