Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 141-160 από 338.
-
Θέλω να επισημάνω το πρόβλημα με τις δυο τελευταίες rom για το dermi 2GB που πρέπει να σχετίζεται με το twrp 3.0.0 και στην 6.3.17 στο άλμπουμ δεν υπάρχει η δυνατότητα cloud
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Είναι και τα δύο zip ROM της τελευταίας GTV-6.3.17, με αλλαγές στο Script για να μην ελέγχει την κωδική ονομασία της συσκευής σας. Βεβαιωθείτε πρώτα όμως πια συσκευή έχετε από το ταμπελάκι που αναφέρω παραπάνω, ώστε να κάνετε Flash την σωστή ROM. ” η επέμβαση ήταν επιτυχής αλλά στο άλμπουμ δεν βλέπω τις φωτογραφίες στο cloud Τελικά τι δεν πήγαινε καλά με τις δύο τελευταίες rom τι έφταιγε, η rom ή το twrp 3.0.0 ?
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από nnbignick: “Το πρόβλημα συνεχίζατε με τις δυο τελευταίες ρομ για το redmi 2 2GB μέσα απο το νεο recavery ” Βγάλε και εσύ την μπαταρία σου και δες στο μαύρο ταμπελάκι την κωδική ονομασία της συσκευής σου. Εϊναι 20140811 ή 20140813 ? Αν είναι η 13 κάνε Flash αυτό => HM2014813.zip αν είναι το 11 τότε κάνε flash το παρακάτω... => HM2014811_GTV-6.3.17.zip” εδώ και 1 χρόνο το έχω για το 2018013, αυτήν την ρομ κάνω χρήση λες να ήταν μεταμφιεσμένο και τελικά να έχω τ…
-
Το πρόβλημα συνεχίζατε με τις δυο τελευταίες ρομ για το redmi 2 2GB μέσα απο το νεο recavery
-
XIAOMI MI 5 3GB RAM 32GB ROM Qualcomm Snapdragon 820 1.8GHz Quad Core 5.15 Inch FHD Screen Android 6.0 4G LTE Smartphone online - coolicool Γιατί όχι όλα είναι πιθανά
-
Παράθεση από Bodai: “@nnbignick το ψάχνουμε το θέμα. Για τώρα μην κάνεις κάτι .. ” τι λέει βρέθηκε τίποτα ? Υπάρχει περίπτωση η ρομ που μου στάλθηκε να είναι για άλλο μοντέλο ?
-
διάβασα τις αναφορές για το redmi 2 δεν μπορώ να κάνω ούτε εγώ την αναβάθμιση , κάποια ενημέρωση επίσημη.... θα περιμένουμε κάποια διόρθωση για να τρέξει η αναβάθμιση ή υποχρεωτικά πρέπει να πάμε στην παλιά έκδοση του twrp ??
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από ktsak: “Παράθεση από nnbignick: “Στάλθηκε από το 2014813 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Τι ακριβώς έγραψες εδώ ?” Κάτι κοινοποίησα... Στάλθηκε από το 2014813 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Δεν έχω κάνει wipe cache & dalvik. Τη συσκευή την έχω καιρό και απλά από την προηγούμενη rom πήγα στην επόμενη Στάλθηκε από το 2014813 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από spoulk: “Παράθεση από nnbignick: “Redmi 2 με 2GB. Με την νέα έκδοση στην συσκευή κάτι δεν πήγε καλά από την αρχή ενώ τελείωσε η αναβάθμιση και η συσκευή άνοιξε έκανε δεύτερη ΕΠΑΝΕΚΚΊΝΗΣΗ μόνη της. Σήμερα δοκίμασα να συνδεθώ με data δεν άνοιξαν την επανεκκίνησα την συσκευή και πάλι μου έκανε δεύτερη ΕΠΑΝΕΚΚΊΝΗΣΗ.Η αναβάθμιση έγινε με το patch στην αρχή και σήμερα έκανε με όλη την ρομ από recovery Στάλθηκε από το 2014813 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Και εγώ με το patch έκανα την ανα…
-
Redmi 2 με 2GB. Με την νέα έκδοση στην συσκευή κάτι δεν πήγε καλά από την αρχή ενώ τελείωσε η αναβάθμιση και η συσκευή άνοιξε έκανε δεύτερη ΕΠΑΝΕΚΚΊΝΗΣΗ μόνη της. Σήμερα δοκίμασα να συνδεθώ με data δεν άνοιξαν την επανεκκίνησα την συσκευή και πάλι μου έκανε δεύτερη ΕΠΑΝΕΚΚΊΝΗΣΗ.Η αναβάθμιση έγινε με το patch στην αρχή και σήμερα έκανε με όλη την ρομ από recovery Στάλθηκε από το 2014813 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παράθεση από Bodai: “Παράθεση από nnbignick: “μια ψήφο και από μένα ” Το username στο en.miui.com για να διασταυρωθεί η ψήφος και να πάρεις το μεταλλιάκι σου.. ” είναι το ίδιο nnbignick
-
μια ψήφο και από μένα
-
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ
Μήνυμαχρόνια πολλά σε όλους
-
ρε παίδες πάω στο forum για να ψηφίσω εδώ και δύο μέρες πατάω πάνω στην Ελλάδα με το νούμερο 16 και δε κάνει τίποτα τι στο καλό γίνεται;
-
Aυτόματο πέρασμα TWRP 2.8.6.1 Recovery μόνο σε Redmi 2 (2Gb Ram) HM2014813 μέσω ADB
nnbignick - - Recoveries
ΜήνυμαΤελικά πέρασε με επιτυχία το νεο recavery να προσθέσω για την εγκατάσταση του οδηγού καλύτερα να εκτελείται το το MT6577 USB VCOM.exe από το cmd μέσα. Στάλθηκε από το 2014813 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk