Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 47.

• Μετά από εγκατάσταση αρκετών ROM από εδώ κατέληξα στην παλιά GTV 6.10.13 που δουλεύει λίγο καλήτερα απότις άλλες (Οι άλλες συνέχεια μηνύματα λάθους, ή δεν δούλευε η sim) δύο προβληματάκια μένουν, αν έχετε λύση. Πετάει που και που μήνυμα λάθους για Play Store και δεν λειτουργή το κλείσιμο με την έξυπνη θήκη (στις άλλες λειτουργούσε). Έχετε βρει κάποια λύση. Ευχαριστώ πολύ (Note 4 της γυναίκας)

• οκ ευχαριστώ το απόγευμα που θα πάω σπίτι θα τις δοκιμάσω

• και εγώ πέρασα τις τελευταίες dev αλλά και stable και έχω πρόβλημα στην sim ποια έκδοση εσάς δουλεύει κανονικά να την βάλω. Ευχαριστώ

• Μια βοήθεια παιδιά. Πήρα το Note 4 το έχω ξεκλειδώσει κανονικά με πέρασμα dev αγγλοκινέζική και μετά βάζω είτε XGTV είτε stable (τις ελληνικές από εδώ με ακολούθηση κατά γράμμα τους οδηγούς) αλλά καμία δεν αναγνωρίζει την sim . Μάλιστα η stable πετάει όλο μήνυμα λάθους να στείλω αναφορά στην xiaomi για μια υπηρεσία που δεν δουλεύει. Με official dev δουλεύει κανονικά το κινητό. Τι προτείνετε ? Μία τουλα΄χιστων ROM από εδώ με ελληνικά και πιο παλιά που να δουλεύει για βλέπω την γυναίκα και αγριεύε…

• ΜΗΝ πατήσεις reboot , εγώ την πάτησα και μετά είχα bootloop και ώσπου να το ξεκολήσω μου έφτασε το σκ...τό στην κάλτσα. Κάνεις back και Install

• Είμαι στην GTV 7.5.1 stable σε Redmi 3, και δουλεύει καμπάνα, υπάρχει κανένας λόγος να πάω στην GTV 8... αν μπορείτε να πούτε καμία γνώμη. Ευχαριστώ πολύ

• Ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση

• Update από stable (GTV 7.5.1) ελληνική σε νεώτερη stable (όταν βγει) πως ? Από το update app της συσκευής ? Χρειάζεται κάτι άλλο ? Χάνεται τίποτα (ρυθμίσεις ή εφαρμογές). (Το κινητό flashαρισμένο με την ελληνική stable που υπάρχει εδώ και ξεκλείδωμένο bootloader) Ευχαριστώ πολυ

• 1) Το Supersu το κάνουμε εγκατάσταση από το Playstore ? (αν δεν το έχουμε κάνει κατά την εγκατάσταση της ελληνικής ROM) 2) Με την εγκατάσταση του SUpersu γίνεται root το κινητό ή είναι root η ελληνική ROM και χωρίς αυτό ?

• μολις έκανα τα wipe πως πάει πίσω για να πατήσω το Install να βαλω την ελληνική (γιατί αμα κάνω reboot εδώ θα κάνει bootloop) ? Άκυρο όλα καλά τελείωσα τώρα έχω ελληνική rom

• Παράθεση από lallasgr: “@pelorth ξανακατέβασε το αρχείο μπας και δεν κατέβηκε σωστά και τρέξτο ως διαχειριστής αν δεν το έχει τρέξει έτσι! Αν δεν περνάει με τίποτα τότε ίσως φταίνε τα windows και γενικά είναι σε μαύρο χάλι!!! @Woodak δυστυχώς το vmware δεν έχει δοκιμαστεί ιδιαίτερα! Είναι μια εναλλακτική που έφτιαξα αλλά δεν μπορούμε με σιγουριά να σου πούμε αποτελέσματα! ” Ευχαριστώ για την γρήγορη απάντηση. Εγώ μάλλον θα κάνω εγκατάσταση σε ένα παλιό σκληρό που έχω τα x64 και προχωράω (ελπίζων…

