Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 263.
-
Καλή τύχη!
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
Patch ota updater
ΜήνυμαΚαλημέρα σε όλη την καλή παρέα! Πριν κάποιο καιρό μου ήρθε στο mail μου to patch για την αυτόματη εγκατάσταση των ενημερώσεων. Σήμερα το πρωί μπήκα στην εφαρμογή αναβάθμιση και μου έβγαλε την miui 10 8.7.12, αλλά όταν πατάω να ξεκινήσω το κατέβασμα μου γράφει ότι είμαι ενημερωμένος. Αυτή την στιγμή φοράω 8.4.12..
-
-
Done sakis0547 Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
sakis0547 - - HeadPhones
ΜήνυμαΠαράθεση από stefanosstef: “Παρέλαβα πριν λίγο καιρό τα hybrid pro hd, υποτίθεται το καλύτερο μοντέλο τους, και ο ήχος είναι εντελώς απογοητευτικός.Είναι τόσο κάτω του μετρίου και απέχει τόσο πολύ από τις κριτικές που διαβάζω που είμαι σίγουρος ότι είναι ή μαϊμού ή ελαττωματικά.Το μπάσο ανύπαρκτο, τα ψηλά υπερβολικά δυνατά και παραμορφωμένα, δεν αντέχονται για την ακρίβεια.Τα 15-20 ευρώ panasonic και sony που είχα όλα αυτά τα χρόνια είναι απείρως καλύτερα. Η παραγγελία έγινε από vickmall και θα …
-
-
-
-
Mi5c - Πρόβλημα με το 3G
ΜήνυμαΔεν έχεις παρά να δοκιμάσεις... Σου απάντησα και στο Facebook! O Σαντορινιοτης δεν είσαι?
-
Δοκίμασε να αλλάξεις θέμα. Τι εννοώ, τώρα έχεις το default theme, δομασε να βάλεις κάποιο άλλο από κάποια άλλη συσκευή... Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
youtu.be/WbS_hT0eaus Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk