Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-28 από 28.
-
Θέμα με τον πλοηγο
ΜήνυμαOk, σευχαριστω για όλα. Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Θέμα με τον πλοηγο
ΜήνυμαΑντίγραφα πάντα υπάρχουν για καλό και για κακό. Οπότε πηγαίνω στο θέμα που λέει για fastboοtκαι καθαρή εγκατάσταση σωστά; Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Θέμα με τον πλοηγο
ΜήνυμαΤο εκανα φίλε μ και δείχνει μέχρι στιγμής οκ. Σευχαριστω πολύ. Μια ακόμα ερώτηση αν ξέρεις, παίζει να υπάρχει καμία πιο πρόσφατη αναβάθμιση για τη συσκευή μ;; Σευχαριστω ξανα Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Θέμα με τον πλοηγο
ΜήνυμαΈκανα και στο browser και στο facebook αλλά τπτ. Έσβησα και κάποιες εφαρμογές άκυρες μεν που εγκατεστησα αφού είδα ότι υπάρχει θέμα αλλά ακόμα τα ιδια Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Θέμα με τον πλοηγο
ΜήνυμαΚαλησπέρα σε όλους, καμιά φορά από μόνος του ο browser κλείνει χωρίς να έχει προλάβει να φορτώσει τη σελίδα. Όταν ανοίγω από facebook κάποιο link το κάνει κάθε φορά. Ξερέτε τι μπορεί να φταίει και πως θα το διορθωσω;;; Ευχαριστώ προκαταβολικά όλους. d1e33e6947ccb71c38fe5e61b4e23ee0.jpgf39e5ef1e77740edf3dc5dfc70fad569.jpg Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk