Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 263.
-
@geoanto555 στο γραφω στην πρωτη γραμμη... λοιπον τι εγινε...φλασαρα μολις τωρα μια fastboot rom,την τελευταια gtv official,παλι δεν ανοιξε,ανοιξε στο μαμισιο recovery,το εβαλα σε fastboot ,πατησα fastboot continue(οπως εκανε και ο φιλος πιο πανω)και το κινητο ανοιξε κανονικα....τι να πω αβησσος η ψυχη του mi4c.τωρα μαλλον μετα απο καθε επανεκκινηση πρεπει να κανω το συγκεκριμενο βημα καθε φορα...
-
η τελευταια που φλασαρα ναι.. τωρα θα προσπαθησω να φλασαρω fastboot rom και βλεπουμε.. παντως προσπαθησα με το 3.1.0.0 να φλασαρω την ελληνικη xtrv stable ,και ενω εβγαλε επιτυχια φλασαρισματος παλι εκανε επανεκκινηση στο recovery ,αλλα στο 3.0.1.0 που ειχα περασει πιο πριν...πρωτη φορα μου συμβαινει αυτο ,και εχω φτιαξει/φλασαρει πολλα κινητα xiaomi και μη..
-
το κατεβαζω το twrp που μου λες ,κανω τις ενεργειες που πρεπει,και μου βγαζει λαθος (dtd not found) κατεβασα και περασα το twrp 3.1.0.0 απο την ιστοσελιδα του lineage 14.1 και το περασε κανονικα δεν ξερω αν παιζει ρολο αλλα το δικο σου 3.1.0.0 ειναι 16,39 mb και απο του lineage 50 mb.. θα δοκιμασω να περασω την ρομ και θα επανελθω..
-
καλησπερα,εχω και εγω το mi4c ενος φιλου με το ιδιο προβλημα.αν του φλασαρω official rom μεσω mi flash το κινητο μπαινει στο mi recovery μετα απο reboot.αν κανω την διαδικασια για twrp το περναει κανονικα,φλασαρω την ρομ,και μολις παταω reboot βγαζει το mi logo και ξαναμπαινει στο twrp recovery.. πατησα fastboot continue στο adb αλλα παλι τα ιδια..επανεκκινηση και twrp recovery...
-
Καλή επιτυχία μας!!!
-
Αν γυρνούσε λίγο πίσω την λύση την έγραψα... Πάμε πάλι! Ρυθμίσεις.... Εφαρμογές..... Μπαίνουμε στην εφαρμογή που έχει το "προβλημα".. Πατάμε στο προβολή ειδοποιησεων.. Και τέρμα κάτω έχει τον διακόπτη Led ειδοποιήσεων... Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από righaris: “Περάστηκε όλα οκ , μονο που δεν μπορω να βρω που αλλάζω γραμματοσειρα εχει χαθει η επιλογη απο εκει που ηταν, καμια ιδεα?” Μέσα στις ρυθμίσεις της οθόνης δεν είναι? Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
@miltosdelis μπες ρυθμίσεις... Εφαρμογές.... Πάτα σε μια εφαρμογή που έχει το πρόβλημα, πάτα προβολή ειδοποιησεων... Και πάνε τέρμα κάτω Led ειδοποιήσεων.. Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk