Ο browser που χρησιμοποιείτε έχει τα JavaScript απενεργοποιημένα. Εαν θα θέλατε να χρησιμοποιήσετε όλες τις δυνατότητες αυτής της ιστοσελίδας, επιβάλεται να ενεργοποιήσετε τα javascript.
Υπάρχει τρόπος να μπορέσω σε συνδέσω στο μόνιτορ του υπολογιστή ένα tv box και να έχω ένα εικόνα από το tv box?
Μπορει καποιος να με βοηθησει να εγκαταστησω στο redmi note 8t το dolby atmos προσπαθησα αλλα μου κρασαρει.
Θέλω να αλλάξω την εφαρμογή για τα μηνύματα με την κλασική της miui αλλά η εφαρμογή δεν ανοίγει. Υπάρχει κάποια λύση ευχαριστώ.
Για stable rom βάση του φόρουμ μέσω eu rom από ότι έψαξα.
Ρώτησα γιατί μου ήρθε mail για την ρομ.
HMNote8T_V11.0.1.0.PCXEUXM_v11-9 (Willow) αυτή έχω βρει στο φόρουμ.
Έχω δει στο φόρουμ ότι έχει βγει miui 11 stable rom.
Γνωρίζει κάποιος πότε θα πάρει ενημέρωση ή συσκευή με miui 11?
καλησπερα στην ομαδα θελω να παρω μια θηκη και ενα προστατευτικο οθονης για το mi 9t pro εχω βρει τα παρακατω προστατευτικο οθονης και θηκη μπορειται να προτεινεται κατι αντιστοιχο απο ελλαδα ευχαριστω.
θα σου στειλω το πρωι geoanto555 ευχαριστω πολυ.
το εχω κανει ηδη αλλα δεν δουλεψε.
MIUI 11 Kosmos 9.9.26 Beta ROM for Redmi Note 6 Pro ρώτησα σχετικά με το κόστος αν χρειαστεί για αλλαγή κάμερας αν στην χειρότερη περίπτωση ισχύει να μάθω πόσο περίπου μπορεί να κοστίσει.
Κόστος αλλαγής κάμερας περίπου πόσο κοστίζει;
Google Camera HDR+ on Xiaomi Mi Note 3 | How & Comparaison εχω βρει αυτο το λινκ τι πρεπει να κανω ακριβως μηπως βρω λυση?
fix εχω βρει αυτο και fix 2 και τα δοκιμαζω.
το ξαχνω στο google? build prop tulip καπως ετσι?
Εδώ πάτησα model και μου έβγαλε αυτό.
Έχω βάλει μια ρομ που είναι custom miui 11 από το redmi note 5.
ναι μηπως φταιει η ρομ που εχω βαλει?
Το έκανα αλλά τίποτα η κάμερα δεν ανταποκρίνεται.