Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 132.
-
οκ αλλα ηδη κατεβασα σε mirror οποτε προχωραω με αυτην
-
πρεπεοπωσδηποτε σε Mirror η και σε primary download?
-
τι ακριβως ειναι το mirror στο κατεβασμα της ελληνικης ρομ και μπορω να επιλεξω οποιο θελω?
-
και εγω το ιδιο προβλημα εχω δεν μπορω ουτε καν να δημιουργησω καινουριο home screen
-
παιδια δεν εχω καποιο αμεσο προβλημα (πηγε να γινει σημερα αλλα το σωσα) απλα ετσι ρωταω αν επιλεξω φρ + internal storage + system και μετα install δεν γινεται?
-
ναι =============== Αυγ 20th 2017, 9:29pm =============== την ιδια που εχω τωρα απο πανω
-
για παραγειγμα απαλλαγη εντελως απο το miui 8
-
με ποιον τροπο καθαριζουμε εντελως την συσκευη μας?
-
επιμενει το προβλημα
Μήνυμαοκ το σκεφτηκα αυτο ετσι και αλλιως δεν εχω αλλη επιλογη μετα απο αυτο αλλα αυτο που με προβληματιζει ειναι οτι αλλοι με mi 5s δεν εχουν τετοιο προβλημα
-
επιμενει το προβλημα
Μήνυμαελπιζω να μην υπαρχει πλεον το προβλημα αν υπαρχει ακομα και τωρα τι κανω???
-
επιμενει το προβλημα
Μήνυμαπεριμενω......... =============== Αυγ 20th 2017, 5:43pm =============== ανοιξε σε λιγοτερο απο 5 λεπτα πραγματικα εφυγαν 100 κιλα βαρος απο πανω μου
-
επιμενει το προβλημα
Μήνυμααν δεν μπαινει με τιποτα να αρχισω να το κλαιω??
-
επιμενει το προβλημα
Μήνυμαη διαδικασια τελειωσε απλα κατω γραφει με κοκκινα γραμματα unknown command βεβαια αυτα τα εγραφε και πριν =============== Αυγ 20th 2017, 5:36pm =============== πραγματικα φοβαμαι να το μπουταρω
-
επιμενει το προβλημα
Μήνυμαδηλαδη ξανα sideload απο την αρχη και φλασ? χωρις wipe?
-
επιμενει το προβλημα
Μήνυμασωζεται η κατασταση??? =============== Αυγ 20th 2017, 5:04pm =============== ναι αυτο που ειπες εκανα
-
επιμενει το προβλημα
Μήνυμαναι αν κανω internal storage wipe?
-
επιμενει το προβλημα
Μήνυματωρα μου εγραψε success αλλα ειμαι ακομα στο recovery τι κανω???? =============== Αυγ 20th 2017, 5:00pm =============== αν κανω wipe και ξανα το ιδιο με την καλη ρομ?
-
επιμενει το προβλημα
Μήνυμαολα καλα απλα το adb sideload φορτωνει συνεχεια παμε καλα?? =============== Αυγ 20th 2017, 4:45pm =============== επισης αφου εδωσα adb devices αναγνωρισε το κινητο απλα δεν εβγαλε εκεινο το κατεβατο που ειχε ο οδηγος =============== Αυγ 20th 2017, 4:52pm =============== πως μπορω να το ακυρωσω φγραφει Mido???? =============== Αυγ 20th 2017, 4:53pm =============== βοηθεια!!!!!
-
επιμενει το προβλημα
Μήνυμαθα το δοκιμασω και θα σου πω =============== Αυγ 20th 2017, 4:00pm =============== την επιλογη adb sideload τηην κανουμε μια φορα σωστα???? =============== Αυγ 20th 2017, 4:10pm =============== απλα κανω τα βηματα α β 3β 4 ??? =============== Αυγ 20th 2017, 4:34pm =============== αφου εκανα format κατω μου γραφει unable o mount storage
-
επιμενει το προβλημα
Μήνυματο format που ακριβως ειναι στο twrp???