Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 81-100 από 288.
-
πρόβλημα με τον καιρό είχα και εγώ στο note4g για μερικές ημέρες αλλά δεν έδινα σημασία γιατί χρησιμοποιώ άλλη εφαρμογή. Χτες που κατά τύχη άνοιξα την εφαρμογή είδα ότι δούλευε κανονικά. Μπορεί να ήταν κάποιο πρόβλημα στους servers που διορθώθηκε.
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από tasosko: “καλησπερα στην παρεα οποιος θελει fix για τον καιρο εγω το περασα σε xiaomi mi5 xtrvbeta stable και δουλευει τζαμι περασμα με twrp...” Μόλις τώρα πρόσεξα ότι η εφαρμογή του καιρού δουλεύει μια χαρά χωρίς να κάνω κάτι From Tapatalk
-
αν είναι να μην κάνουμε τίποτα με τα κινητά , να πάρουμε τότε ένα nokia 3310
-
Χτες το βράδυ γύρισα στην προηγούμενη rom, νομίζω ότι πάει καλύτερα στο θέμα της μπαταρίας, θα το παρακολουθήσω λίγες ημέρες From Tapatalk
-
καλημέρα, για το θέμα του καιρού που δεν δουλεύει δεν είναι τόσο σοβαρό για εμένα όσο αυτό με την μπαταρία. Φορτισμένο 100% και χωρίς χρήση για 3 ώρες η μπαταρία πήγε στο 68% χτες. Θα το τσεκάρω και σήμερα και αν είναι αργότερα θα κοιτάξω μήπως επιστρέψω στην προηγούμενη
-
εγώ και στην dior αλλά και στην armani που αναβαθμίζω συχνά, ποτέ δεν έχω κάνει μετονομασία του σε update. Μήπως αυτό είναι το λάθος που κάνεις;
-
Παράθεση από sacajey: “ψιτ....το λινκ για Redmi Note 4G/LTE είναι νεκρό;;;;; Ή είμαι τόσο γκαγκα;;;;;; ” μια χαρά δουλεύει
-
θα υπάρξουν αλλαγές στις διορθωμένες rom ? πρέπει να την περάσω πάλι την dior ?
-
καλημέρα, όλα καλά με την dior. Την κατέβασα και εγκαταστάθηκε στο note4g με επιτυχία. Το link για την armani δεν μου δουλεύει όμως......
-
υπάρχει κάποιο link για να παραγγείλω και εγώ ένα καπάκι για το Redmi Note 4G επειδή έχω το ίδιο πρόβλημα με το κουμπί on/off. Νομίζω ότι το πρόβλημα είναι στα κουμπιά που έχει το καπάκι γιατί χωρίς αυτό όταν πατάω την επαφή δουλεύει κανονικά
-
πολύ ωραία !!! περιμένω τις dior και armani να δοκιμάσω και εγώ !
-
μάλλον είναι η μόνη λύση, το είχα βάλει παλιότερα και το έβγαλα γιατί είχε μεγάλη κατανάλωση μπαταρίας λόγω του ότι το είχα βάλει να μην απενεργοποιείτε ο σένσορας. Απλά έκανα την ερώτηση στην αρχή γιατί κάποιος φίλος μου είπε ότι κάπου εδώ μέσα είχε διαβάσει ότι υπάρχει κάποιος τρόπος για αντικατάσταση της λειτουργίας του power button με κάποιο από τα επάνω κουμπιά (volume +, -) μέσω των ρυθμίσεων του τηλεφώνου.
-
εμένα το power button δουλεύει όποτε γουστάρει εδώ και πολύ καιρό, πρέπει να το πατήσω πολύ δυνατά για να δουλέψει. Υπάρχει κάποιος τρόπος να αντικαταστήσω την λειτουργία του power button με κάποιο από τα επάνω κουμπιά (volume +, -) ?? Έκανα μια αναζήτηση στο forum αλλά δεν βρήκα κάτι ανάλογο..... Ευχαριστώ
-
Έχεις δίκιο, το βλέπω και εγώ από την προηγούμενη έκδοση From Tapatalk
-
Όπως έχω αναφέρει σε προηγούμενα post αυτό με τις διπλές εφαρμογές δεν λειτουργεί σε καμία από τις 2 συσκευές μου From Tapatalk