Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 161-180 από 183.
-
Redmi note 2 εκανα εγκατασταση με τα βηματα που ελεγε απο πανω συν οτι εβγαζα και εβασα απο τις προτιμησεις.... στο τελος με εβγαλε στο TWRP που ειναι για το τελευταιο reboot. μου εβγαλε με κοκκινα γραμματα το παρακατω : Updater process ended with signa: 11 Error installing zip file '/sdcard/xiaomi-miui-hellas-5.0_hermes_V8_XTRV_arΩma_7.5.25.zip' Τι θα κανω??? Δεν εχω πατησει να κανει reboot.
-
Χρησιμοποιω τον δικο του. (χωρισμενο σε τρια τμηματα) (Κινεζικο-Ευρωπαικη θυρα-ανταπτωρας-και καλοδιο) Αν δεν το χρησιμοποιω και ειναι κλειστο τοτε δεν πεφτει καθολου ή το πολυ να πεσει1-2%.. οταν το χρησιμοποιω με wifi κατεβαινει αρκετα η μπαταρια (2-2μιση ωρες) και με τα δεδομενα γυρω στις 2 ωρες αν τα παω συνεχομενα
-
7.5.11 εκδοση Φορτιζει κανονικα... Αλλα με τη χρηση κατεβαινει πιο γρήγορα απο τι νομιζα, μπαταρια καινουρια, λιγοτερο απο μηνα. NIHON αν θυμαμαι καλα. Κινεζικη. Δεν εχω εγκαταστησει το super su η το magisk (κολλαγε στην προηγουμενη εκδοση). Αν μπορει κανεις να μου πει για την μπαταρια. Και να μου στειλει απο που να κατεβασω το super su να το βαλω αντι για το magisk. Ευχαριστω!(Hidden Content)
-
Root [SOLVED]
ΜήνυμαΘα κανω να δω. Θα μεινει ανοιχτο το θεμα γιατι δεν το εχω το κινητο διπλα μου..
-
Root [SOLVED]
Μήνυμαδηλαδη?? Πως ξεκλειδωνω για να παω στο twrp?
-
Εγω τι να το κανω το magisk? RmN2. Να το διαγραψω?
-
Θα παθει κατι αν το διαγραψω το magisk??
-
σε μενα στο redmi note 2 η συγκεκριμενη μου λαγκαρει το κινητο. Πολυ λαγκ.
-
Magisk
Μήνυμαναι το safenet. Αα οκκ απλα, δε μου αρεσει αν κατι το οτιδηποτε δεν παει καλα η μου ριχνει ακυρο. Θα δω με την επομενη ρομ.
-
Magisk
Μήνυμαοχι τιποτα. Παλι Χ μου εβγαλε στο τελευταιο κουτακι.
-
Magisk
ΜήνυμαΠριν βαλω την rom το εκανα αυτο. Και μετα?
-
Magisk
ΜήνυμαΕβαλα την καινουρια εκδοση της κοινοτητας miui.gr. που εκανε απο super user σε Magisk. Μπηκα και ειδα οτι στο τριτο κουτακι δεν ειχε τικ. Εκανα αναζητηση καινμου το βγακε ακυρο. Οπως και σε ενα αλλο προγραμμα μου το εβγαλε ακυρο. Γνωριζει καποιος?? συν οτι κολλαει το κινητο ακομα και μετα απο 3 επανακκινησεις.
-
Δε θα μπορουσα να παρω τηλ τοτε... πριν την τελευταια ενημερωση. ακομα δεν μπορουσα να στειλω αλλα μπορουσα να στειλω με το ZERO SMS. τωρα με την τελευταια ενημερωση δε με αφηνει σε καμια εφαρμογη.... αλλαξα και θεση SIM.... Τιποτα...... εγω θα επεμενα για την ROM. οτι κατι εχει κανει η ROM και δε με αφηνει. (και factory reset και ενα αλλο reset εκανα που θα διεγραφε τα παντα αλλα τιποτα) =============== Φεβ 28th 2017, 7:31pm =============== Ενταξει μπορεις να βαλεις οτι λυθηκε το προβλημα.. Ολα…