Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 141-160 από 183.
-
Καλησπερα. Εχει ο ξαδερφος μου το Redmi 3S (land)... του περασα την παρακατω rom .στην αρχη του πηγαινε πολυ καλα, σημερα μου πε οτι του κολαει γενικα. τωρα σε τι πραγματα δε μου ειπε γιατι ειναι και στοκος... Σε ποια εκδοση μου προτεινετε να του βαλω? Χωρις φυσικα να χρειαστω να του κανω κατι παραπανω απο το recovery wipe και το install. (Δηλαδη να του περναγα το ΑRΩMA)..
-
Εγινε σε ευχαριστω, αν χρειαστω κατι θα απαντησω σε αυτο το νημα και οταν τελειωσει θα γραψω για να κλεισει. =============== Ιουν 23rd 2017, 10:06pm =============== Να ρωτησω κατι. Εκει που λεει : την Ελληνική Developer Fastboot rom την οποία μπορείτε να κατεβάσετε από ΕΔΩ. Αντι για αυτη που μου δινει μπορω να βαλω την τρεχουσα που ειχα στο κινητο μου? 7.6.8? Αν οχι τοτε βαζω αυτη που μου δειχνει και μετα φλασαρω την τρεχουσα?
-
Καλησπερα. στο κινητο RedMi note 2 εκανα επαναφορα απο το recovery διαγραφοντας τα παντα. δηλαδη wipe dalvik,cashe, storage και system. μετα περασα την XTRV 7.6.8. Ανοιξε κανονικα. Ομως εβαλα κανονικα το wifi μου δειχνει οτι ειναι συνδεδεμενο αλλα δε μπορω να κατεβασω τιποτα, ουτε καν θεμα για το κινητο. Μπορω να μπω στον πλοηγο και να ψαξω για facebook ή youtube , ου τα ανοιγει κανονικα. αλλα εφαρμογες και θεματα δεν μπορω να κατεβασω. Τι παιζει? μηπως δεν επρεπε να κανω το system διαγραφη? Αν …
-
Μπορω να παω απο ARΩΜΑ σε κανονικη XTRV? Redmi note 2 εχω. κανονικη εγκατασταση απο recovery me Wipe
-
Αληθεια??? Ωωω ρε φιλεεε μουυ..... Εγινε, ευχαριστω πολυ
-
Να σημειωσω οτι στο Redmi note 2 εχουν εξαφανιστει οι Σημειωσεις. Δεν μπορω να τις βρω...
-
Redmi Note 2 log ΟΛΑ καλα παιδια, μπηκε μια χαρα η rom θα της κανω μια επανακινηση να στρωσει. Φαινεται πολυ ωραια με το δικο σας design. Ευχαριστω πολυ.
-
Οκκκκ πατησα save. λες και το ξερα οτι θα γινει αυτο χΔ. Λοιπον, περιμενω να μπει και θα στειλω το αρχειο σε λιγο.