Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 101-120 από 129.

• Εντυπώσεις για το MI2-S

Danielk - - Mi-2S (Aries)

Μήνυμα

προσωπικη αποψη: για καθημερινη χρηση οι 4,3 ιντσες του mi2s ειναι καλυτερες απο τις 5 του mi3. τα 5ιντσα δε βολευονται ευκολα σε τσεπες και δε δουλευονται με το ενα χερι ναι οκ ειναι σουπερ να βλεπεις ταινιες σε 5ιντσο αλλα ποσες πια ταινιες θα δεις πχ. το μηνα στο κινητο σου? οσο απο επιδοσεις σαφως το mi3 θα ειναι ανωτερο λογω νεοτερου hardware, αλλα μην νομιζεις οτι το mi2s υστερει καπου εξαλλου το εχεις ηδη παραγγειλει, οποτε δες το, δουλεψε το, αγαπησε το και κρινε μετεπειτα βασει των αναγ…

Μήνυμα

Παράθεση από morph: “Μήπως μπορούμε να πάρουμε αυτά τα ακουστικά από κάπου; huosai.xiaomi.com/&usg=ALkJrhj1ctJIuqikf75lSwTowf3zGtqUtw είναι της xiamoi και φαίνονται πολύ ωραία και ποιοτικά” κανε μια αναζητηση ως xiaomi piston headphones, θα βρεις πολλους πωλητες σε διαφορα sites το merimobiles οπως αναφερει πιο πανω ο MIUI_ART δεν τα εχουν τα εχω παραγγειλει και τα περιμενω να μου ερθουν (μαλιστα περιμενω δυο σετ ακουστικων λογω καποιον προβληματων με την πρωτη παραγγελια), οποτε οταν ερθουν θα …

Μήνυμα

Παράθεση από morph: “Παράθεση από Danielk: “σε καποια πιο μετα σελιδα του τοπικ του ζητησαν να το φτιαξει και για miui5 και το εκανε, ΑΛΛΑ οταν το δοκιμασα στο δικο μου mi2s ενω εστελνα μια χαρα μηνυματα με 160 χαρακτηρες δεν ηχουσε οταν μου εστελναν ενα νεο μηνυμα!! γνωμη μου για να καθαριζεις με αυτο το θεμα: βαλε μια αλλη εφαρμογη sms, προτεινω την 8sms που εχω βαλει και εγω και λειτουργει απροβληματιστα” δοκίμασα το 8sms αλλά πάλι έγραφε με 64 χαρακτήρες στα Ελληνικά Υπάρχει κάποια άλλη λύση…

Μήνυμα

σε καποια πιο μετα σελιδα του τοπικ του ζητησαν να το φτιαξει και για miui5 και το εκανε, ΑΛΛΑ οταν το δοκιμασα στο δικο μου mi2s ενω εστελνα μια χαρα μηνυματα με 160 χαρακτηρες δεν ηχουσε οταν μου εστελναν ενα νεο μηνυμα!! γνωμη μου για να καθαριζεις με αυτο το θεμα: βαλε μια αλλη εφαρμογη sms, προτεινω την 8sms που εχω βαλει και εγω και λειτουργει απροβληματιστα

• σημερα μου ηρθε ενα email απο το merimobiles σχετικα με ενα κουπονι εκπτωσης και επειδη δεν εχω σκοπο να το χρησιμοποιησω το ποσταρω εδω αν το χρειαζεται καποιος αλλος προκειται για εκπτωση 20$ για αγορες ανω των 300$ και ισχυει μονο για το τρεχον Σαββατοκυριακο (5/10-6/10) ο κωδικος του κουπονιου ειναι: Day Καλες αγορες! (αν για καποιον λογο παραβιαζει ορους του φορουμ ή θεωρειται οτι δεν επρεπε να το κοινοποιησω ας πραξουν αναλογως οι mods)

• και μενα αυτο μου φανηκε μαλιστα ο Snapdragon του Mi2S φαινεται σε πολλες περιπτωσεις ταχυτερος του Tegra βεβαια μπορει να οφειλεται και στο γεγονος οτι τρεχει σε μικροτερη αναλυση οθονης.... σε αναμονη λοιπον του θηριου!

• Xiaomi M2s merimobiles

Danielk - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

οχι ακομα αλλα μην ανησυχεις σε μερικες μερες το status θα γινει shipped, οποτε σημαινει οτι εσταλη και μετα πιθανοτατα εντος της ιδιας ημερας θα σου στειλουν και το tracking number

• Xiaomi M2s merimobiles

Μήνυμα

οι ισοτιμιες σε αυτα τα σαιτ συνηθως ειναι ενδεικτικες το paypal ενημερωνει καθημερινα τις ισοτιμιες του και ειναι ελαφρως ακριβοτερο απο τις επισημες τραπεζικες ισοτιμιες οπως και να εχει με το καλο να σου ερθει και welcome to the club!

