Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 81.

• Παράθεση από amavroudis: “Εφόσον έχεις την προηγούμενη αρκεί wipe cache, dalvic cache. Περίμενε επιβεβαίωση από κάποιον που το έχει... ” Θα περιμένω γιατί έτσι την πάτησα και τις δυο προηγούμενες φορές. Τώρα άνευ επιβεβαίωσης δεν την περνάω...

• Παράθεση από amavroudis: “Παράθεση από aboulafia: “Εντάξει, όντως κάποιες φορές η απάντηση είναι τόσο απλή που μόλις την δεις μένεις λίγο λαλακας.... ” Έτσι κάνεις και φακέλους στις οθόνες για καλλίτερη οργάνωση. Τράβηξε ένα εικονίδιο πάνω σε ένα άλλο και θα γίνει φάκελος με τα εικονίδια μέσα του... Και ότι άλλο θέλεις εδώ είμαστε... ” Ναι αυτό με τους φακέλους το ήξερα, δεν έχει αλλάξει από παλιά και το χρησιμοποιώ πάντα, είναι άκρως βολικό. Άσε που σε προηγούμενη έκδοση τραβώντας συγκεκριμένα …

• Παράθεση από amavroudis: “Παράθεση από aboulafia: “Και μια άσχετη λίγο ερώτηση : πως γίνεται στις νέες αυτές ΡΟΜ να "προσθέσουμε" οθόνες??? Πριν από το μενού με τα widgets είχε και ένα ωραίο "+" και μπορούσες να προσθέσεις μια κενή οθόνη και να βάλεις εκεί ότι θέλεις. Τώρα δεν υπάρχει πουθενά κάτι τέτοιο και όταν πάω να βάλω ένα επιπλέον εικονίδιο μου λέει απλά "δεν υπάρχει διαθέσιμος χώρος". Πως γίνεται λοιπόν να προσθέσω μια ακόμα οθόνη? ” αν κρατήσεις πατημένο ένα εικονίδιο και το τραβήξεις σ…

• Παράθεση από NasDriver: “Ποια ρομ είχες πριν ? Απλο wipe cache + dalvik δεν βοηθάει ? ” Είχα την 8.8.2 Όχι δεν βοήθησε, του έκανα πάνω από 5 φορές απλό και δεν γινόταν τίποτα. Τελικά για να μην μείνω και χωρίς τηλέφωνο, ξανά έκανα wipe data και έτσι ξεκίνησε, όπως και την προηγούμενη φορά και πάλι χρειάστηκε να το στήσω από την αρχή. Υπάρχει και άλλος με αυτό το πρόβλημα στις αναβαθμίσεις ή μόνο σε εμένα τυχαίνει? Και για πιο λόγο τυχαίνει? Μέχρι τώρα δεν είχα πρόβλημα να χάσω κάτι από αναβάθμισ…

• Πάνω από 20λεπτο Εν τω μεταξύ δεν σβήνει κιόλας. Πάντα μετά το παρατεταμένο πάτημα του on/off ξανά μπουτάρει και γυρίζει πάλι στο ίδιο... Έτσι όπως πάει θα μου μείνει από μπαταρία. Σκέφτεται κάποιος να του κάνω κάτι μπας και ξεκολλήσει ή πάλι το wipe data είναι μονόδρομος???

• Παράθεση από aboulafia: “Καλησπέρα στην παρέα, Το RN3 Pro μου μετά την εγκατάσταση της τελευταίας ΡΟΜ της κοινότητας της έκδοσης Xiaomi Miui 8.8.2 δηλαδή, έχει κολλήσει εδώ και πάνω από ένα τέταρτο, στο λογότυπο της mi και την μπάρα την άσπρη που φορτώνει στο κάτω μέρος της οθόνης μετά την εγκατάσταση κατά την επανεκκίνηση. Η μπαρα έχει γεμίσει όλη αλλά δεν συνεχίζει να ολοκληρώσει την εκκίνηση της συσκευής, έχει κολλήσει εκεί. τι να του κάνω? του έκανα μια επανεκκίνηση μήπως γίνει κάτι αλλά τίπ…

• Παράθεση από amavroudis: “Μπες στο twrp, backup και σώσε ότι δεν είναι 0mb. Μετά πέρασε το στον υπολογιστή σου, μήπως και χρειαστεί να κάνεις format data και το διαγράψεις κατά λάθος... ” To λάθος έγινε ήδη! Εκεί που του έκανα τις επανεκκινήσεις και τα wipe μάλλον κάπου του πάτησα και το data φαίνεται, γιατί το τηλέφωνο ξεκίνησε τελικά, αλλά μου ζήτησε να περάσω πάλι τον λογαριασμό μου στο mi account και όλες μου τις εφαρμογές από την αρχή! Ευτυχώς για κάποιο λόγο δεν μου έσβησε τις φωτό μου. Με…

• Παράθεση από geoanto555: “Απ ότι φαίνεται δεν έχεις κάνεις reset γι αυτο κόλλησε. Αν δεν θέλεις να χάσεις δεδομενα μπες σε twrp και πάρε backup. ” όχι factory reset δεν έκανα. μόνο wipe cache/dalvik. Μπορώ να πάρω τώρα μπακαπ από το twrp? πως ακριβώς το κάνω και τι μου σώζει? δώσε μια δυο πληροφορίες παραπάνω γιατί δεν το έχω ξανακάνει αυτό...

