Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 77.
-
Παράθεση από dmarccos: “Μετά 3-4 μέρες συμβίωσης με το Pro και μετά τη μετάβαση από το RN3pro έχω να παρατηρήσω: 1)Πανέμορφη συσκευή με εξαιρετική αίσθηση στο κράτημα (ούτε το σκέφτεσαι να βάλεις θήκη) 2)Οθόνη με πολύ όμορφα χρώματα και αντίθεση 3)Πολύ δυνατό ηχείο, βοηθάει και η θέση του στο κάτω μέρος 4)Ο αισθητήρας μπροστά θέλει χρόνο να τον συνηθίσω, για την ώρα βάζω δάχτυλο στη δεύτερη κάμερα λίγο πιο αργός, αλλά με καλύτερη αναγνώριση νομίζω. Όταν είναι σβηστή η οθόνη θέλει πάτημα το πλήκτ…
-
Παράθεση από maddoctor: “Στο Mi Note Pro επανήλθε το πρόβλημα με τα widget που είχε διορθωθεί την προηγούμενη εβδομάδα. Τα υπόλοιπα σε λίγο... ” Όχι πάλι με τα widget θα το σκεφτώ πολύ να την περάσω
-
Παράθεση από vabene73: “παιδια καποια ιδεα για το προβληματακι μου ” Κάνε factory reset, reboot recovery, και μετά εγκατάσταση της rom
-
Στο Redmi Pro η νέα GTV "έκατσε" το πρωί, μέχρι στιγμής όλα καλά... Ευχαριστούμε
-
Παράθεση από Alex-dent: “Παράθεση από pvalas: “REDMI PRO GOLD [X20] 3/32 από Banggood 159E με κουπόνι redm ” φτοουυυυυ και ημουν ετοιμος να παραγγειλω το kate!!! τωρα που η διαφορα ειναι τοοσο μικρη ποιο θ προτεινατε?? ” Πάνε για Redmi pro με τα ''μπούνια'' . Οθόνη , κάμερα , σώμα είναι καλύτερα ...
-
Παράθεση από cabdik: “Παράθεση από pvalas: “REDMI PRO GOLD [X20] 3/32 από Banggood 159E με κουπόνι redmipro100! ” thanks pvalas.... και ημουνα σε περιοδο αναζητησης κινητου, ωστε να ανανεωθω μετα απο συμβιωση 2+ χρονων με το Zenfone 5..! το παραγγειλα ηδη και περιμενω.....!!!! ” Με το καλό να έρθει, πολύ καλό "deal"
-
[Διαγωνισμός VIP μελών] Αποτελέσματα κλήρωσης του διαγωνισμού Muppet Show (Κρυμμένος Θησαυρός)
ΜήνυμαΣορρυ που ρωτάω αλλά αυτά τα μικιουτσούκια βγαίνουν στο κινητό ???
-
Να αναφέρω και εγώ επισης ως νέος κάτοχος αυτης της κινητάρας : Το κεντρικό φυσικό κουμπί που έχει και το δαχτυλικό αποτύπωμα, δεν χρειάζεται να το πατάμε για να μας πάει στην αρχική οθόνη. Είναι και αυτό αφής όπως τα άλλα δύο. Αυτό ήταν η δικιά μου ανησυχία πριν την αγορά γιατί το φυσικό κουμπί πού εχουν τα samsung και τα iphone με χαλούσε όσο τίποτα.