Μήνυμα

Παράθεση από non-serviam: “ Έχεις να προτείνεις κάτι καλό; :thumbsup:” ναι αυτο!!!!!

• greek--google apps

Μήνυμα

Παράθεση από Arkoydos: “Καποιος να βοηθησει?” δε μας βοηθας εσυ πρωτα λεγοντας μας ποια συσκευη εχεις....

• Παράθεση από MIUI_ART: “ΓΚΟΥΧΟΥ ΓΚΟΥΧΟΥ !!1 Μέσα στο 2014 θα έχουμε εκπλήξεις !!!” μιλας με γριφους γεροντα...

• Cyanogenmod 10.2 σε ένα partition

Μήνυμα

τα δυο system partitions του κινητου πρακτικα τρεχουν συμβατες ρομ για να εγκαταστησεις εντελως διαφορετικες ρομς το πρωτο πραγμα που θα πρεπει να κανεις ειναι να αντικαταστησεις το MiRecovery με το ClockworkMod Recovery ωστε να εχεις δυνατοτητα για TDB (TrueDualBoot) δες εδω: miuiandroid.com/community/thre…d-recovery-6-0-3-2.19686/ επειτα στο ενα partition εγκαθιστας την Cyanogenmod 10.2 δες εδω: miuiandroid.com/community/threads/rom-cm10-2-for-mi2.21741/ με το TrueDualBoot feature μπορεις να ε…

• Fake Συσκευη

Μήνυμα

οντως τα χαρακτηριστικα απο το Antutu δειχνουν οτι ειναι αυθεντικο καινουριο το πηρες ή μεταχειρισμενο? δοκιμασε να ανοιξεις το updater app και δες αν σου δινει αναβαθμιση λογισμικου

• Fake Συσκευη

Μήνυμα

Δυστυχώς η συσκευή σου δεν είναι γνήσια xiaomi....:( Τόσο το hardware όσο και το software δεν έχουν καμία σχέση με τη γνήσια συσκευή... Επεξεργαστής φτηνός της mediatek, χειρότερη οθόνη, λιγότερη ραμ κλπ Επίσης το λογισμικό που τρέχει είναι fake και φυσικά δεν μπορεί να αναβαθμιστεί.. Μόνο οπτικά μοιάζει με τη γνήσια συσκευή

• Fake Συσκευη

Μήνυμα

η πιο σιγουρη μεθοδος ειναι η εξης: κανεις reboot και μπαινεις στο recovery (κρατας πατημενο το volume up κατα την εκκινηση) αν σου εμφανισει το Mi-Recovery εισαι οκ, αν εμφανισει κατι αλλο εχεις fake συσκευη δες και τη φωτο παρακατω MI-1-Fake-1_041.jpg

• τελειο! ολο ευχαριστες εκπληξεις η XIAOMI!

Μήνυμα

Παράθεση από ronin13: “ 1 (και σημαντικοτερο). Παρατηρω οτι καποια μηνυματα που μου στελνουν δε μου παραδιδονται ποτε, ενω στον αποστολεα παει αναφορα κανονικα. Δεν εχω ενεργοποιησει καμια blacklist, και μου κανει εντυπωση γιατι και απο τον ιδιο αποστολεα καποια μηνυματα παραδιδονται, και καποια οχι... ” αυτο παιζει να ειναι θεμα του λογισμικου και οχι του κινητου γιατι μου το εκανε και μενα καμια φορα στο xperia Arc που ετρεχε MIUI5....

Μήνυμα

Δε νομίζω ότι είναι επικίνδυνο. Εξάλλου η πλειοψηφία των android smartphones ένα system partition έχουν. Ακόμα λοιπόν και να καταφέρεις να το να brickαρεις εξακολουθεί να υπάρχει το recovery και το επαναφέρεις πανεύκολα Το κέρδος από τη διαγραφή του ενός partition είναι 537ΜΒ, διόλου ευκαταφρόνητο

Μήνυμα

ολοκληρωσα με επιτυχια πριν απο λιγο το παρακατω mod miuiandroid.com/community/thre…-storage-partition.21391/ αναλυτικα: αφαιρεσα το system partition 2 (κανοντας πρακτικα το κινητο να εχει ενα μονο system partition) και μειωσα το χωρο για εγκατασταση εφαρμογων στα 1,8GB απο περιπου 3,5GB που ηταν αρχικα το αποτελεσμα ειναι να εχω αυτη τη στιγμη αυξημενο τον αποθηκευτικο χωρο κατα περιπου 2,5GB

• Bug μετά το τελευταίο update: εξαφανίστηκε το στοκ πληκτρολόγιο! Βέβαια προσωπικά χρησιμοποιώ το Swype, οπότε δε με ενόχλησε ιδιαίτερα