Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 81.
-
Παράθεση από George Kaggelaris: “Παράθεση από aboulafia: “Παράθεση από manousakas: “@aboulafia Θα ακουσεις πολλες γνωμες σχετικα με τις ρομ.. Για μενα οτι καλυτερο αυτη τη στιγμη ειναι η Arωma rom την οποια τη στηνεις οπως θελεις εσυ.. Υπάρχει και Arωma stable αλλα δεν την δοκιμασα. πιστεύω ομως οτι θα είναι εξίσου καλη. Τις εφαρμογές καλο θα ειναι να τις στησεις απο την αρχη και να μην επαναφερεις απο backup.. Καλη αρχη με οτι κι αν αποφασίσεις.. ” Την ROM την κατέβασα, είναι αυτή εδώ φαντάζομα…
-
Παράθεση από manousakas: “@aboulafia Θα ακουσεις πολλες γνωμες σχετικα με τις ρομ.. Για μενα οτι καλυτερο αυτη τη στιγμη ειναι η Arωma rom την οποια τη στηνεις οπως θελεις εσυ.. Υπάρχει και Arωma stable αλλα δεν την δοκιμασα. πιστεύω ομως οτι θα είναι εξίσου καλη. Τις εφαρμογές καλο θα ειναι να τις στησεις απο την αρχη και να μην επαναφερεις απο backup.. Καλη αρχη με οτι κι αν αποφασίσεις.. ” Την ROM την κατέβασα, είναι αυτή εδώ φαντάζομαι. Οδηγός για την εγκατάστασή της??? το τηλέφωνό μου (Snap…
-
Παράθεση από fog: “Τέλεια, δεν χρειάζεται να κάνεις τίποτα τότε (παράβλεψή μου, αφού έχεις το pc suite έχει φτιάξει τους drivers) παρά μόνο να περιμένεις να περάσουν οι απαιτούμενες ώρες να ξεκλειδώσεις και μετά προχωράς όπως επιθυμείς ” Καλησπέρα και πάλι, Μόλις ξεκλείδωσα και τον bootloader και είμαι πλέον έτοιμος να φλασάρω νέα ROM. Ελληνική ΡΟΜ από την κοινότητά μας ή την global stable/developer? Εσείς τι προτείνετε? Βασικά με ενδιαφέρει η σταθερότητα του τηλεφώνου πάνω από όλα, να μην χρειά…
-
Παράθεση από George Kaggelaris: “Άστο λίγο ακόμη. Η μπάρα στο κινητό κινείται; Αν ναι μην διακόψεις, συνεχίζει κανονικά η διαδικασία! ” ναι στο κινητό έχει γεμίσει όλη η μπάρα, στο πισι έχει κολλήσει στο 80,32% αλλά από κάτω το updating γεμίζουν και αδειάζουν οι τελίτσες που βγάζει... Αφού έχει γεμίσει στο κινητό είναι ασφαλές να το βγάλω μετά από λίγο ή θα πρέπει να ολοκληρωθεί και στην οθόνη του πισι? οκ ξεκόλλησε.....υουοφφφφ....
