Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 86.
-
Παιδιά ψήφισα κι εγώ με ίδιο username με εδώ... Άντε και τους φάγαμε τους Ινδούς!
-
Παράθεση από aleksgiab: “Πλέον σκέφτομαι να την ξαναβάλω... Αλλά έχω πολλές εφαρμογές... Και είναι πολύ βαρετό να το στήσεις από την αρχή....” Μπορείς με titanium backup να κάνεις μόνο τις εφαρμογές backup και να δημιουργήσεις ένα update.zip το οποίο θα flashαρεις αφού θα ανοίξει το κινητό με την ROM. Εγώ αυτό έκανα.
-
Καλησπέρα! Εγώ έχω την aosp από την 5.0.2 και τώρα στην 5.1. Είναι πολύ γρήγορη Rom. Μοναδικά bug έως τώρα (για την δική μου χρήση) το bluetooth που δεν συνδέεται για ανταλλαγή αρχείων με PC, το hdr στην κάμερα που δε λειτουργεί σε landscape και από ότι βλέπω από μερικούς χρήστες στο αγγλικό Miui δεν είναι ευχαριστημένοι από την ποιότητα του ήχου για τραγούδια. Όμως, κάθε βδομάδα, ο ivan βγάζει OTA updates και τώρα που έχουν βγάλει και τον κώδικα για kernel, πιστεύω ότι θα τελειοποιηθεί. Προσωπι…
-
Η τελευταία stable για MI4 ρουφάει γρήγορα την μπαταρία ή είναι η ιδέα μου;
-
Αναφέρω φλάσαρα από την αρχή την Ρομ, όλα καλώς με το google!
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Επειδή το Flash μέσα από τον Updater της MIUI προσπαθεί να περάσει το Update στο system που δεν είναι Active, αποτυχαίνει. Μπείτε σε recovery και κάντε Flash στο system που είναι Active. Οι Full ROMs έχουν και αυτές γίνει Fixed, και μπορείτε να κάνετε Flash αυτές....” s Μέσω recovery στο active system το κάνω και μου βγάζει κι εμένα το παραπάνω μήνυμα. Μπορώ να ξανά περάσω από πάνω την fixed Ρομ ή θέλει πάλι full wipes;
-
Παράθεση από MIUI_ART: “UPDATE : -------- Σε όσους έχουν προβλήματα με τον συγχρονισμό των επαφών μέσω της Google, κάνετε Flash τα παρακάτω Fix, με τον ίδιο τρόπο που κάνετε Flash τις ROM. Mi3W & Mi-4 => fix_contacts_mi3mi4_Stable3.3.0.zip RedMi Note 4G/LTE => fix_contacts_note4G_lte_Stable3.3.0.zip -------- ” Κάτι δεν είναι σωστό στο zip βγάζει error.
-
Μέχρι να βγει το fix για το google, πως περνάμε τις επαφές;;; EDIT: Με εξαγωγή σε vcard από το gmail. Το βρήκα.
-
Χθες μου συνέβη κάτι περίεργο. Ξαφνικά όλες οι εφαρμογές έκαναν FC μέχρι που μαύρισε η οθόνη. Έκανα restart σε recovery, wipe cache και dalvik και όλα κομπλέ. Αυτό με τη μνήμη το έχω παρατηρήσει κι εγώ. Πέφτει πολύ γρήγορα στην πάροδο των ημερών. Είμαι στην 5.2.6.
-
Καλημέρα. Σήμερα μου έκανε ένα reboot ενώ ήμουν στην εφαρμογή του facebook, έχει συμβεί σε κανένα άλλο ή να ήταν τυχαίο γεγονός; Είμαι στην τελευταία ΡΟΜ.
-
Καλησπέρα. Νομίζω βρήκα bug. Δεν μπορείς να αλλάξεις ήχους, σε βγάζει στα θέματα και δεν αφήνει να επιλέξεις...
-
Κι εγώ...!
-
Μετά από 2 μέρες με την τελευταία, όλα άψογα εκτός από κάτι ψιλοκρασαρίσματα σε άλμπουμ και google camera. Επίσης το xposed δε λειτουργεί, αν το εγκαταστήσω δε ξεκινάει το κινητό. Μπαταρία άψογη, μνήμη μπορεί και καλύτερα. ( 1,2 ελεύθερα μετά από καθαρισμό και 1,5 - 1,6 μετά από επανεκκίνηση, είναι λίγο για 3gb ram.)
-
Καλημέρα. Εμένα με την τελευταία μόλις ενεργοποιήσω xposed και αφαιρέσω με titanium ότι δεν χρησιμοποιώ, στην επανεκκίνηση κολλάει στο mi. Φλάσαρα το fix αλλά τίποτα.
-
Παράθεση από kok8: “Παράθεση από tora33: “Παράθεση από pkatsaras: “Ρε παιδιά μια βοήθεια γιατί θα τρελαθώ. Δε λαμβάνω μηνύματα ούτε με τη μαμά εφαρμογή ούτε με άλλη. Είμαι στην 4.12.5 Mi4.” Καθάρισε τα δεδομένα των δύο εφαρμογών και επανεκκίνηση , ίσως να στρώση βάλε αυτήν που θέλεις και προεπιλεγμένη ” Και εδώ o Οδηγός Καθαρισμού Μνήμης και Δεδομένων (Clear data and cache) Εφαρμογών όπου μπορείς να δεις πως γίνεται, στη συσκευή Mi2s. Και εδώ στο Βήμα 3 πως ορίζεις μια εφαρμογή ως προεπιλογή Δια…