Θα το κοιτάξω και ζητήσω βοήθεια Στάλθηκε από το SM-G920F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk =============== Ιαν 6th 2017, 1:00pm =============== μοθ εβγαλε αυτο τι κανο τωρα
Θα πρεπει να του πω τη ρομ θελω? Για πιο λόγο την αλαζουν και βαζουν οποία νανε? Σορι σε κούρασα αλλα έχω πολλές απορίες Στάλθηκε από το SM-G920F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Τα βηματα που πρεπ5 να κανω αν κατάλαβα καλα πρώτα να κοιτάξω το bootloader σε τη κατάσταση είναι . Και δεύτερον να περάσω την ελληνική ρομ .έτσι η κάνω καπιο λάθος Στάλθηκε από το SM-G920F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Καταρχήν επειδή θελω να παραγγείλω ακόμη ενα mi5s πρεπει να κοιτάξω κάτι οταν το παραγγελνω η να πω κάτι των πωλητή. Για πια ρομ θελω? Στάλθηκε από το SM-G920F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Για να καταλάβω τα κινητά αυτά δεν τα παίρνουν απο την μαμα xiaomi για να τα πουλήσουν τα καταστήματα? Δεν καταλαβαίνω τι εννοείται οταν λετε δεν φορά γνήσια. Στάλθηκε από το SM-G920F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Φίλε ευχαριστώ αλλά δεν ξερω τιποτα τωρα μπαίνω στο παιχνίδι με τα xiaomi και θελω αρκετή βοήθεια μην το καταστρεψω κρίμα. Στάλθηκε από το SM-G920F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Για σας αν μπορεί να μου πει καπιος αναλυτικά γιατί δεν γνωρίζω τίποτα. έχει ελληνικά πάνω πρέπει να βάλω την ελληνική που λέτε στο σαιτ; Αν ναι θα περνώ ενημερώσεις; ΟΠος ειναι τωρα παιρνω ενημερωσεις;
Καλησπερα μόλις παρέλαβα το mi5s έχει τα ελληνικά μέσα .να ρωτήσω πρέπει να βάλω την ελληνική που λέτε στο φόρουμ; Και πως; αν το αφισω έτσι θα μου έρχονται ενημερώσεις η αμα το το αλαλάξω;
Από οτι ξέρω 40 η 45μερες δεν έχω στο peypal. Αν μετρήσω απο την στιγμή της παραγκελειας εως τώρα δεν μου μένει χρονος . Στάλθηκε από το SM-G920F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Καλησπέρα έχω παραγγείλει ένα mi5s plus apo 17/11/16 και μου δώσανε track naber 2/12/16 και δεν έχω παραλάβει ακόμη τίποτα. Το post nl έχει να ενημέρωση από 12/12/16 την αποστολή. σκέφτομαι να κάνω επιστροφή χρημάτων μεσo peypal . Τι λέτε να κάνω ; Μπορεί καπιος να μου πει πως κάνω επιστροφή ακύρωση στο peypal;
Καλησπέρα εχω παραγγείλει ενα mi5s plus από 17 Νοεμβρίου και μου δώσανε track naber 2/12/16 και δεν έχω παραλάβει ακόμη τίποτα .σκέφτομαι να κάνω επιστροφή χρημάτων από peypal .τι λετε να κάνω? Μπωρει κανείς να μου πει πως κανω επιστρωφη ακύρωση μεσω peypal; Στάλθηκε από το SM-G920F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΜΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ ΟΠΟΣ ΓΙΝΕΤΕ ΜΕ ΤΑ ΕΛΛΙΝΙΚΑ ΤΗΛ; =============== Νοε 22nd 2016, 3:47pm =============== extra features; ΤΙ ΕΝΝΩΕΙΣ
ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑ ΣΑΣ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΣ ΠΗΡΑ ΕΝΑ MI REDMI 3S ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΩ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΕΣΑ ΑΛΑ ΜΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΑΥΤΟ choose your locale ΣΕ ΠΙΑ ΧΩΡΑ ΝΑ ΤΟ ΒΑΛΩ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ; ΕΠΙΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΝΑ ΠΑΡΩ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ROM ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΩ;