Δεν ανοίγει μένει εκεί έχει πάνω ώρα εκεί. Ασ βοηθήσει κάποιος που ξέρει απλά οχι με περίεργες περιγραφές μπας και κατανοησω κάτι . Στάλθηκε από το SM-G920F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Τελ το έβαλα σε κατασταση εγκαταστάσεις και με το pc suit πηγα να βάλω την κινεζικη stable ξεκίνησε να την περνά προς το τερμα έβγαλε με κόκκινο κατι το κινητό συνέχισε να προχωρά και τώρα κολλήσει mi και απο κατο έχει το adroid και κάτι τελιρσες που τρεχουν αριστερά δεξιά Στάλθηκε από το SM-G920F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
αν μπορεί καπιος έκανα εγκατάσταση rom έφτασε σε ενα σιμιο και μετα έβγαλε στον υπολογιστή κατι με δυο επιλογές στα κινέζικα εγω πάτησα την πρωτη και εχει μινει το κηνιτο με λογότυπο mi!!!!
Κολησε φίλε και μου έβγαλε στα κινεζικα δθο κουμπια στον υπολογιστή και πατησα το πρώτο έχει κολλήσει το κιν με logo μόνιμα Στάλθηκε από το SM-G920F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Πηγα στο κινεζικο μου αναγνωρίζει το κιν αλλα μου εβγαλε δυο επιλογές recover η fastboot τι επιλεγω Στάλθηκε από το SM-G920F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Να ρωτήσω βάζω τώρα την rom που βάζει το κινέζικο μετά για να βάλω ελληνικά πρέπει να ξεκλειδωσω τον bootloader ; και μετα να εγκαταστήσω την ελληνική rom; Στάλθηκε από το SM-G920F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Μια τελευταία άρχισα να καταλαβενω της βρηκα και της τρεις που ειπες με πια διαδικασίας να περνω δηλ την μια την άλλη και την τρίτη. Γιατί στο τριτο κομμάτι λέει οτι θα βρει μονο του την rom και κάτι άλλο που λέει. Στο κινεζικο λέει την βρίσκει μόνο του δεν λέει για της αλες που θα κατεβάσω Στάλθηκε από το SM-G920F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
να σε ρωτήσω πάω να εγκαταστήσω ρομ με τον πρώτο τρόπο και δεν αναγνωριζι το pcsuit .οπότε πάω στον δεύτερο τρόπο να κατεβάσω εγώ πια από της δυο κατεβαζω Stable ROM η Developer ROM επισης δεν εχει το mi5s εχει για mi5 φανταζωμαι το ιδιο ειναι;
Και θα παίρνω και αναβάθμιση κανονικα αυτόματα όπως τα τηλ στην Ελλάδα? Στάλθηκε από το SM-G920F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Θα ηταν καλητερα να ξεκλειδωσω τον bootloader? Στάλθηκε από το SM-G920F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Δεν μπορώ να βρω το touch 7 times on miui version για να ενεργοποιηθεί usb Στάλθηκε από το SM-G920F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk