Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 1-20 από 78.
-
ευχαριστω πολυ φιλεεε αν εχουμε νεα για τισ ελληνικεσ μου λεσ
-
καλησπερα ..σε xiaomi 12 cupid αφου περασα το twrp recovery δεν κανει εγκατασταση την rom xiaomi-miui-hellas-XTRV-XM12_V13.0.37.0.SLCCNXM_v13-12...κατι κανω λαθος μαλλον!! μπορειτε να με βοηθησετε??
-
TWRP 3.5.X.X για συσκευές XIAOMI
manpit - - Recoveries
Μήνυμακαλησπερα ολα καλα μεχρι εδω!!περασα το twrp recovery ..βαζω την σταθερη ρομ για το cupid αυτην εδω xiaomi-miui-hellas-XTRV-XM12_V13.0.37.0.SLCCNXM_v13-12 αλλα δεν μου την περναει μου βγαζει ερρορ σφαλμα!!! κανεις να βοηθησει... ευχαριστω!!!
-
TWRP 3.5.X.X για συσκευές XIAOMI
manpit - - Recoveries
ΜήνυμαΚαλησπέρα παιδιά!! Υπάρχει κάποιο custom twrp recovery για την συσκευή μου ?? Xiaomi 12 cupid ευχαριστώ!!!
-
Kαλησπερα !!θα ηθελα την βοηθεια σας.εχω το xiaomi 12 cupid global ξεκλειδωτος bootloader. εδω και μερες προσπαθω να περασω την stable xtrv fastboot rom στην συσκευη τιποτα ομως!! κανω την διαδικασια κανονικα τελειωνει και η συσκευη μενει παλι σε fastboot..μετα φυσικα δεν ανοιγει και πρεπει να φλασαρω μεσο mi flash την τελευταια global rom συγκεκριμενα αυτην V13.0.8.0.SLCMIXM_20220718.0000.00_12.0_global τι μπορει να κανω λαθοσ ρε παιδια ..ολα τα εχω κανει τα φωτα σας. Ευχαριστω!
-
καλησπερα !!θα ηθελα την βοηθεια σας.εχω το xiaomi 12 cupid global ξεκλειδωτος bootloader. εδω και μερες προσπαθω να περασω την stable xtrv fastboot rom στην συσκευη τιποτα ομως!! κανω την διαδικασια κανονικα τελειωνει και η συσκευη μενει παλι σε fastboot..μετα φυσικα δεν ανοιγει και πρεπει να φλασαρω μεσο mi flash την τελευταια global rom συγκεκριμενα αυτην V13.0.8.0.SLCMIXM_20220718.0000.00_12.0_global τι μπορει να κανω λαθοσ ρε παιδια ..ολα τα εχω κανει τα φωτα σας
-
Τα έκανα όλα αυτά που μου λες gkalen είδα και το σχετικό video ...με πετάει πάλι σε fastboot mode ..γιατί ???
-
καλημέρα μπορεί κάποιος να με βοηθήσει πώς να περάσω την fastboot rom σε mi 11 Έχω ξεκλειδώσει την συσκευή.. Με το flash tool μου βγάζει error. Βήμα βήμα τι κάνω ?
-
HARD BRICK
Μήνυματο προβλημα ειναι οτι δεν μπαινει η συσκευη fastboot mode μπαινει και βγαινει αναβοσβηνει ...το εχει ξαναδει κανενασ αυτο παιδια!!!!!!
-
HARD BRICK
Μήνυμαψαχνω βεβαιαααααα!! αν το βρεισ αν δεν εχω απαντησει οτι το εκανα στειλε μου το σε παρακαλω!! ενταξει..
-
HARD BRICK
ΜήνυμαΝα επαναλαβω οτι δεν μπαινει η συσκευη σε fastboot mode πως θα χρησιμοποιησω τα tools???
-
HARD BRICK
Μήνυμαφιλε με δουλευεις Vstromakias πως θα μπω στο mi flash unlock απο την στιγμη που δεν μπαινει fastboot
-
HARD BRICK
Μήνυμαvolume down και volume up ολα τα εχω δοκιμασει ....δεν μαφηνει να συνδεθω στο mi flash ... πωωωω ειναι για πεταμα το κινητο μου φαινεταιιιιιιι...... Τοσες συσκευες xiaomi παιδιααα Πρωτη φορα το παθαινω....
-
HARD BRICK
Μήνυμαοχι αναβοσβηνει ...μονο
-
HARD BRICK
Μήνυμαναι το εχω ανοιχτω το USB Debugging διεργασιες ..ξεκλειδωσα τη συσκευη με κοπο βρηκα twrp recovery προσπαθησα να περασω την τελευταια ελληνικη απο δω σταθερη .. κατι θα εκανα και το πεθανα ..τωρα με το που συνδεω τη συσκευη απλα αναβοσβηνει