Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 165.
-
Έκανα εγκατάσταση το πρωί και έχω αντιμετωπίσει 2 φορές το εξής πρόβλημα σε Mi 8 , αν το αφήσω πολύ ώρα χωρίς να ασχοληθώ με το κινητό μαυρίζει τελείως η οθόνη και δεν κάνει τίποτα , αν πατήσω το κουμπί shut down απλά δονάτε λίγο και τίποτα άλλο .
-
Αυτό που έχω παρατηρήσει από την προηγούμενη έκδοση και σε αυτή όμως είναι ότι τρώει πολύ μπαταρία και το ημερολόγιο βγάζει error Mi 8
-
Εμένα δεν με αφήνει να την κατεβάσω Mi 8, ενώ την βρίσκει στον updater όταν πατάω download γράφει "you are up to date or there is the server issue"
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από hajis: “Σε συσκευή Mi 8 μου έβγαλε error στο download μέσα από το android όταν ολοκληρώθηκε . Επίσης όταν πάω να την κατεβάσω ξανά μέσα από τα settings moy βγάζει το κουμπί install , αν το πατήσω με πάει στο recovery αλλά βγάζει ένα πολύ γρήγορο error και δεν βλέπω τι γράφει . Επίσης πιο είναι το path που κάνει download την rom για να την βρω μέσα από το es file manager ” Διέγραψε όλα τα παλιά και νέα αρχεία που αφορούν ROM που είναι στην συσκευή σου, και κάν…
-
Σε συσκευή Mi 8 μου έβγαλε error στο download μέσα από το android όταν ολοκληρώθηκε . Επίσης όταν πάω να την κατεβάσω ξανά μέσα από τα settings moy βγάζει το κουμπί install , αν το πατήσω με πάει στο recovery αλλά βγάζει ένα πολύ γρήγορο error και δεν βλέπω τι γράφει . Επίσης πιο είναι το path που κάνει download την rom για να την βρω μέσα από το es file manager
-
Παράθεση από amavroudis: “Το αγόρασες καινούργιο από εξωτερικό; Πώς αναβαθμίστηκε το firmware του την πρώτη φορά; Όταν έβαλες το ελληνικό mifit δεν ενημερώθηκε; ” Τελικά έστρωσε όταν του πέρασα και το "Mili_wuhan_v46_ custom_greek_by_xiaomi-miui.gr_res.zip" και μετά έκανα update στο ελληνικό firmware
-
Παιδιά καλημέρα και χρόνια πολλά . Έχω ένα mi band 3 και έχω βάλει το ελληνικό mi fit 3.5.5 , κατέβασα και το βοηθητικό πρόγραμμα και πέρασα και το custom firmware , αλλά μόλις τελειώσει και πάω να δω ποιο firmware φοράει το mi band 3 , βλέπω ότι έχει πάλι το original .
-
Παράθεση από charlie2alpha: “Παράθεση από hajis: “Εγώ διακρίνει το εξής πρόβλημα , σε Mi 8 με την συγκεκριμένη rom παρατήρησα ότι μόλις πάω να πληρώσω με το alpha wallet μέσω nfc μου λέει ότι δεν γίνεται γιατί η συσκευή είναι root , το πρόβλημα μου είναι ότι έχω το magisk και επιλεγμένη την εφαρμογή για να μην βλέπει ότι το κινητό είναι root και παρόλα αυτά το βλέπει . Επίσης μέχρι την προηγούμενη έκδοση της rom έπαιζε κανονικά . Παίζει να έκανε ανανέωση και να μην μπορεί να ξεγελαστεί από το ma…
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από hajis: “Παίζει να έκανε ανανέωση και να μην μπορεί να ξεγελαστεί από το magisk ή να παίζει κάτι με την rom και να μην παίζει καλά το magisk ” Μήπως έκανε καμία αναβάθμιση η εφαρμογή της τράπεζας ;Δοκίμασε να κατεβάσεις και να κάνεις Flash από το TWRP την ποιο πρόσφατη έκδοση του Magisk από εδώ => Magisk-v17.3.zip ” Ίσως έχει κάνει κάποια αναβάθμιση , να πω την αλήθεια δεν θυμάμαι . Κατέβασα και έβαλα το 17.3 αλλά και πάλι η εφαρμογή για κάποιο λόγο καταλαβαίν…