-
Παιδιά πάω να φλασάρω και ένα RN3 MTK του αδελφού μου με τον οδηγό αυτόν και ενώ περνάει κανονικά μέχρι ένα σημείο, σταματάει το updating στο 80.32% στον υπολογιστή ενώ στο τηλέφωνο η μπάρα συνεχίζει και γεμίζει κανονικά. Μια βοήθεια, τι να κάνω??? να το αφήσω να συνεχίσει ή να το διακόψω? Έχει σταματήσει πάνω από 10 λεπτά σε αυτό το ποσοστό. Την ρομ την είχα κατεβάσει στο πισι και την επέλεξα δεν την κάνει τώρα download. Παναγιώτης
-
Παράθεση από fog: “H ιδανική λύση είναι να ξεκλειδώσεις το τηλέφωνό σου και να περάσεις μια fastboot, επίσημη global rom με miflash (θα έχεις ελληνικά/αγγλικά, αναβαθμίσεις και φυσικά play store) ή να βάλεις twrp και να περάσεις στην ελληνική rom του forum. Και στις 2 περιπτώσεις θα χρειαστεί να στήσεις το τηλέφωνό σου από την αρχή. Μοιάζει μπελάς αλλά είναι η πιο σωστή κίνηση, μιας και μπαλώματα ή αλχημείες πάνω στην υπάρχουσα rom, θα το κάνουν εξαιρετικά δύσκολο να λύνεις τυχόν προβλήματα. Για…
-
Παράθεση από fog: “To pcsuite δεν συνεργάζεται με τις νεότερες εκδόσεις android. Για να μπορέσουμε να σε βοηθήσουμε με συγκεκριμένες οδηγίες, ανέβασε μια φωτογραφία από τα Settings και το About phone, να δούμε τα χαρακτηριστικά. ” Αυτή είναι μια φωτό από τα settings. Δεν έχει ξεχωριστό About phone, από ότι άλλο είναι ζητήστε μου να ανεβάσω φωτό για να βοηθήσω ώστε να βοηθηθώ... Ευχαριστώ, Παναγιώτης forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/48560/
-
Παιδιά καλημέρα και από εμενα. Μόλις χθες πέρασα από την ΡΟΜ με την οποία ήρθε το κινητό από το κινεζομάγαζο (την είχα πάνω από 1+ χρόνο) σε κινέζικη 9.2 stable. Το τηλέφωνό μου είναι το RN3 PRO 3/32 με τον SD επεξεργαστή. Στην αρχή βέβαια έχασα τα GAPPS αλλά τα κατέβασα και τα ξαναπέρασα και τώρα δουλεύει μια χαρά το τηλέφωνο και μάλιστα με την νέα ρομ πάει και σφαίρα, ακόμα καλύτερα από πριν. Και βέβαια παρόλο που η νέα ρομ δεν έχει τα ελληνικά ως γλώσσα και το τηλέφωνο γύρισε στα αγγλικά, σε …
-
Καλή επιτυχία, αξιόλογο μηχάνημα θα ήθελα να το είχα.
-
Πρόβλημα με εναλλαγη Rom
ΜήνυμαΚαλησπέρα και από εμένα. Εγώ πριν λίγες ώρες αναβάθμισα το 1S του αδελφού μου από την ΡΟΜ που είχε όταν ήρθε, στην τελευταία έκδοση 5.1.5. Και έχει το εξής πρόβλημα, ενώ στην ΡΟΜ που είχαν εγκαταστήσει οι κινέζοι, στον στοκ μπράουζερ δούλευαν τα φλας βιντεάκια (αφού του είχα περάσει χειροκίνητα φλας πλέιερ 11) στην νέα ΡΟΜ του φόρουμ, αν και το έχει ήδη εγκατεστημένο το φλας, δεν φαίνεται να το υποστηρίζει ο στοκ μπράουζερ. Αντίθετα φορτώνοντας τον Μοζίλα δουλεύουν και πάλι μια χαρά. Γιατί αυτό?…
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Μήπως είναι θέμα του Provider σου (Cosmote) ? Εφ'όσον δεν άλλαξες κάτι στο κινητό σου δε νομίζω ξαφνικά να σου μπλόκαρε την εφαρμογή, εκτός και εάν έχεις υπέρβαση ορίων στα δεδομένα κινητής.” Από τις ρυθμίσεις στην Cosmote πάντως που το τσέκαρα, υπάρχει ακόμα ενεργοποιημένη η επιλογή να μου στέλνει ειδοποίηση για τα εισερχόμενα μέιλ. Και σίγουρα δεν έχει να κανει με τα δεδομένα της κινητής αφού τα μηνύματα μου ερχόντουσαν ως sms από την cosmote (μου έρχονταν από τότε που …
-
Παιδιά μια ακόμη βοήθεια, εδώ και καμιά βδομάδα (ίσως και δύο) βλέπω πως δεν μου έρχονται οι ειδοποιήσεις από το mail της Cosmote όπως μου ερχόντουσαν μέχρι τώρα. Μόλις δηλαδή ερχόνταν το μέιλ στο λογαριασμό μου, έρχονταν και ειδοποίηση (μήνυμα) στο κινητό ότι έχω νέο μέιλ (και έβλεπα ποιος το έστειλε και τι θέμα έχει). Εδώ και λίγες μέρες όμως, έχει σταματήσει αυτό, χωρίς να έχω πειράξει κάτι στο κινητό και βέβαια χωρίς να έχω αλλάξει κάτι και στις ρυθμίσεις του λογαριασμού της Cosmote ώστε να …
-
Ορίστε και το δικό μου. Panos Theodorakopoulos Παναγιώτης
-
Χθες παρατήρησα πως η πίσω κάμερα στο τηλέφωνό μου, αδυνατεί να εστιάσει σε κοντινά αντικείμενα π.χ. ένα κείμενο αν θέλω να το σκανάρω ή να το βγάλω μια φωτό. Εγκατέστησα μια εφαρμογή για σκανάρισμα κειμένων και είδα πως η κάμερα αδυνατούσε να εστιάσει ακόμα και μέσα από την εφαρμογή αυτή και όλα έβγαιναν θολά. Αντίθετα η μπροστινή κάμερα εστίαζε μια χαρά! Από μια αναζήτηση στο διαδίκτυο φαίνεται πως πολλοί είχαν το ίδιο πρόβλημα και είναι γνωστό ήδη από την προηγούμενη χρονιά, αλλά παρόλα αυτά …
-
Πρόβλημα με το 1s
ΜήνυμαΠαράθεση από MIUI_ART: “Μετά από την διαδικασία του FLash με το original fastboot image από το en.miui.com, το τηλέφωνο συνεχίζει να έχει Random Βοοτ Loop ακόμη και όταν μπαίνει κανονικά μέσα στην MIUI και αυτό είναι ένδειξη πλέον μως η συσκευή είναι DOA, και χρειάζεται άμμεση αντικατάσταση. Λυπούμαστε που δεν μπορούμε να βοηθήσουμε περισσότερο, αλλά σε προβληματικό Hardware (μπορεί να συμβεί στον οποινδήποτε), ο μόνος δρόμος είναι η επιστροφή και αντικατάσταση.” Φίλε Δημήτρη να σε ευχαριστήσω κ…
-
Πρόβλημα με το 1s
ΜήνυμαΠαράθεση από MIUI_ART: “Παναγιώτη έχεις μην ανησυχείς. Θα την βρούμε την άκρη ...” Γιαυτό είπα και εγώ να απευθυνθώ εδώ, γιατί είστε οι ειδικοί σε αυτό, απλά είναι τόσο παράξενη η συμπεριφορά του που έχω σηκώσει τα χέρια ψηλά. Μάλλον με καλόμαθε το δικό μου στην απροβλημάτιστη χρήση και μου φαίνεται περίεργο τώρα. Εκτός αν έχει και κάποιο πρόβλημα στο hardware και δεν είναι μόνο θέμα λογισμικού. Παναγιώτης
-
Πρόβλημα με το 1s
ΜήνυμαΔυστυχώς το πρώτο μου θέμα στο φόρουμ σας, αφορά ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζω με το RedMi 1s, που μόλις πρόσφατα απέκτησα, προοριζόμενο για τον αδελφό μου. Το κινητό παραγγέλθηκε με ελληνικά/κινέζικα (ήταν η μόνη επιλογή καθώς το παρήγγειλα την ημέρα που κυκλοφόρησε) και μόλις το παρέλαβα είπα να του περάσω μια πολύγλωσση έκδοση ΡΟΜ, αφού ο αδελφός μου δεν τα πολυκαταφέρνει με τα αγγλικά. Κατέβασα λοιπόν την δική σας ΡΟΜ (xiaomi-miui-hellas_GTV-3.5-4.3_armani_JHCCNBD24.0.zip) και την αντέγραψα …