Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 263.
-
Κίτρινο φλας
ΜήνυμαΣτο Mi note pro που είχα μπορούσες να το κάνεις αυτό, από τις ρυθμίσεις της κάμερας.. Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
mi max 4/128
ΜήνυμαΣου έστειλα pm.. Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
mi max 4/128
ΜήνυμαΠρέπει να περάσεις Official Dev η official stable για να ξεκλειδώσεις.. Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
mi max 4/128
ΜήνυμαshareLink?url=&share_tid=11222&share_fid=66255&share_type=t&share_pid=84622 <b><font color="DarkGreen">Οδηγίες για το ξεκλείδωμα του Bootloader.</font></b><br />11466-MiUi-Unlock-device-app-4-jpg<br /><br /><br...... Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
mi max 4/128
ΜήνυμαΕδώ είσαι... Ελληνικός οδηγός Flash Official Rom/Unbrick Xiaomi Mi Max PRO 64GB Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
mi max 4/128
ΜήνυμαΑν θέλεις κανονικά αναβαθμίσεις πρέπει να περάσεις μια Global stable μέσω fastboot.. Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Αν με καλέσει ο @ktsak θα έρθω! Αστειεύομαι, μακάρι να μπορούσα να έρθω, αλλά η απόσταση βλέπεται... Καλά να περάσετε!! Και θέλουμε πολλές φωτογραφίες! Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
μπραβο ρε παιδια, αψογοι οπως παντα!! Ευγε σε ολους σας
-
μουντα χρωματα
ΜήνυμαΠολλά λες... Good quality For Xiaomi MI 4C mi4c LCD Display Digitizer Touch screen assembly Replacement free tools Good quality For Xiaomi MI 4C mi4c LCD Display+Digitizer Touch screen assembly Replacement free tools-in Mobile Phone LCDs from Phones & Telecommunications on Aliexpress.com | Alibaba Group (from AliExpress Android) Εδώ η μουφα κοίτα πόσο έχει.. Η γνήσια έχει 27.. Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
μουντα χρωματα
ΜήνυμαΠόσο πλήρωσες? Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
μουντα χρωματα
ΜήνυμαΜήπως η οθόνη δεν είναι καλής ποιότητας? Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Το begin download δεν το βλέπεις? bd0c71e1dc95598ddc19aa63008ad2ba.jpg Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
λοιπον αν σας πω τι ειχε θα γελαει και ο καθε πικραμενος κινεζος μαζι μας... την ειχα ψιλιαστει την δουλεια ,οποτε ανοιξα το κινητο αποσυνδεσα την καλωδιοταινια της αυξησης φωνης/power και το κινητο πλεον μπουταρει κανονικα με οποιοδηποτε recovery και με οποιαδηποτε ρομ.....!!!!αρα αλλου ηταν το προβλημα,κολλημενο κουμπι εντασης,το οποιο οταν μπουταρε το κινητο το κουμπι δεν δουλευε...δεν ξερω τι να πω...