Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 81-100 από 521.
-
Ποια είναι η διαδικασία όταν κάνω αναβάθμιση μιας ρομ? Τώρα έχω σε gingko την τελευταία της προηγούμενης εβδομάδας. Την αναβάθμιση την κάνω μέσω του updater.
-
καλημερα την εχω κατεβασει απο τον updater αλλα για να την περασω πρεπει να κανω καποιο wipe ποια ειναι η διαδικασια?
-
εχω κανει εκκαθαριση δεδομενων στην εφαρμογη αναβαθμιση αλλα μου βγαζει παλι ειδοποιηση για αναβαθμιση το ιδιο και στην προηγουμενη ρομ το εκανε.
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/45739
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/45739
-
-
Το ίδιο πρόβλημα έχω και εγώ όταν είχα αλλάξει μια κάρτα sim cosmote γιατί είχα σήμα και δεν μπορούσα να έχω ίντερνετ, μετά από αυτό σε κάθε εγκατάσταση στην αρχή μου αναγνωρίζει τον ένα αριθμό sim από τις δύο. Όταν ολοκληρωθεί η εγκατάσταση πηγαίνω στις sim στις ρυθμίσεις και διορθώνω τους αριθμούς. Κατά την ενεργοποίηση μέσω mi cloud μόνο την Sim που έχω στην θέση 1 μπορώ να συγχρονίσω της οποίας τον αριθμό στην αρχική εγκατάσταση δεν εμφανίζει ενώ για την sim 2 δεν μπορώ να ενεργοποιήσω τον σ…
-
Πως κάνω εκκαθάριση στον updater γιατί μου βγάζει αναβάθμιση ενώ έχω την τελευταία xtrv σε ginkgo.
-
εκανα μεσω twrp wipe cache, dalvic cache αλλα μου βγαζει παλι αναβαθμιση?
-
Μου ήρθε αναβάθμιση στο ginkgo προχωράω κανονικά;
-
Ναι μου βγάζει αποτυχία που βρίσκω την ρύθμιση της εφαρμογής μηνύματος για να δω τον αριθμό smsc cosmote έχω.
-
Καλησπέρα στην ομάδα έχω το note 8 με την τελευταία xtrv development beta θέλω να ρωτήσω ποια βήματα να κάνω στην συσκευή για να μπορώ να στείλω μήνυμα στο 13033.
-
@amavroudis ποια είναι τα βήματα για να το κάνω;
-
Καλημέρα στην ομάδα υπάρχει τρόπος να έχω το magisk και να λειτουργεί η εφαρμογή της winbank γιατί κρασαρει και δεν ανοίγει.
-
Recovery phone number
ΜήνυμαOk
-
Recovery phone number
ΜήνυμαΚαλησπέρα θέλω να καταχωρήσω έναν από τους δύο αριθμούς που έχω στον mi λογαριασμό μου και μου βγάζει το μήνυμα ότι ο συγκεκριμένος αριθμός έχει συσχετιστεί με άλλους λογαριασμούς σε σύντομο χρονικό διάστημα. Η λύση είναι να βάλω έναν άλλο αριθμό;