Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-29 από 29.

• Παιδιά καλησπέρα. Μπορεί κάποιος να μου πει σε χιαομι μι2s που έχει πάνω cyanogenmod11 πως θα περάσω την συγκεκριμένη ρομ. Έχω twrp σαν recovery menu 2.7. Πάντως με την cyanogenmod 11 είμαι πολύ ευχαριστημένος απλά θέλω να ξέρω κατά την γνώμη σας αν αξίζει η αλλαγή και πως γίνεται. Ευχαριστώ.

• Παιδιά καλησπέρα. Θα μπορούσε κανείς να μου πει κάποιο site που να έχει θήκη από σιλικόνη για το ΜΙ2 διότι ψάχνω πάρα πολύ καιρό.Βρήκα κάποια της KEIDI αλλά όλοι οι πωλητές είναι out of stock. Γνωρίζει κάποιον κανένας που να έχει διαθέσιμη τώρα που μιλάμε.Το aliexpress το έχω ψάξει πάρα πολύ,επίσης και το ibuygou.Βρήκα μια στο New arrival silicone case for Xiaomi M2 M2S 3100mah battery cover Soft Protective case for Mi2 Mi2s Buy Xiaomi M2 case cover from fulcrumall Xiaomi M2 3100mah battery cove…

• Παιδιά καλησπέρα. Εγκατέστησα πριν ένα μήνα την ελληνική stable 7.04 για δοκιμές στο κινητό mi2s και πάει καλά. πρόλα αυτά θα ήθελα να βάλω την developer για να έχω δικαιώματα root. Επειδή το τηλέφωνο έχει την recovery Miui 2.0.1 και όχι κάποιο custom, να θεωρήσω ότι στο wipe reset κάνω τα πάντα και μετά θα κάνω install.zip το αρχείο που κατέβασα από δω μέσα για το mi2s developer και θα είμαι οκ? Γενικά δεν ξέρω και πολλά στο φλασάρισμα. Δεν με ενδιαφέρει αν σβηστεί οτιδήποτε στο τηλέφωνο. Τα έχ…

• Παράθεση από Bodai: “Το θέμα είναι στα υπόψιν και μαγειρευεται. Να περάσεις SuperSu κλπ κλπ δεν θα στο πρότεινα. Αν υπάρχει τόσο μεγάλη ανάγκη για root γιατί δεν πας σε developer? ” Φίλε μου απλά ρώτησα και είδα ότι και άλλοι ενδιαφέρονται και απλά επειδή πιο πάνω ορισμένοι μου απάντησαν ότι ήδη τους ρώτησε κάπου αν θέλουν να περαστεί, ρώτησα μήπως είναι κάτι που μπορεί να γίνει έξτρα! θα περιμένω την λύση αφού βλέπω ότι οι άνθρωποι το παλεύουν οπότε κανένα πρόβλημα. Developer είχα και για λόγου…

• Παράθεση από supermanboy: “Τελικά παιδιά μπορούμε με κάποιο τρόπο να πάρουμε δικαιώματα root όπως στην developer ή πρέπει να τρέξουμε κάποιο αρχείο με su scripts?? Αν είναι εύκολο και δεν θα δημιουργήσει προβλημα θα μπορούσατε να ενημερώσετε τον τρόπο? Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την φοβερή δουλειά. ” Να υποθέσω ότι κάποιος τρόπος υπάρχει απλά να περιμένω λιγάκι ακόμα διότι δεν θα ήθελα να προσπαθήσω να περάσω μια εξωτερική εφαρμογή ή οδηγό που μπορεί να δημιουργήσει άλλα προβλήματα. Να ενημερ…

• Τελικά παιδιά μπορούμε με κάποιο τρόπο να πάρουμε δικαιώματα root όπως στην developer ή πρέπει να τρέξουμε κάποιο αρχείο με su scripts?? Αν είναι εύκολο και δεν θα δημιουργήσει προβλημα θα μπορούσατε να ενημερώσετε τον τρόπο? Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την φοβερή δουλειά.

• Παιδιά καλημέρα. Να κάνω μια χαζή ερ'ωτηση. Μπορούμε την stable να την κάνουμε root?? Εννοώ αυτήν την τελευταία ελληνική V7.Υπάρχει τρόπος?

• Παιδιά καλησπέρα. Να κάνω μια χαζή ερ'ωτηση. Μπορούμε την stable να την κάνουμε root?? Εννοώ αυτήν την τελευταία ελληνική V7.

• Παιδιά δας παρακαλώ μια βοήθεια. 'Εχω το Mi2s 32gb και πέρασα την ελληνική v7 αλλά δυστηχώς δεν δουλεύει καθόλου η κάμερα. Δοκίμασα να ξαναπεράσω την ρομ και πάλι τα ίδια. Να ενημερώσω ότι το τηλέφωνο το είχα πριν με dual boot (system 1 Xiaomi miui original rom που είχε αγοραστεί, system 2 ψυανογενμοδ 11). Ο τρόπος που πέρασα την ελληνική ήταν με fastboot την developer rom 5.10.22 και μετά από το recovery αφού είχε ξεκινήσει κανονικά η developer πέρασα την ελληνική. Μήπως τα έκανα σαλάτα? Μπορεί…