Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 101-120 από 263.
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από demakhs: “Δεν έχει ρε Nas... Έτσι το είπε.... :lol:” Έχω, αλλά τι να πω στον μπαρουτοκαπνισμενο nas?? Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από NasDriver: “Όχι, έχει κολλήσει σε 900Ε και δεν γυρίζει με τίποτα :(” Θα προσπαθούσα να προτείνω κάτι, αλλά το θεωρώ περιττό... Πιστεύω ότι υπάρχει θα το έχεις δοκιμάσει... Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από george_fury: “ουτε με test point βλεπω σωτηρια” Κάπου το έχασα το θέμα σου... Φλασαρεις την ρομ μεσω twrp και μόλις πατάς reboot το κινητό πέφτει σε bootloop? Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Περιαγωγή δεδομένων... Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
About Mi Note Pro...
ΜήνυμαΜου ήρθε ειδοποίηση για την καινούρια στο mail, για να την περάσουμε χρειάζεται factory settings? Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
About Mi Note Pro...
ΜήνυμαOk ευχαριστώ doctor! Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
About Mi Note Pro...
ΜήνυμαΚαλησπέρα! Φοράω στο κινητό την 6.10.27,προσπαθω να περάσω την "καινούρια" xtrv 6.10.27 και μου βγάζει σφάλμα, ότι η rom που προσπαθώ να φλασαρω προορίζεται για το libra... Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Η ισοτιμία είναι ίδια απλά η τράπεζα στα 130 ευρώ σου κρατάει 2,20 προμήθεια, αν πεις να παραγγειλεις από revolut σου κρατάει 1 ευρώ για το έμβασμα που πρέπει να στείλεις, συν ότι πρέπει να περιμένεις 2-3 μέρες να φανούν τα λεφτά... Οπότε στην ουσία το 1,20 παραπάνω στην προμήθεια το δικαιολογω με το να μην περιμένω τα λεφτά να φανούν... Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Thracia: “Παράθεση από soulg: “@kostastechboy την κάρτα revolute την ξέρεις; ” Οχιιιιιιιιιιι!!!!! :mrgreen:” Και δεν χρειάζεται να την ξέρεις την revolut.. Εδώ και περίπου ενάμιση μήνα παραγγελνω κατευθείαν από paypal και χρεωστικη πειραιώς... Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
About Mi Note Pro...
ΜήνυμαΗ αλήθεια είναι ότι από τα κινέζικα την καλύτερη υποστήριξη την έχει η xiaomi. Αν θέλουμε να βρούμε καλύτερη υποστήριξη σε "επώνυμο" πρέπει να πάμε σε iPhone. Εγώ πάντως με την 5.1.1 δεν έχω κανένα πρόβλημα, και να μην πάρει nougat δεν θα χαλαστω κιόλας... Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Δεν αναφέρεται πουθενά, αλλά βλέπω ότι δεν θα είναι curved η οθόνη... Άρα πιστεύω θα υπάρχει και Pro έκδοση... Πάνω από 600 πιστεύω τιμή.. Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk