Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 101-120 από 132.
-
δηλαδη η εικονα που ειχει ο οδηγος ειναι ολα τα αρχεια που εχει μεσα το twrp?? απλα πρεπει να εχει οπωσδηποτε το recovery img??? =============== Αυγ 12th 2017, 3:12pm =============== επισης σε ενα κομματι του οδηγου γραφει για φρ οπου τικαρουμε dalvik data cache χρειζεται να κανω εγω φρ πριν ξεκινησω την ολη διαδικασια ή αρκει εκεινο??? =============== Αυγ 12th 2017, 3:26pm =============== εγω πρεπει οπωσδηποτε να μπορω να δω το recovery img?????? ή να ειναι ετσι forums.xiaomi-miui.gr/index.php/…
-
καλημερα μολις κατεβασα την ρομ και το twrp και αφου εστειλα την ρομ χημα μεσα στο κινητο εχω ενα προβλημα αφου κατεβασω το twrp πρεπει να το κανω extract σωστα???? με δεξι κλικ επιλεγω add to archieve και μετα διαλεγω zip στην σενεχεια δημιουργειται καινουριο αρχειο στο οποιο εχω την επιλογη για extract και αφου το κανω ανοιγει και με πηγαινει στο winrar forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/41293/
-
σε αυτην τιμη α πρεπει να εχει μια καμερα η οποια να συναγωνιζεται αυτη του s8
-
επιλογη ακουστικων
Μήνυματα εχω βρει στο banggood οπως ειπα και πιο πανω με priority direct mail ειναι ασφαλης =============== Αυγ 10th 2017, 8:52pm =============== εχει μεταφορικα 1,68 αν περασει τελωνειο θα στα 40 ευρω οπως επισης αν τα παρω απο ελλαδα ναι μεν κανουν 33 ευρω αλλα με τα μεταφορικα βγαινουν και αυτα ατο σαρανταρι
-
επιλογη ακουστικων
Μήνυμακαταρχιν τα ακουστικα κατα την γνωμη μου αξιζουν δεν θελω να παραγγειλω untracked γιατι μπορει ακομα και ο ταχυδρομος να το βαλλει στην τσεπη και να φυγει ποια καταστηματα τα εχουν σε ευρωπαικη αποθηκη?????? απο οτι κοιταξα δεν ειδα και πολλα
-
επιλογη ακουστικων
Μήνυμαθελω να παρω καινουρια ακουστικα εχω βρει στο banggood τα hybrid pro στα περιπου 20 ευρω αξιζουν ή υπαρχει κατι καλυτερο???? ποια ειναι η πιο ασφαλης μεθοδος αποστολης για αποφυγη τελωνειου?????
-
bootloader
Μήνυμαok
-
bootloader
Μήνυμαειναι το mido οποτε κατεβαζω αυτην που λεει σκετο note 4 ?
-
bootloader
Μήνυμαεπειδη εχω μπερδευτει λιγο με τα ονοματα το νnote 4 snapdragon ειναι το note 4x ?????? ρωταω γιατι αν κατεβασω λαθος fastboot την εκατσα
-
bootloader
Μήνυμαοχι τα στοιχεια για την αιτηση τα στοιχεια για το mi account εννοω δεν ξερω τι να κανω
-
bootloader
Μήνυματωρα παλι δεν μου δινει την επιλογη να βαλω τα στοιχεια ετσι μπηκα απο το κινητο οτι nickname και να βαλω μου γραφει ''δυστυχως το αιτηυμα καταγωγη σας ειναι λανθασμενη Η δεν συμφωνει με την επικυρωση μορφη string δεν μπορουν να υποβληθουν google translate