-
Εγώ διακρίνει το εξής πρόβλημα , σε Mi 8 με την συγκεκριμένη rom παρατήρησα ότι μόλις πάω να πληρώσω με το alpha wallet μέσω nfc μου λέει ότι δεν γίνεται γιατί η συσκευή είναι root , το πρόβλημα μου είναι ότι έχω το magisk και επιλεγμένη την εφαρμογή για να μην βλέπει ότι το κινητό είναι root και παρόλα αυτά το βλέπει . Επίσης μέχρι την προηγούμενη έκδοση της rom έπαιζε κανονικά . Παίζει να έκανε ανανέωση και να μην μπορεί να ξεγελαστεί από το magisk ή να παίζει κάτι με την rom και να μην παίζει…
-
Δεν ξέρω αν παίζει ρόλο αυτή η rom απλά προς ώρας δεν μπορώ να βρω λύση , έχω mi cloud 105GB και δεν μπορώ να κάνω με τίποτα backup , γνωρίζει κάποιος κάποια λύση ; Mi 8 MIUI 10.2 8.11.8. Επίσης δεν έχω σε εικονίδιο το Mi cloud και πηγαίνω μέσα από τις ρυθμίσεις για να πατήσω να κάνει sync/buckup χωρίς αποτέλεσμα φυσικλα.
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Οταν πατάς εκεί πάνω καλεί την εφαρμογή αναβάθμισης η οποία δεν δουλεύει σωστά ακόμη στις rom που έχουν ως βάση το android 9. Ο updater δεν δουλεύει ακομη σε android 9.... Και είναι γνωστό πρόβλημα που σύντομα θα βρει την λύση του. ” Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση.
-
Επίσης το άλλο που έχω παρατηρήσει είναι όταν πάω να πατήσω την επιλογή που δείχνει η παρακάτω εικόνα επιστρέφει ένα βήμα πίσω από αυτό που είμαι στην εικόνα και επίσης όταν ανοίγει το κινητό βγάζει error γιαυτό το κομμάτι.
-
@paf21 σε ευχαριστώ πολύ, το βρήκα.
-
Παράθεση από paf21: “Παράθεση από hajis: “Επίσης δεν βρήκα τον τρόπο να σβήνω τα ξυπνητήρια που θα βαρέσουν σε λίγη ώρα "π.χ. αν έχεις 3 αλλά ξύπνησες από το πρώτο" , παλιά το είχε. ” Αν πατήσεις το βελάκι δίπλα στο "Ρολόι", από κάτω πρέπει να σου βγάζει "απενεργοποίηση".-------- ” Δεν θέλω να το απενεργοποιήσω μόνιμα ή να πάω στο app "ρολόι" , (π.χ. έχω ξυπνήσει στις 8:00 και έχω βάλει και 8:15 και 8:25) θέλω όταν κάνω scroll down την οθόνη έχει πρώτη επιλογή το επόμενο ξυπνητήρι που θα βαρέσει…
-
Σε Mi 8 έχω παρατηρήσει ότι μόλις ανοίγω το κινητό πετάει error ο updater και όταν πάω settings/my device/MIUI Version και πατήσω πάνω δεν μπαίνει , πηγαίνει ξανά στο σημείο που ήμουν. Επίσης δεν βρήκα τον τρόπο να σβήνω τα ξυπνητήρια που θα βαρέσουν σε λίγη ώρα "π.χ. αν έχεις 3 αλλά ξύπνησες από το πρώτο" , παλιά το είχε.
-
XIAOMI AMAZFIT Pace
ΜήνυμαΚαλημέρα , ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κανένας οδηγός εδώ στο forum για πείραγμα (root) ή ότι άλλο μπορεί να γίνει του pace .
-
Γενικός οδηγός εγκατάστασης της Ελληνικής ρομ XTRV σε όλα τα κινητά Xiaomi (Update 13.04.2020)
hajis - - Διάφοροι Οδηγοί
ΜήνυμαΠαράθεση από geoanto555: “format data όχι wipe dataa ” Ευχαριστώ πολύ !