Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 183.
-
Είμαι στην 8.8.30 ARΩΜΑ χωρίς κάποιο πρόβλημα μεν. Αξίζει να πάω σε αυτή τη ρομ; Και αν παω θα χρειαστεί fr σωστά;
-
Ρομ
ΜήνυμαΝαι αυτο θελω να δω. Το note 5 ειναι παρα πολυ καλο και πολυ οικονομικο.Σε καποια πραγματα η xiaomi κανει παπαδες!
-
Ρομ
ΜήνυμαΕίχε mls. Τώρα δεν υπάρχει πλεον mls. Την εκανα xiaomi girl και θα αγορασει το note 5 ή οταν κατεβει λιγο η τιμη για το poco!
-
Ρομ
ΜήνυμαΑν και θα δυσκολευτω να περασω ρομ γιατι ειμαι μακρια και δε θα κατσει η κοπελα μου να κανει αυτη τη δουλεια , πρεπει που πρεπει να αγορασω μπαταρια. ισως να ειναι η μπαταρια προβληματικη. Οσο για το miui 7 θα με σκλαβωσει για να την κανω downgrade, θα χασει μερικα στοιχεια μεν.
-
Ρομ
ΜήνυμαΚαλησπέρα. Λόγο του ό,τι δεν πρόκειται να δει αυτή η συσκευή MIUI10 από τι βλέπω δυστηχώς, ποια ρομ προτίνετε να μπει; Είχα δει κάτι THUNDER , την ειχα περασει με fr αλλα δεν την βρηκα σωα γιατι μου ανοιγοκλεινε η οθονη και δε μπορουσα να κανω τιποτα. Περασμένο κινητο αλλα σκυλι, έχετε να προτινετε καποιο tip; Ευχαριστω.
-
Είδα πτώση μπαταρίας σε oxygen. Είχε κανείς άλλος το ίδιο;
-
Ch_Anti την 8.7.26 εννοείς γιατί έγραψα 8.7.29 στην αναζήτηση εδώ και δεν βρήκε τίποτα.
-
Μπορει να μου στειλει καποιος λινκ με την πρωτη εκδοση της MIUI 10; Δεν ειμαι ευχαριστημενος με τον 8.8.9...Στην XRTV ρουφαει τρελα την μπαταρια σε Oxygen. Η 8.8.2 Ειναι η πρωτη; δε θυμαμαι. Παντως ουτε στην 8.8.2 ουτε στην 8.8.9 δε μου ανοιγε Asphalt 9 & Pubg. Ευχαριστω!
-
Μπηκε καλα σε oxygen αλλα δε μου ανοιγει το Asphalt 9 και το Pubg. Ουτε στην 8.8.2 ARΩΜΑ εμπαιναν... Να παω σε XTRV; Εχω να βαλω παρα πολυ καιρο XTRV. Το super Su θα μου βγαλει zip μετα την εγκατάσταση της ρομ και θα πρεπει να ξαναπαω στο recovery για εγκατασταση σωστα;
-
Για τις παλιές συσκευές τύπου redmi note 2 πρόκειται να παρει miui 10;
-
Overclock?!
ΜήνυμαΈνα παλικάρι μου με για Hardrock kernel v13. Καθώς το Γκούγκλαρα το πρώτο πρώτο λινκ είναι αυτό. Hardrock Kernel v13.1 Beast Mode OC 2.8 GHZ … | Xiaomi Mi Max 2. Γιαυτό ήθελα να ρωτήσω την ομάδα τι παίζει με αυτό.
-
Overclock?!
ΜήνυμαΚαλησπέρα! Θα ήθελα να ρωτήσω με το overclock του oxygen μου. Θα παίρνει τις επόμενες ενημερώσεις που θα του κάνω με τις ρομς της ομάδας? Του φοράω την miui 10 της ομάδας. Γνωρίζει κάποιος πάνω σε αυτό το θέμα; (Πάτησα πάνω στο overclock και είδα τα αρνητικά του) Ευχαριστώ!
-
Όλα καλά σε Oxygen! Υπέροχη αισθηση. Το μονο διαφορετικο που ειδα ειναι οτι εχοντας ελληνικα, στο lock screen ειναι αγγλικα αλλα αυτο λυνεται μελλοντικα! Ευχαριστω!!
-
@MIUI_ART Λοιπον... ή ηταν συμπτωση ή επειδη πατησα το power button με πεταξε σε ενα παραθυρο που λεει πανω πανω "Ετοιμη για εγακτασταση". ΜΕτα μου λεει σχετικα με την εγκατασταση αν θελω να κανω καποιες αλλγες κτλπ. Οποτε τωρα παταω κανονικα εγκατασταση.
-
@MIUI_ART δεν απεγκατεστησα καμια εφαρμογη. Αντιθετως πατησα να μπει μονο το adaway. Οποτε το κλεινω-recovery και παλι install?
-
Περιμενω στο mi max 2 miui 10 αρωμα. Μετα την τελευταια επιλογη για απεγκατασταση εφαρμογων πατησα επομενο κα ιεχει "κολλησει" ψιλομαυριζοντας μου στο κεντρο την οθονη λεγοντας μου να περιμενω και απο κατω μια μπαρα που κινειται. Εχει περασει περιπου μια ωρα. Εχω κανει fr και fd. Ποση ωρα περιπου μπορει να παρει; εκανα καπου λαθος;
-
Αρωμα ρομ. Πάτησα τις επιλογές που έκανα πάντα και πάτησα μετά επόμενο (τελευταία επιλογή ήταν η απεγκατασταση των miui gallery κτλπ. Μετά ακριβώς στο κέντρο μου το ψιλομαυροσε και μου έβγαλε please wait με μια μπάρα από κάτω που κινειται. Καταλαβαίνω ότι πρέπει να περιμένω αλλά έχει περάσει περίπου μισή ώρα. Είναι λογικο; Πόση ώρα μπορει να πάρει περίπου;
-
Αλλαγη ρομ
ΜήνυμαΣυγγνώμη. Μιλάω για τις ρομ του φόρουμ. Περα απο αυτο αυτο ειναι το λινκ. MIUI 10 - Έτοιμη η δεύτερη παρτίδα της δημόσιας κυκλοφορίας beta που θα καλύπτει 26 κινητά τηλέφωνα της Xiaomi Τώρα για να παω παλι οφφισιαλ δε θελω γιατι δε θα εχω ρουτ. Οποτε θα περιμενω λιγο καιρο για την αρωμα.