Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 81-100 από 165.
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
Unbrick ή Καθαρή Εγκατάσταση FastBoot Rom με το Mi Flash (SnapDragon)
hajis - - Διάφοροι Οδηγοί
ΜήνυμαΠαράθεση από amavroudis: “Θα βρεις στο φόρουμ τους. ” μπορείς να δώσεις κάποιο link ;
-
Unbrick ή Καθαρή Εγκατάσταση FastBoot Rom με το Mi Flash (SnapDragon)
hajis - - Διάφοροι Οδηγοί
ΜήνυμαΚαλησπέρα παιδιά , εγώ είμαι στην διαδικασία να κλειδώσω τον bootloader σε ένα κινέζικο mi 8 που μου έχουν βάλει μια global rom . Έψαξα την λίστα με τις fastboot αλλά έχει "Xiaomi Mi 8 Latest Global Stable Version Fastboot File Download" και "Xiaomi Mi 8 Latest Russia Stable Version Fastboot File Download" , γιατί δεν έχει chinese;
-
MI 8 Global Developer rom
hajis - - Mi-8 (Dipper)
ΜήνυμαΈκανα τους 2 ελέγχους πριν βάλω την dev για να βεβαιωθώ , ο πρώτος είναι οκ που είναι ανοικτός ο bootloader αλλά όταν πατάω antiroll back chekc μου βγάζει failed 43565372_10156696604854605_8751788076612714496_o.jpg
-
hajis - - Mi-8 (Dipper)
ΜήνυμαΚαλησπέρα και πάλι παιδιά , μόλις ήρθε το Mi 8 . Το κουτί είναι κινέζικο με κινέζικο φορτιστή αλλά όταν ανοίγει γράφει κάτω κάτω "unlocked" όπως όταν έχεις ξεκλειδώσει το bootloader και επίσης έχει περασμένη rom Miui 9.5.1.0 (OEAMIFA) . Να φανταστώ είναι "πειραγμένο" άρα εγώ πάνω να κατεβάσω την κινέζικη dev έτσι ώστε να κλειδώσω τον bootloader και μετά να πάω να κάνω αίτηση με το mi account μου να ξεκλειδώσει ο bootloader
-
Η πρώτη παρατήρηση που έχω σε κινητό Redmi Note 3 Pro με XTRV είναι όταν έχεις 2 κάρτες και η δεύτερη κάρτα γράφει 3G είναι πολύ κοντά στο ποσοστό της μπαταρίας ενώ στην προηγούμενη έκδοση είχε ένα κενό και τα ξεχώρισες πιο εύκολα .
-
hajis - - Mi-8 (Dipper)
ΜήνυμαΠαράθεση από derveni: “@hajis Ρητά και κατηγοριματικα όχι δεν μπορείς να περάσεις σε China version την Global version θα έχεις 1.000% brick έχουμε θέμα σε εξέλιξη σε αυτό που σου έβαλε ο @makisfz δες τελευταίες σελίδες με παρόμοιο πρόβλημα σε μέλος που του είχαν περάσει Global rom σε China version κινητό και έγινε άμεσα brick. Παιδιά μην το επιχειρήσετε θα έχετε ένα ακριβό τούβλο στο γραφείο σας. ” Κατάλαβα τι παίζει τώρα που μπήκα και διάβασα . Σε περίπτωση που είναι ξεκλείδωτος ο bootloader , …
-
hajis - - Mi-8 (Dipper)
ΜήνυμαΠαράθεση από vanni: “Εδώ είσαι ” Ευχαριστώ πολύ !
-
hajis - - Mi-8 (Dipper)
ΜήνυμαΠαράθεση από vanni: “το άρθρο αναφέρεται σε ξεκλείδωμα του bootloader που έχει γίνει με δικό μας λογαριασμό και όχι αν έρθει κατευθείαν με ξεκλέιδωτο bootloader. ” Α οκ , τότε αν έρθει με bootloader ξεκλείδωτο θα πρέπει πρώτα να τον κλειδώσω και να κάνω την διαδικασία από την αρχή . Υπάρχει κάποιος οδηγός για το κλείδωμα του bootloader ;
-
hajis - - Mi-8 (Dipper)
ΜήνυμαΠαράθεση από makisfz: “Όταν έρθει το κινητό με ξεκλείδωτο bootloader, θα του περάσεις china Rom και θα τον κλειδώσεις. Και θα το ξεκλειδωσεις με δικό σου λογαριασμό όταν περάσουν οι ώρες και ξεκλειδωσεις μετά μπορείς να περάσεις την global dev. Όσο θα περιμένεις να ξεκλειδωσεις δεν μπορείς να έχεις global, γιατί global και κλειδωμένος bootloader ίσον hard brick Redmi n3 pro ” Δηλαδή δεν μπορεί να μπει η Official Global Developer (δεν είναι Global Stable) όπως γράφει στο παρακάτω άρθρο του forum …
-
hajis - - Mi-8 (Dipper)
ΜήνυμαΠαιδιά καλησπέρα , παράγγειλα το MI 8 το κινέζικο . Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι , γίνεται να βάλω την Global Developer στο κινητό (μέχρι να πάρω τα δικαιώματα του unlock) , επίσης αν γίνεται δεν θα έχω θέματα με brickarismata με τα updates που θα παίρνει από ότι φαντάζομαι . Ρωτάω γιατί πολλά ακούστηκαν ότι με updates σε κινέζικα κινητά στην Ευρώπη τα έκαναν να μπρικάρουν κτλ .
