Παράθεση από yiatsou: “Δεν ξέρω, εγώ από την αναζήτηση το βρήκα... Στάλθηκε από το Mi 9 SE μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” το εβαλα και στην αναζητηση αλλα τιποτα. Εκτος αν το θελει στα ελληνικα αλλα δεν ξερω πως να του το μεταφερω .
Παράθεση από yiatsou: “Άρα έγινε δουλειά... Χαίρομαι!!! Στάλθηκε από το Mi 9 SE μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” εγω εβαλα το προγραμμα εχθες. Εψαξα να βρω την επιλογη για modem configs αλλα δεν την βρηκα. Ειναι καπου χωμενη η επειδη εχω mi a3 δεν την εμφανιζει?
Παράθεση από yiatsou: “Αυτό είναι ... Θα δεις ποιος είχες πρώτα και μετά το γυρνάς . Μην ξεχάσεις μετά την αλλαγή σε de το restart....10d365f347615d3acbd2234c1938ac51.jpg Στάλθηκε από το Mi 9 SE μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” ευχαριστω πολυ
Παράθεση από yiatsou: “Ok καλή τύχη.... Στάλθηκε από το Mi 9 SE μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” μια τελευταια ερωτηση πριν το κανω. Ειναι αναστρεψιμο ολο αυτο η θα κανω καμια ζημια στο modem και θα μπλεξω? Επιρεαζει σε κατι την λειτουργια με την vodafone?
Παράθεση από yiatsou: “Όχι εμένα φοράει την official rom και δεν είναι root Στάλθηκε από το Mi 9 SE μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” ευχαριστω φιλε μου θα δοκιμασω.
Παράθεση από yiatsou: “Cosmote Στάλθηκε από το Mi 9 SE μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” χρειαζεται ροοτ αυτη η εφαρμογη? Εγω εχω ενα mi a3 και δεν μπορω να δουλεψω με τιποτα το wifi calling εκτος εφαρμογης vodafone wifi calling.
Παράθεση από yiatsou: “Καλημέρα, επιτέλους έπαιξε το wifi call στο mi 9se μετά από μια λύση που διάβασα στο xda. Εγκατεστησα το app activity manager από το play store, ανοίγουμε το modem config και επιλέγουμε το DE Οπότε ήθελα να τω μοιραστώ μαζί σας...0aa25d8f9564a83c655c78f476ad0921.jpg Στάλθηκε από το Mi 9 SE μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Σε ποια εταιρια εισαι φιλε μου? ”
Μαλλον ενοει για μετα την 10.3.2..0 Και εγω την ιδια απορια εχω. Δηλαδη σταματησαν εντελως την υποστηριξη στο redmi note 4 mido?δηλαδη στοπ dev αλλα και στις stable global?
Παράθεση από macattackgr: “@SPIDERMAN ναι θα ηθελα την αποψη σας ποια να βαλω. θα δω διαφορες με την μαμα?και τισ βρισκω εδω ετσι? Επισης αυτο που με προβληματιζει....με την νεα ρομ θα παιζουν οι εφραμογες τραπεζων που θα ειναι ρουτ το κινητο? ” αφου καθησες δυο χρονια μαμα καταλαβαινω οτι δεν εχεις και πολυ ορεξη να ασχολειθεις.. Εγω εχω περασει ολες τις ρομ που υπαρχουν δυο χρονια τωρα και τωρα ειμαι εντελως μαμα. Κατα την γνωμη μου δεν θα βρεις κατι καλυτερο εκτος αν θες να παιξεις και τοτε π…
Παράθεση από cristos: “Να μπει κανείς στον κόπο να την περάσει; Τι λέτε; Έχω το NovaLauncher. Η αναβάθμιση θα επηρεάσει το NovaLauncher; Καλημέρα σε όλους και όλες. ” για ποιο λογο να επιρεασει το nova launcher φιλε μου? Περασε την αφοβα δεν υπαρχει κανενας φοβος.
Παράθεση από giannnis12: “Έχει δοκιμάσει κανείς κάποια port MIUI ROM 8.1 ή 9.0 που κυκλοφορούν στο ΝΕΤ; ” Εγω σκεφτηκα να δοκιμασω αλλα καπου διαβασα οτι εχουν μεσα κακοβουλα προγραμματακια για να συλλεγουν στοιχεια καρτων τραπεζων γενικα με φοβιζουν .
Παράθεση από markito: “Παράθεση από papsr6: “Καλξσπερα παιδια. Ξερει κανεις αν σταματησε η υποστηριξη στις Global Roms? Εχει κολλησει στην 8.12.20 beta και στην Stable 10.1.1.0. Ξερει καποιος γιατι? ” Έχω την εντύπωση ότι θα σταματήσει τις developer rom για τη συγκεκριμένη συσκευή.Stable λογικά θα συνεχίσει ” Παντως εγω γυρισα στην 9.6.3.0 γιατι η 10 κατα την γνωμη μου ειναι μουφα . Χειροτερο σημα χαμηλοτερος ηχος πολυ χαλια αυτοματη φωτεινοτητα και αλλα.
Καλξσπερα παιδια. Ξερει κανεις αν σταματησε η υποστηριξη στις Global Roms? Εχει κολλησει στην 8.12.20 beta και στην Stable 10.1.1.0. Ξερει καποιος γιατι?
Παράθεση από loran: “Θα δοκιμάσω για λίγο να μου φύγει η περιέργεια. Παλιά με το Nexus δεν είχα miui και θέλω να δω άμα θα μου αρέσει και αν θα με βολεψει. Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk ” δοκιμασε official lineage 14.1 ειναι οτι πιο σταθερο παιζει ακομα και με miui ολες οι αλλες ειναι λιγο κουκου.
Παράθεση από BanditGR: “Παράθεση από papsr6: “Οποιος χρεισημοποιει το vhrome Εχει λυσει το προβλημα youtube bavkground paly. Βαζεις στο chrome προβολη υπολογιστη και αφου βαλει λεις να παιζει το youtube κατεβαζεις η κλειδωνεις το τηλεφωνο και μετα απο τα notifications πατας απλα το play.bouala. ” Αυτό ισχύει σχεδόν με όλους τους browsers. Το πρόβλημα με αυτή την πρακτική είναι όταν παίζει video ο εκάστοτε browser (είτε μέσω flash, είτε μέσω οποιουδήποτε πρόσθετου που το υποκαθιστά), η κατανάλωση…