Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 41.

• 4.9.19 πρόβλημα..

sk7man - - Redmi 1S (Armani)

Μήνυμα

Τι ROM φοράς τώρα ??

• Αγορά αξεσουαρ

Μήνυμα

Όχι από εδώ. Από εδώ την μαύρη. Dual Window Flip Case Battery Cover For Xiaomi Hongmi Red Rice

• Άρα αυτά που λέει ο SomniusX ισχύουν η όχι ?? (καλά ντε μην βαράτε θα... μάθω !! ).

• Αγορά αξεσουαρ

Μήνυμα

Διαλέχτεεεεεε !!! Wholesale Original Multi-color Back Covers for Xiaomi Hongmi Redmi Red Rice And 1S Smartphone free shipping

• Μήπως το παραπάνω κείμενο να το ανέβαζες και στους "οδηγούς" ?? Σόρυ αν είδη υπάρχει και δεν το έχω δει. Σ' ευχαριστώ πάντως.

• Όπως λέει και το θέμα η απορία είναι η εξής : Μπορούμε να βάλουμε αυτή ..http://en.miui.com/thread-46610-1-1.html (Android 4.4.4 KitKat ROM CyanogenMod 11 (CM11) ROM) !! και μετά σε περίπτωση που κάτι δεν πάει καλά να ξαναγυρίσουμε στης ROM της δικές μας ?? Και εάν ναι ποιος είναι ο σωστός και ασφαλέστερος τρόπος ??

• Επαναφορά κωδικών Wi- Fi ??

Μήνυμα

Πως μπορούμε να επαναφέρουμε, μόνο τους κωδικούς απο το Wi-Fi ?? Έχω βρει το αρχείο στην SD (.bac) αλλά δεν μπορώ να βρω το υφιστάμενο στην Rom του κινητού. Ξέρει κανείς ??

• Τα φώτα σας παρακαλώ.

Μήνυμα

Παράθεση από GR_Macedon: “Δεν είμαι σίγουρος γιατί είχα το redmi 1 στο οποίο δούλευε εφόσον έκανες partition την sd σε fat32 και ext4 μέσω pc. Μετά την έβαζες στο κινητό, άνοιγες το link2sd και σε ρωτούσε να δείξεις το partition που ήθελες να κάνεις mount και επελεγες το ext4. Πήγαινες μετά στις εφαρμογές που ήθελες να μεταφέρεις στην εξωτερική sd και επελεγες σύνδεση. ” Ο.Κ Σ' ευχαριστώ.

• Τα φώτα σας παρακαλώ.

Μήνυμα

Παράθεση από GR_Macedon: “Μήπως έχεις το link2sd και ενεργοποιήσει την εγγραφή εφαρμογών στην sd; Κάποτε το έκανε και σε μένα αλλά μόλις επέλεξα auto έστρωσε. Στάλθηκε από το HM NOTE 1W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Όντως το είχα βάλει. Να σε ρωτήσω.Το link2sd κάνει δουλειά για το Redmi 1s ??

• Τα φώτα σας παρακαλώ.

Μήνυμα

Wipe data και φτου απο την αρχή. Τουλάχιστον επί του παρόντος πάει καλά. Φτου σκόρδα !!!

• Πρόβλημα με τη μουσική

Μήνυμα

Τι να σου πω. Προφανώς κάθε ριζάκι έχει και το δικό του χούι !!. Σ' εμένα δεν το κάνει αυτό αλλά αναγκάστηκα να κάνω Wipe data !! γιατί σε 3 Giga Ram χώρο δεν μου έκανε καμία εγκατάσταση !! Μήπως θυμάσαι από πότε στο έκανε ?? Ίσως κάποιο πρόγραμμα να σου κάνει την χαζομάρα ?!.

• Τα φώτα σας παρακαλώ.

Μήνυμα

Από εχτές το κινεζάκι μου, μου κάνει το εξής κουφό. Ενώ έχω άπλετο χώρο στο κινητό (όπως θα δείτε και στην συνημμένη φώτο) όταν πάω να εγκαταστήσω μια εφαρμογή είτε μέσω του μαρκετ είτε μέσω της SD μου βγάζει το μήνυμα ότι δεν υπάρχει αρκετός χώρος. Το ποιο περίεργο είναι ότι αν απεγκαταστήσω μια εφαρμογή και μετά πάω να την εγκαταστήσω μου βγάζει πάλι το ίδιο μήνυμα. Καμιά ιδέα κανείς ?? ROM 4.5.9 Και αν ξέρει κανένας και κανένα πρόγραμμα η τρόπο για μεταφορά προγραμμάτων στην SD ..καλοδεχούμεν…

• Πρόβλημα με τη μουσική

Μήνυμα

Καλημέρα. Αν χρησημοποιής το Defult player , πήγαινε στης ρυθμίσεις και τσέκαρε αν είναι ενεργοποιημένο το : Ακούστε και κατεβάστε , (ναι) ρυθμίσεις απόσβεσης (on by defult) το κάνεις off αν δεν θέλεις να έχεις τα κενά στις εναλλαγές κομματιών. ROM 4.9.5. Τσεκαρισμένο σε παράλληλη λειτουργεία : surfing, messenger , FB καμία διακοπή. Και η επιλογή σε sufle.

• Themes που αρέσουν!

sk7man - - Themes Store

Μήνυμα

Παράθεση από SomniusX: “Σήμερα που κοιτούσα τα Themes βρήκα ένα που δεν ξέρω που έκανε το "κλικ" που λέμε.. σας παραθέτω ονομασία, σύνδεσμο και.. βίντεο screen recording να το δείτε σε δράση! Ονομασία : 透 URL : 透-小米主题商店 Εικόνα (κλικ για μεγαλύτερη) 1Fini3ft.jpg” Να σε ρωτήσω κάτι. Τα κινέζικα γράμματα (που φαίνονται στην Lock Screen) αλλάζουν ? Και αν ναι , πως ??

• Παράθεση: “Eίχα ένα wildfire s το οποίο δεν πείραζα καθόλου. Μετά iphone 4s με jb και τα σχετικα και τωρα αυτο. Παντα ειχα μια επαφη με flashαρισμα και τετοια και απο τα παλια τα τηλεφωνα βλεπε lg cookie. Μου έμαθε ο αδερφος μου αλλα μαλλον οχι για καλο! αχαχαχα” Πες στον αδερφό σου ότι τον ευχαριστούμε (για την εμπειρία που σου μετάδωσε), γιατί τόσα προβλήματα μαζεμένα σε 1 post σπάνια είχαμε την τύχη να δούμε !!! Και μια θερμή παράκληση. Μην το σκαλίζεις άλλο, γιατι το βλέπω το έρμο να γυρνάει…

• Παράθεση από martzicadespell: “Tην δοκίμασα αλλά πάλι λείπουν τα εικονίδια.. Τι να κάνω;;” Ποια εικονίδια σου λείπουν ??? Εάν είναι της Miui πιθανόν να είναι bug της ROM. Μην σε ανησυχεί .

• Ευχαριστώ πολύ! Δεν ξέρω γιατί αλλά μου φαίνεται πιο δύσκολο από το iphone που είχα πριν!![/quote] Μόλις το συνηθίσεις , θα καταλάβεις πόσο χαζό και πόσο περίεργο ήταν το iphone !! Απλά είναι η δύναμη της συνήθειας. Και καλωσόρισες στον κόσμο του Android @ της Mui

• Μήπως έχεις την 3.20 ROM ??? Εάν ναι αυτή μαλακίζεται Βάλε την τελευταία 3.22 Και θα λυθούν όλα σου τα προβλήματα .

• Πηδώντας της...Rom ?!.

Μήνυμα

Ερωτησούλα νέου στο κοκκινοκινεζάκι. Μπορούμε να πάμε από την 3.18 στην 3,20 η πρέπει αναγκαστικά να περάσουμε και από την 3.19 ??? Υπόψιν ότι όπου να είναι περιμένουμε και την 3.21 και θα ήθελα να ξέρω.

• Σύνδεση Hongmi με PC

sk7man - - Hongmi (HM2013023)

Μήνυμα

Άψογος, σ' ευχαριστώ πολύ !!!