• Καλησπέρα στην παρέα, Το RN3 Pro μου μετά την εγκατάσταση της τελευταίας ΡΟΜ της κοινότητας της έκδοσης Xiaomi Miui 8.8.2 δηλαδή, έχει κολλήσει εδώ και πάνω από ένα τέταρτο, στο λογότυπο της mi και την μπάρα την άσπρη που φορτώνει στο κάτω μέρος της οθόνης μετά την εγκατάσταση κατά την επανεκκίνηση. Η μπαρα έχει γεμίσει όλη αλλά δεν συνεχίζει να ολοκληρώσει την εκκίνηση της συσκευής, έχει κολλήσει εκεί. τι να του κάνω? του έκανα μια επανεκκίνηση μήπως γίνει κάτι αλλά τίποτα, επανέρχεται σε αυτήν…

• Ας μπω και εγώ μπας και...

• Ναι μετά την πρώτη απάντηση του George Kaggelaris διάβασα στην παραπομπή και είδα πως όντως με αλλαγή σε Ινδία της περιοχής μπορώ τουλάχιστον να εγκαταστήσω τα θέματα που έχω ήδη κατεβάσει. Όσο για την κάμερα περισσότερο ενημερωτικά το ανέφερα με την ευκαιρία της ανάρτησης. Όπως και να έχει ευχαριστώ και συνεχίστε την πολύ καλή δουλειά που κάνετε για όλους εμάς τους υπόλοιπους.

• Καλημέρα στην παρέα. Την Παρασκευή το βράδυ έκανα την αναβάθμιση σε 8.3.15 και μέχρι εκεί όλα καλά. Η αναβάθμιση ολοκληρώθηκε ως συνήθως χωρίς κανένα πρόβλημα αλλά το Σάββατο το πρωί που άνοιξα το τηλέφωνο (το τηλέφωνο το σβήνω κάθε βράδυ στις 11 και το ανοίγω το πρωί πάλι, χάρη και στη νέα προσθήκη του αυτόματου κλεισίματος και ανοίγματος μια συγκεκριμένη ώρα) με περίμενε μια δυσάρεστη έκπληξη. Το θέμα που είχα ως προεπιλογή στο κινητό είχε αλλάξει και πλέον είχε εφαρμοστεί το προεπιλεγμένο θέμ…

• +1 και από εμένα και εκεί ως aboulafia

• Έκανα εκκαθάριση δεδομένων εφαρμογής και το αποτέλεσμα είναι να κλείνει πια κατευθείαν με το που πάει να ανοίξει..

• Αυτό που παρατήρησα εγώ στην XTRV 9.2 stable είναι πως η εφαρμογή του τηλεχειριστηρίου κλείνει μόλις πας να πατήσεις το κουμπί, όπως σου προτείνει, για να δεις αν ανταποκρίνεται η τηλεόραση. Επίσης όταν πάω να ελέγξω για ύπαρξη αναβάθμισης μου πετάει το παρακάτω μήνυμα. Τι σημαίνει αυτό; Ότι δεν θα έχω αναβαθμίσεις; Και πως το αντιμετωπίζω; Παναγιώτης forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/49237/

• Παράθεση από makis1024: “Όχι την ρίχνουμε χύμα μέσα στο internal storage , δεν συντρέχει λόγος να την περάσεις με sideload. ” όλα πήγαν κατ' ευχή και αυτή πέρασε με επιτυχία!!! Ευχαριστώ και πάλι. Πριν αρχίσω το σετάρισμα, μπορώ τώρα να περάσω την άρωμα πάνω σε αυτή ή δεν έχει νόημα πλεόν???

• Παράθεση από makis1024: “xiaomi-miui.gr/community/wsif/…XTRV-Stable-V9-2-1-0-zip/ ” και αυτή θα την περάσω στο κινητό με τη διαδικασία του ξεχασιάρη από αυτόν τον οδηγό ???

• Παράθεση από makis1024: “Παράθεση από aboulafia: “Παράθεση από makis1024: “Με ποιό twrp; ” μάλλον με το 3,2 ” Πέρνα του την σκέτη xtrv stable 9.2.1.0 όσο είσαι σε twrp και φλάσαρέ την. Δηλαδή την ίδια χωρίς να είναι η aroma. ” ένα λινκ γιατί είμαι σε σύγχιση τώρα

• Παράθεση από makis1024: “Με ποιό twrp; ” μάλλον με το 3,2

• Παράθεση από NasDriver: “Ποια ρομ προσπαθείς να περάσεις και σε ποια συσκευή ? ” την άρωμα stable την τελευταία ελληνική στο RN3 pro =============== Ιαν 19th 2018, 5:57pm =============== Από τις πληροφορίες του προγράμματος εγκατάστασης βγαίνει αυτό forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/48753/