Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 101-120 από 165.
-
Το link για το Redmi Note 4X δεν λειτουργεί , βγάζει 404 not found
-
Ξεκλείδωμα του Bootloader.
hajis - - Διάφοροι Οδηγοί
ΜήνυμαΚαι με λογαριασμό φίλου που προσπάθησα τελικά είναι αναγκαίο κακό το 72 ώρες , πρώτα πας και δηλώνεις την συσκευή και θέλει 72 ώρες για να έχεις το δικαίωμα του ξεκλειδώματος .
-
ΜήνυμαΠαράθεση από markito: “Γιατί, δεν μπορείς να το χρησιμοποιήσεις? MI 5 Tapatalk ” Μπορώ να το χρησιμοποιήσω αλλά μετά θα πρέπει να τα διαγράψω όλα και να περάσω την ελληνική rom . Άρα διπλή δουλειά θα έλεγα.
-
ΜήνυμαΠαράθεση από bzanios: “Μέχρι τώρα δεν έχει αναφερθεί κάτι τέτοιο μέσα στο forum. Υπομονή 72 ωρίτσες. ” πόπο ξενέρωσα ....
-
ΜήνυμαΚαλησπέρα και πάλι , μόλις παρέλαβα το Redmi Note 4 4GB/64GB snapdragon . Πήγα και εγώ ο καημένος να δω απλά αν είναι κλειδωμένος ο bootloader με το πρόγραμμα του unlock bootloader . Προσπάθησα την πρώτη φορά και ήταν κλειδωμένος και μου έγραφε να κάνω log in το mi account μου στην συσκευή και να πατήσω το μέσα από την συσκευή το Mi Unlock status . Το πάτησα και εγώ γιατί λέω ίσως έχει γίνει πιο εύκολος ο τρόπος (έχω να κάνω 1 χρόνο unlock bootloader) και όταν πήγα μέσα από το πρόγραμμα να δοκιμ…
-
Παράθεση από hajis: “Καλησπέρα, κατέβασα την τελευταία rom για το note 3 pro αλλά μέσα στον φάκελο δεν έχει το SuperSU για να το κάνω install, ξέρει κανείς τι παίζει; ” Υπάρχει κάποια απάντηση σε αυτό που ρωτάω ;
-
Καλησπέρα, κατέβασα την τελευταία rom για το note 3 pro αλλά μέσα στον φάκελο δεν έχει το SuperSU για να το κάνω install, ξέρει κανείς τι παίζει;
-
Επιτέλους βγήκε αναβάθμιση γιατί με την προηγούμενη rom το redmi note 3 pro κολλούσε αρκετά και ήθελε συχνά καθάριση της ram . 3-4 ώρες που έχω την νέα rom πηγαίνει πολύ καλά ! Μπράβο σε όλους !
-
Ελληνικός οδηγός αναβάθμισης από Android 5.1.1 Stable σε Marshmallow 6.0.0 Stable για το Redmi Note 3 Pro (Kenzo)
hajis - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΠαράθεση από geoanto555: “Στον αποθηκευτικό σου χώρο δεν υπάρχει το supersu? ” Όχι φίλε μου , και ότι app που θέλει root μου λέει ότι πρέπει να γίνω root για να λειτουργήσει .
-
Ελληνικός οδηγός αναβάθμισης από Android 5.1.1 Stable σε Marshmallow 6.0.0 Stable για το Redmi Note 3 Pro (Kenzo)
hajis - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΠαιδιά καλησπέρα, έχω από την Παρασκευή την τελευταία ρομ, αλλά μόλις παρατήρησα ότι δεν είμαι root, επίσης δεν είδα πουθενά το superuser να κάνω install, υπάρχει κάποιο link εύκαιρο;
-
hajis - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΠαράθεση από lallasgr: “Όχι κανένα θέμα δεν θα πρέπει να υπάρξει! Το σημαντικό είναι ότι έχει περαστεί πρώτα η dev που αναφέρω και μετά πας όπως θες στην stable!! ” Οκ , σε ευχαριστώ πολύ ! Μόλις τα έκανα και περιμένω να κάνει boot το κινητό , ελπιζω να πάνε όλα καλα !
-
hajis - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΠαιδιά είμαι ένα στάδιο πριν περάσω την ελληνική ,δηλαδή έχω περάσει dev έχω κάνει unlock και το ερώτημα μου είναι αν πατήσω να κάνει wipe και την εσωτερική μνήμη και το system , υπάρχει θέμα; Το λέω για να είναι 100% καθαρό install
-
Το συγκεκριμένο κινητό πρέπει να έχει και κάποιο θέμα hardware γιατί όταν το βάζεις στην πρίζα (δεν έχει γενικά καθόλου μπαταρία) αναβοσβήνει κόκκινο το λαμπάκι για λίγη ώρα και μετά προσπαθεί να bootarei και κολλάει στο logo. Επίσης όση ώρα το αφήσεις πάνω στο ρεύμα , όταν το βγάλεις μένει για κάποια λεπτά ανοικτό και μετά κλείνει εντελώς. Μάλλον θα το στείλουμε εντελώς πίσω
-
Καλησπέρα παιδιά , μου έφεραν σπίτι ένα Redmi Note 3 Pro το οποίο ενώ δούλευε μια χαρά με την εκάστοτε ρομ (κάποια από κινέζικο μαγαζί) κάποια στιγμή σε ένα restart δεν άνοιξε ποτέ ξανά και κολλάει στο σήμα της Xiaomi . Ο υπολογιστής δεν το διαβάζει παρά μόνο όταν μπει σε fastboot mode , έχετε καμιά ιδέα τι να κάνω; (έχω το ίδιο κινητό και έχω περάσει την ελληνική rom και πάει μια χαρά)
-
Ελληνικός οδηγός Flash Rom/Unbrick από Unofficial σε Official για το Redmi 3/Pro (Ido)
hajis - - HowTo/Οδηγοί
Μήνυμαενώ είμαι σε test version για τις υπογραφές των προγραμμάτων κτλ , όταν βάζω το κινητό σε recovery mode και το συνδέω στο PC δεν κάνει απολύτως τίποτα , απλά δείχνει το κινητό ότι συνδέθηκε
-
Μήνυμα@lallasgr αυτό τον οδηγό έψαχνα , γιατί τον είχα κάνει στο Note 3 (απλό) και μετά έβαλα dev . Σε ευχαριστώ πολύ !
-
ΜήνυμαΑφού και αυτός ο οδηγός που πόσταρες μας πετάει εδώ πέρα . Το πρόβλημα μου είναι ότι δεν μπορώ να βάλω την Def έκδοση . Έγκριση έχω κανονικά για ξεκλείδωμα του bootloader
-
Μήνυμακάποιος που να ξέρει κάτι παραπάνω ;