Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 521.
-
@gkalen θα δοκιμάσω να περάσω το προηγούμενο twrp και θα επανέλθω.
-
@geoanto555 το πρώτο προβλήματα σχετικά με τις εικόνες που ανέβασα μου το έβγαλε αφού είχα περάσει την ρομ, μου το βγάζει κάθε φορά που πάω να μπω στο twrp. το δεύτερο πρόβλημα με τις σιμ το έχω αρκετό καιρό τώρα πάνε τρεις μήνες από τότε που άλλαξα συσκευή.
-
Ναι αλλάζει το πρόβλημα είναι ότι δεν μπορώ να βάλω στο mi account κανέναν από τους δύο αριθμούς και όταν γίνεται εγκατάσταση από την αρχή πχ της ρομ δεν μου εμφανίζει σωστά την μία sim και την άλλη καθόλου.
-
Ναι σωστά και θα πρέπει χειροκίνητα μετά να τον αλλάξω μέσα από τις Sim επίσης μετά από καιρό πήγα να αλλάξω το recovery phone που έχω βάλει στον mi λογαριασμό αλλά δεν με αφήνει με καμία από τις δύο Sim.
-
έχω και ένα άλλο πρόβλημα εδώ και καιρό με τις κάρτες sim σχετικά με το mi account μου βγάζει αυτό This phone has been associated with several Mi Accounts in a short period of time όταν πάω να προσθέσω κάποιον από τους δυο αριθμούς που έχω στην συσκευή, επίσης στην συσκευή δεν αναγνωρίζει σωστά τις δυο sim μπορεί να μου αναγνώριση την μια και να έχω πρόσβαση στα μηνύματα και τις κλίσεις άλλα την δεύτερη καθόλου και ενώ έχω στην σωστή θέση τις sim θα μου εμφανίσει λάθος αριθμό. πριν καιρό είχα αλ…
-
Λογικά θα φτάει η ρομ δεν έκανα καμία επαναφορά των εφαρμογών την πέρασα πάνω από την προηγούμενη.
-
στην προηγούμενη που είχα δεν μου έβγαζε κάτι ναι έχω κάνει ροοτ με το magisk συνεχίζει και μου βγάζει κόκκινα κατά το φλας όμως ολοκληρώνεται κανονικά η διαδικασία.
-
έβγαλα φώτο από άλλη συσκευή ελπίζω να φαίνεται κάτι. αφορά εφαρμογές που είχα εγκαταστήσει. δεν έχω καταλάβει γιατί βγάζει αυτές τις ειδοποιήσεις.
-
το έκανα πως όμως μπορώ να βγάλω screenshot μέσω twrp? θες να σου δώσω ένα teamviewer μέσω της συσκευής?
-
ναι επιτυχώς. Όμως μου βγάζει το μήνυμα error opening data user ενώ μπαίνει κανονικά.
-
καλήμερα έχω περάσει την τελευταία rom στο ginkgo όταν μπαίνω στο twrp βάζω το μοτίβο για να το ξεκλειδώσω και να μπορώ να δω το εσωτερικό χώρο μπαίνει κανονικά βλέπει τα αρχεία που έχω μέσα , αλλά μου βγάζει κόκκινα γράμματα σαν σφάλμα ενώ μπορεί να διαβάσει ή να εγκαταστήσει πχ το magisk.zip δεν γνωρίζω γιατί το κάνει αυτό αλλά μπορεί και δουλεύει κανονικά απλά μου βγάζει κάποιες ειδοποιήσεις. Μήπως φταίει το twrp ή επειδή έχω βάλει μοτίβο η κωδικό στις sim αν γνωρίζει κάποιος μπορεί να με βοη…
-
Κάτι τελευταίο πως μπορώ να πάρω backup όλες τις εφαρμογές και ότι έχω στην συσκευή μέσω twrp για να μην κάνω χρειάζεται να τις ξανά κατεβάζω.
-
Οκ δεν το ξανά περνάω το συγκεκριμένο αρχείο θα επανέλθω ξανά στην επόμενη αναβάθμιση αν αντιμετωπίσω πρόβλημα ευχαριστώ.
-
οπότε θα επηρεάζει επειδή το είχα περάσει μετά την εγκατάσταση.
-
Disable_Dm-Verity_ForceEncrypt_03.04.2020 περνάω αυτό το αρχείο μετά την εγκατάσταση το επηρεάζει?
-
Έχω την τελευταία twrp από εσάς αλλά είχα κάνει description data για να μην χρειάζεται να βάζω τον κωδικό κάθε φορά που θα μπαίνω στο recovery. Wipe cache έκανα μόλις ολοκληρωθεί η εγκατάσταση από το εικονίδιο κάτω αριστερά.
-
Έχω το τελευταίο twrp και την προηγούμενη Ρομ ειχα. Έκανα αναβάθμιση μέσω twrp με wipe cache.Επειδή είχα αντιμετωπίσει το ίδιο πρόβλημα και την προηγούμενη εβδομάδα. Έχω κάνει κάτι λάθος. Γιατί κάθε φορά πρέπει να σεταρω την συσκευή από την αρχή.
-
Πέρασα την νέα rom μετά την εγκατάσταση έκανα wipe cache όμως όταν έκανα εκκίνηση με πέταγε στο twrp και έκανα format data. Έχω κάνει κάτι λάθος για να γνωρίζω την επόμενη φορά.
-
Ευχαριστώ για την βοήθεια θα επανέλθω με την επόμενη αναβάθμιση.
-
Θα δοκιμάσω να την κατεβάσω και να την περάσω μέσω twrp. Wipe κάνω πριν την περάσω ή μετά;