Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 288.
-
πολύ καλό..!!! Μπράβο στον δημιουργό της Ευχαριστώ
-
Παράθεση από pavlidisc: “Στο Redmi Note 5 το απενεργοποίησα το VoLTE. Μου δημιουργούσε πρόβλημα στις κλήσεις. Τις μισές δεν τις ξεκινούσε γιατί έλεγε ότι δεν υπάρχει επάρκεια δικτύου. Θεωρώ ότι φταίει το VoLTE γιατί το πρόβλημα ξεκίνησε από τότε που το ενεργοποίησα (μαζί με τον ερχομό της 10.0.2). Έχω μια υποψία ότι υπάρχει πρόβλημα και στο Α2. Διαφορετικού τύπου όμως. Σε κάποιες περιπτώσεις δεν τερματίζει την κλήση. Τώρα, ή είναι bug του dialer ή φταίει το VoLTE. Θα το ελέγξω στην διάρκεια της …
-
ευχαριστώ φίλε, μόλις εγκατέστησα την εφαρμογή Plantronics Hub. Πάλι όμως δεν βρήκα λύση, ενώ η εφαρμογή έχει την δυνατότητα ένδειξης της μπαταρίας κάποιο πρόβλημα υπάρχει και δεν μπορεί να πάρει δεδομένα της μπαταρίας...... Screenshot-2018-10-29-11-44-04-621-com-plantronics-headsetservic.png ότι άλλο έχει η εφαρμογή μου είναι άχρηστο και έτσι την απεγκατέστησα. Μάλλον θα υπάρχει κάποιο άλλο θέμα με το τηλέφωνο γιατί το σύνδεσα πάλι σε 2 παλιά xiaomi και το επίπεδο της μπαταρίας το βλέπω κανονικ…
-
επόμενη ερώτηση στο προηγούμενο xiaomi μου όταν ενεργοποιούσα το bluetooth (platronics explorer 50) πάνω δεξιά κοντά στο ποσοστό της μπαταρίας του κινητού μου έδειχνε και το ποσοστό μπαταρίας του ακουστικού bluetooth. Στο note 5 δεν βλέπω τέτοια ένδειξη, μήπως πρέπει να κάνω κάτι ή δεν υποστηρίζετε αυτή η λειτουργία; Ευχαριστώ
-
στην 4η σελίδα του παραπάνω link λέει να καταβάζω ένα apk (Task Manager Premium - root) να το κάνω ??