Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 165.
-
Σε Mi 8 , αυτό που έχω παρατηρήσει είναι ότι στο Facebook & messenger τα δείχνει ασπρόμαυρα σαν να μην λειτουργούν σωστά τα γραφικά σε αυτές τις εφαρμογές , έχει τύχει σε κάποιον άλλον ;
-
Καλημέρα παιδιά , έχω την προηγούμενη rom και θα εγκαταστήσω την συγκεκριμένη manual , μόλις γίνει η εγκατάσταση πρέπει να κάνω κάτι άλλο όπως clear cache ή κάτι τέτοιο ή προχωράω κανονικά ; Ρωτάω γιατί κάποια στιγμή που έκανα clear τα πάντα και format και πέρασα μετά την rom όλα έτρεχαν πιο ομαλά .
-
Παράθεση από amavroudis: “Σε official roms και κινητό με κλειδωμένο bootloader δε γίνεται. ” αναφέρω ότι έχω την rom στο threat που σχολιάζουμε και οι 2 . το ερώτημα μου είναι αν μπορώ να την βάλω ή θα έχω θέμα με το rollback
-
Παιδιά γνωρίζει κανείς αν μπορώ να βάλω την stable για Mi 8 ενώ έχω την συγκεκριμένη rom (Miui 11 9.11.21) ;
-
Παράθεση από komatoza: “Στις ρυθμίσεις- περισσότερα δες εκεί που λέει ασφάλιση θέση στοιχείου - τι πορτοφόλι έχεις. Εγώ στο mi8 είχα HCE και στις τελευταίες ROM δεν δεχόταν την πληρωμή. Τώρα στο mi9 μόλις έβαλα την xtrv το πορτοφόλι άλλαξε από default σε SIM και το άφησα έτσι και είναι οκ. Τώρα τι διαφορά έχουν αυτά δεν ξέρω. Στάλθηκε από το MI 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Είδα ότι εμένα ήταν SIM , θα δω μήπως αλλάξει κάτι με το HCE.
-
Παράθεση από Octaviastikos: “Παράθεση από hajis: “Με την εφαρμογή της alphabank. Δεν έχω πειράξει κάτι από τότε που μπορούσα απλά update των rom. ” Εάν έχεις κάνει ροοτ τότε παει αλλιώς... Κατεβάζεις την εφαρμογή... Πας στο magisk hide το ενεργοποιεις...και τότε παίζει η εφαρμογή... ” Ναι αυτό το γνωρίζω. Το θέμα είναι ότι στην πληρωμή το pos δεν περνάει την πληρωμή. Δεν είναι σε ένα συγκεκριμένο είναι γενικό το πρόβλημα.
-
Με την εφαρμογή της alphabank. Δεν έχω πειράξει κάτι από τότε που μπορούσα απλά update των rom.
-
Είναι 2-3 rom που δεν μπορώ να πληρώσω με nfc, ξέρει κανείς γιατί γίνεται αυτό; Mi 8
-
Σε Mi 8 φαίνεται να δουλεύουν όλα καλά.
-
Παράθεση από sakis*68: “----------------Ανοιξε την εφαρμογή επανω δεξια πατα τις 3τελιτσες settings και το βρισκεις Alarm wont go off after the device shut down Καπως ετσι Ελπιζω να βοηθησα . ” Ήταν ενεργοποιημένο και δεν άνοιξε ποτέ , μάλλον φταίει ότι είχε κλείσει το κινητό από κάποιο bug και όχι επειδή το είχα κλείσει εγώ.
-
Παράθεση από sakis*68: “Παράθεση από hajis: “Έχει κανείς παρατηρήσει να σβήνει το κινητό με αυτή την rom , μιλάω για Mi 8 . Διότι εμένα έκλεισε τα ξημερώματα και το ξυπνητήρι δεν βάρεσε ποτέ για να πάω για δουλειά. ” Υπαρχει ρυθμιση που κτυπα το ξυπνητηρι με κλειστο τηλεφωνο .Τουλαχιστον στο δικο μου Μι6 -το ιδιο εχει και το LG G3 . Το λεω γιατι παντα φοβομουν το να κλεισει-να μην χτυπησει - και να μην ξυπνησω . ” Να πω την αλήθεια εκεί που είναι οι ώρες για το ξυπνητήρι δεν βλέπω κάτι . Υπάρχιε…
-
Έχει κανείς παρατηρήσει να σβήνει το κινητό με αυτή την rom , μιλάω για Mi 8 . Διότι εμένα έκλεισε τα ξημερώματα και το ξυπνητήρι δεν βάρεσε ποτέ για να πάω για δουλειά.
-
Μόλις περαστηκε σε Mi 8 και φαίνεται σταθερή και πιο γρήγορη από την προηγούμενη
-
Πάντως αυτή η ρομ σε Mi 8 τα πάει πολύ καλά ακόμα και στο θέμα κατανάλωσης μπαταρίας, από τις 8:30 το πρωί με αρκετή χρήση και είναι στις 23:55 που γράφω το μήνυμα στο 40%!!! Ίσως πρώτη φορά το βλέπω σε αυτό το κινητό
-
Μόλις έβαλα την ρομ για το Mi8 ελπίζω όντως να έχουν φτιαχτεί τα προβλήματα που είχαν οι δύο προηγούμενες
-
Παράθεση από geoliol: “μολις τωρα στο ασχετο βαρεσε το κινητο και ελεγε κατι για ειδοποιηση εκτακτης αναγκης πρωτη φορα μου το κανει αυτο τοσα χρονια που το εχω ξερετε τι ειναι και γιατι μπορει να το εκανε;; 6beca835f733182788db9daf964ec924.jpg Μου τό έκανε άλλες τρεις φορές από τότε δεν έχω πειράξει καμία ρύθμιση το τελευταίο διάστημα ” Είναι η ενημέρωση από το 112 που θα ενεργοποιηθεί (είναι δοκιμαστικό τώρα) σε περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης όπως στο Μάτι και στην Χαλκιδική που έγινε πριν λίγες…
-
Παράθεση από ilmas: “Παράθεση από intheend: “Παράθεση από hajis: “Παράθεση από Germak: “όσοι έχετε πρόβλημα με τη μαύρη οθόνη απενεργοποιήστε το anti flicker mode. ” Που είναι αυτό ; Συγνώμη που ρωτάω απλά για να μην ψάχνω μια ώρα να το βρω. ” Που υπάρχει αυτή η ρύθμιση γνωρίζουμε? @MIUI_ART ” Ρυθμίσεις/Προβολή/Λειτουργία anti flicker Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Εμένα είναι απενεργοποιημένο και έχω τα προβλήματα με την μαύρη οθόνη . Δεν ξέρω τι να κάνω , ίσως κάνω…
-
Παράθεση από Germak: “όσοι έχετε πρόβλημα με τη μαύρη οθόνη απενεργοποιήστε το anti flicker mode. ” Που είναι αυτό ; Συγνώμη που ρωτάω απλά για να μην ψάχνω μια ώρα να το βρω.