-
Παράθεση από grechal: “Παράθεση από hajis: “Παράθεση από grechal: “Παράθεση από hajis: “Παιδιά καλησπέρα , όταν κάνω install το Magisk στο κινητό μετά από λίγα λεπτά φριζάρει . Έχω Redmi Note 4 4/64 με το τελευταίο update " Mido XTRV Stable v9.5.11.0" Κάνω μήπως κάτι λάθος , έχει κανείς άλλος το ίδιο πρόβλημα ; ” Καλημερα,Προσπάθησες με το latest magisk beta 16.4; ” Μου έβγαλε να κατεβάσω το 16.0 ” Είχα κι εγώ προβλήματα με το 16.0 στο mido. Δεν μου δούλευε το magisk hide, π.χ. η εφαρμογή Cosmot…
-
Παράθεση από grechal: “Παράθεση από hajis: “Παιδιά καλησπέρα , όταν κάνω install το Magisk στο κινητό μετά από λίγα λεπτά φριζάρει . Έχω Redmi Note 4 4/64 με το τελευταίο update " Mido XTRV Stable v9.5.11.0" Κάνω μήπως κάτι λάθος , έχει κανείς άλλος το ίδιο πρόβλημα ; ” Καλημερα,Προσπάθησες με το latest magisk beta 16.4; ” Μου έβγαλε να κατεβάσω το 16.0
-
Παιδιά καλησπέρα , όταν κάνω install το Magisk στο κινητό μετά από λίγα λεπτά φριζάρει . Έχω Redmi Note 4 4/64 με το τελευταίο update " Mido XTRV Stable v9.5.11.0" Κάνω μήπως κάτι λάθος , έχει κανείς άλλος το ίδιο πρόβλημα ;
-
Παράθεση από masterismos: “Παράθεση από hajis: “Καλησπέρα παιδιά , υπάρχει τρόπος να βάλω και να δουλεύει σωστά το Magisk στην rom 9.5 (μέχρι την 9.2 έπαιζε μια χαρά) ; Το κινητό είναι Redmi note 4 Snapdragon 4GB ram. ” Εμένα Mi Mix 2 με 9.5 δουλεύει μια χαρά. Απλή εγκατάσταση του magisk zip. ” Αν έχω το magisk freezarei το κινητό σε τυχαίες στιγμές .
-
Καλησπέρα παιδιά , υπάρχει τρόπος να βάλω και να δουλεύει σωστά το Magisk στην rom 9.5 (μέχρι την 9.2 έπαιζε μια χαρά) ; Το κινητό είναι Redmi note 4 Snapdragon 4GB ram.
-
Παράθεση από almichael: “@hajis Μάλλον το magisk την κάνει την ζημιά! Άσχετο: Έχουμε κάποιο fix για την κάμερα του scorpio? Πώς θα πορευθούμε σ αυτή τη ζωή χωρίς κάμερα??????? Στάλθηκε από το Mi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Καλημέρα , το magisk το έχω πολύ καιρό και με τα προηγούμενα update δεν είναι θέμα.
-
Είναι η πρώτη φορά που αντιμετωπίζω κάτι τέτοιο από dev έκδοση . Είχα ξεχάσει να κάνω τα 2 προηγούμενα update της dev και είδα αυτή και είπα και εγώ να το κάνω , έλα όμως που όταν έκανα αναβάθμιση μετά από λίγο φρίζαρε το κινητό (Redmi Note 4 64GB/4GB Snapdragon . Λέω μάλλον παίζει ρόλο που δεν τα έκανα με την σειρά τα update και ίσως θέλει καθαρό install για να στρώσει . Το κάνω καθαρό install αλλά δυστυχώς και πάλι το κινητό φριζάρει σε τυχαίες στιγμές και όταν αρχίσει να φριζάρει μετά από λίγ…
-
Magisk [SOLVED]
hajis - - APPs BUG Corner
ΜήνυμαΓια το Redmi Note 4X , τελικά βρήκα λύση , έπρεπε να πάω να κάνω unroot από το SuperSU και μετά να κάνω install το zip της εφαρμογής. Μάλλον η μία μπλόκαρε με την άλλη.
-
Magisk [SOLVED]
hajis - - APPs BUG Corner
ΜήνυμαΚαλησπέρα παιδιά , έχει βάλει κανείς αυτή την εφαρμογή ; Ρωτάω γιατί εμένα βγάζει error κατά την διάρκεια του install "error installing zip file /sdcard/magiskmanager"