Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 121-140 από 263.
-
About Mi Note Pro...
ΜήνυμαΑποτυχία.. για αυτό βγήκε ο 820 κακήν κακώς.. xiaomiadvices.com/xiaomi-phones-android-70-nougat-update/Εδώ παντως(δεν ξέρω κατά πόσο είναι επίσημο) λέει ποιες συσκευές θα πάρουν nougat, και το δικό μας είναι μέσα, αρα μπορούμε να ηρεμησουμε λίγο και να κάνουμε υπομονή. Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
About Mi Note Pro...
ΜήνυμαΠιστεύω αποτρεπτικος παράγοντας για αγορά του είναι ο επεξεργαστής του... Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Καλημέρα! Γνώμη μου να το αγοράσεις με την official Dev,ωστε μετά να το ξεκλειδώσεις και να περάσεις την ελληνική που θες.ειτε τους πεις να το ξεκλειδωσουνε είτε όχι, κλειδωμένο θα έρθει.. Για το άλλο σου ερώτημα, εγώ σε κάθε αγορά που κάνω(και είναι πολλές από κινα), κάθε φορά τραβάω βίντεο όταν ανοίγω τα κουτιά ώστε να έχω αποδείξεις σε κάθε περίπτωση... Για meizu community είναι απλά ανύπαρκτο στην Ελλάδα.. Μην ασχολείσαι, η xiaomi έχει ξεφύγει πολύ... Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοπ…
-
Πωωωωω!! Πωλείται mi note pro Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
About Mi Note Pro...
Μήνυμα@geobas ωπ συγνώμη! Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
About Mi Note Pro...
Μήνυμα@geobas Στις stable είμαστε 8.0.x.0 και στις Dev 6.9.29.αρα μάλλον δεν κοίταξες εκεί που πρέπει... Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από geobas: “Περιμένοντας το Mi Note Pro , μπορείτε να με ενημερώσετε ποιά Ελληνική Dev Rom έχει αποδειχθεί μέχρι τώρα σαν ποιό ενδεδειγμένη/απροβλημάτιστη . Thanks” Βάζεις την τελευταία (6.9.29) και ξενοιαζεις... Και εννοείται ότι βοήθεια χρειαστείς είμαστε όλοι εδώ. Έστειλες αίτηση για ξεκλείδωμα? Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από recep: “Σκέφτομαι να το τιμήσω το 6/128 σε γκρι ματ, ωστόσο με κρατάει λίγο το αναμενόμενο note pro 2 Εσείς τι λέτε ???” Έπειτα και από την ανακοίνωση του mi5s Plus δεν νομίζω να υπάρξει mi note 2.... Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
About Mi Note Pro...
ΜήνυμαΕγώ έχω 7αρια 64 bit και έχω ξεκλειδωσει πάνω από 10 τηλέφωνα xiaomi (διαφορα μοντέλα).. Σίγουρα κάτι κάνεις λάθος... Δοκίμασες να φλασαρεις ρομ με mi flash? Κάποια official ρομ fastboot?? Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
About Mi Note Pro...
ΜήνυμαΑυτό που σου είπε ο @maddoctor δεν το έκανες με τις ψηφιακές υπογραφές? Αν ναι τι Windows χρησιμοποιείς? Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από babbis87: “τιπτοα απλα θελω να τους κανω εγκατασταση για να υπαρχουν στο pc.!!θελω να ξεκλειδωσω bootloader stis γυναικας μου!!” Κάνεις εγκατάσταση το mi pc suite και είσαι έτοιμος, δεν χρειάζεται ξεχωριστός driver... Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από babbis87: “παιδια καλησπερα να ρωτησω κατι οι 6,9,8 και η 6.8.18 μηπως ξερετε τ διαφορές έχουν?και ποια να προτιμησω?” Οποια και να βάλεις δεν θα δεις καμία απολύτως διαφορά.... Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από geobas: “Και ξαφνικά , τώρα που συνηθίσαμε τα 5.5άρια , μου κόλλησε να πάρω ένα λίγο μεγαλύτερο και μάλλον φαίνεται πως το Mi Note Pro ταιριάζει στις απαιτήσεις/ανάγκες μου . Θα με βοηθούσε πολύ αν κάποιοι φίλοι που το έχουν με διαβεβαιώσουν ότι όντως αξίζει , παρ' όλο που είναι το 2015 , και ότι δεν υπάρχει κάτι άλλο στο συγκεκριμένο μέγεθος ούτε φαίνεται να υπάρχει κάτι στον ορίζοντα από πλευράς Xiaomi . Σκοπεύω να το πάρω από κάποιο EU wαrehouse γιά άμεση παραλαβή . Ποιό warehous…