Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 78.
-
κανεις για mi note 3(jason) είμαι με xtrv 8.12.27 [procontra][/procontra]
-
Γεια jason τιποτα νεο ??? την αλλη εβδομαδα η????
-
καλησπερα και καλη χρονια !!!Γεια Mi Note 3 jason εχουμε κανενα νεο ποτε θα βγει η rom??? Επισης αυτο εδω δεν το καταλαβα DELAYED DEVICES: HMNote3SE, HMNote6Pro, POCOF1, MI8LITE, MI8Explorer, MINote3 This week is our last release for devices with Android 6.0/7.0
-
ευχαριστω χωριανάκι makis1024 1 τελευταια ερωτηση για να καταλαβω τωρα που εχω κανει αιτημα για ξεκλειδωμα μπορω να αναβαθμισω ??? παραδειγμα το αιτημα ξεκλειδοματος το εκανα τωρα πριν λιγο με MIUi Global 9.1 Σταθερη 9.1.4.0(NCHMIEI) ολα αυτα χαχαχαχα μπορω να αναβαθμισω????η θα εχω προβλημα μετα απο 72 ωρεσ για ξεκλειδωμα//// Τα φωτα σας
-
Ελληνικός οδηγός Flash Rom/Unbrick από Unofficial σε Official για το Redmi 3/Pro (Ido)
manpit - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΕνταξει George Kaggelaris χρονια πολλα μιλαμε απο πεμπτη παρασκευη Πρωτα ο θεος!!
-
Ελληνικός οδηγός Flash Rom/Unbrick από Unofficial σε Official για το Redmi 3/Pro (Ido)
manpit - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΥπαρχει σωτηρια για μενα??? George Kaggelaris η καποιος αλλος???
-
manpit - - HowTo/Οδηγοί
Μήνυμαχρονια πολλα.. 1 ερωτηση για ολες τις συσκευες ειναι ο οδηγος?? μου ερχεται την πεμπτη ενα mi note 3 οχι global version λογικα με πειραγμενη rom και ψαχνομαι!!!!! τα φωτα σας μερες που ειναι !!! ευχαριστω κ χρονια μας πολλα!
-
Αυτα από εμένα ...όλα καλός σε berillium developer miui 10 8.12.20
-
Εντάξει ευχαριστώ πολύ MIUI_ART
-
Δεν μου δουλεύει ο updater δεν ξέρω τι λάθος κάνω...Σε beryllium με xtrv 10.8.12.20
-
Καλημέρα....Θα ήθελα να μου έρθει σε email to putch updater για developer