Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-78 από 78.
-
poco f1
Μήνυμαχαχα ναι συμφωνω που ακριβωσ εδς στο forum μπορω??? και αν ναι που??
-
poco f1
Μήνυμακαλησπερα να ρωτησω πωσ μπορω να πουλησω την συσκευη μου??? poco f1 red 128gb 10 ημερων !!!!!
-
καλημερα παιδια ξερει κανεις τι μπορω να κανω για να αλαξω την τοποθεσια απο κινα ειμαι με unlock bootloader poco f1 clobal version miui 10.0.6.0 stable παταω στην επιλογη και ειναι σαν να μην λειτουργει και με την beryllium_V10_XTRV_8.12.7 περιπου το ιδιο προβλημα στον updater δεν με αφηνε να μπω και μοθ εβγαζε ενα μυνημα xtvr updater keeps stopping τα φωτα σας!!!!!!
-
poco f1
Μήνυμαοκ φιλε makis1024 ευχαριστω!!
-
poco f1
Μήνυμαεγω τον ξεκλειδωσα !! εχω twrp recovery !! ψαχνω και δεν βρισκω πουθενα την τελευταια rom xtrv [Miui 10 8.12.6/7] Διανομή νέων XTRV & ARΩMA ROM για 35 συσκευές
-
poco f1
ΜήνυμαΧαιρετε παιδια ! νεος εδω στην κοινοτητα ...θα ηθελα να μου πειτε πως μπορω να περασω xtrv rom ελληνικη berillium εχω το poco f1 global version με unlock bootloder Ευχαριστω
-
Αλλαγή σε china rom
Μήνυμαderveni Μπορούμε να μιλήσουμε pm για το ξεκλείδομα του τηλεφώνου μου ? Προσπαθώ 1,5 μήνα τώρα χωρίς καμμία επιτυχία.. =============== Ιαν 8th 2018, 2:33pm =============== δεν εχω λαβει καμμια απαντηση απο τη miui στο κινητο μου εδω και καιρο ... τι κανω λαθος παιδια ?? μπορω να το επαναλαβω ξανα και πως?
-
Αλλαγή σε china rom
Μήνυμαδεν εχω unlock bootloader υπαρχει προβλημα???
-
Αλλαγή σε china rom
Μήνυμακαλη σας μερα καλη εβδομαδα αρχικα. θα ηθελε να μου πειτε με ποιο τροπο θα περασω την china rom στο κινητο μου!! redmi 4x με rom miui 9 global 8.1.4 beta..