• Έχω το Redmi 3, έχω κατεβάσει όλα τα απαραίτητα αρχεία για Flash της Ελληνικής ROM αλλά δεν έχω windows x64. Έχει δοκιμάσει κανείς με virtual machine να flashαρη με επιτυχεία? Ώστε να προχωρήσω και εγώ. Ευχαριστώ

• Αν και είδα σε άλλο θέμα το ίδιο πρόβλημα δεν βρήκα λύση. Έχω ρυθμίσει το κινητό για κάποιες ειδοποιήσεις και άνοιγμα του wifi με Tasker το κάνει μόνο αν ξεκλειδώσω/ανοίξω την οθόνη, αλλιώς δεν κάνει τίποτα, ακόμα και όταν μου κάνουν κλήση ακούγεται ο ήχος αλλά δεν ξυπνάει η οθόνη από μόνη της (έχω βάλει όλες τις επιλογές για αυτό) Δεν έχω αλλάξει Rom (multi από Vickmall με ελληνικά)γιατί όλα δουλεύουν εντάξη (ελπίζω να μην είναι αυτό βαριέμαι να την αλλάξω) Καμοιά λύση ? Ευχαρισστώ εκ τον προτέ…

• Παράθεση από mixaliscy: “Παράθεση από Woodak: “Ρωτάω γιατί με αυτή την ROM και το sms από xiaomi να πάρεις , δεν ξεκλειδώνει, έχω δοκιμάσει κατευθείαν από upadate app τίποτα ” Δοκίμασες να περάσεις ποια Ρομ? ” Την Αγγλοκινέζικη για να το ξεκλειδώσω και μετά να πάω στην ελληνική (stable και dev)

• Μια ερώτηση γιατί έχω λίγο χαθεί: Πιο οδηγό ακολουθούμε για Flash της ελληνικής που έχει εδώ όταν έχουμε Multi global Rom κλειδωμένη (από vickmall) Ρωτάω γιατί με αυτή την ROM και το sms από xiaomi να πάρεις , δεν ξεκλειδώνει, έχω δοκιμάσει κατευθείαν από upadate app τίποτα

• Για τηλεκοντρόλ για δοκίμασε iplus εμένα στο redmi 3 κάνει παπάδες

• Τα παρατάω για Flash του Redmi 3 έχει μουλαρώσει μου φαίνετε χαχαχαχα 1. δοκίμασα και κατέβασα (της original για να βάλω μετά την ελληνική) και stable και dev σε φάκελο downloader rom ακόμα και χύμα (όχι σε φάκελο) TIPOTA (με το update app) 2. δοκίμασα με miflash (και της δύο rom) ΤΙΠΟΤΑ 3. Επίσης το unlock tool στην multi rom που έχω τώρα ΔΕΝ καμιά ιδέα

• Και εγώ είχα κάνει λάθος και είχα βάλει Redmi Note 3 αντί του σωστού Redmi 3 (το διόρθωσα). Και επειδή είχα ρωτήσει κάτι και ίσως δεν το είχα γράψει αναλυτικά ξαναγράφω (θέλω να μεταβώ στην stable ώστε να κάνω το unlock και στην συνέχεια να πάω στην ελληνική που έχετε εδώ 1. Είμαι με multi και κλειδωμένο boot (από vick) 2. κατέβασα την original αγγλοκινέζικη stable MIUI ROM for Redmi 3 - MIUI Downloads - Xiaomi MIUI Official Forum 3. Την έβαλα όπως ήταν στο κίνητό ( το αρχείο zip ,και όχι σε συγ…

• οταν λες download ? το αρχείο είναι zip (sorry που σας ζαλίζω αλλά μην κάνω καμιά στραβή)

• Να ρωτήσω: Κατέβασα την Original από Xiaomi (αγγλοκινέζικη) την έβαλα στο κινητό και μετά πάω update πατάω πάνω αριστερά και επιλογή πακέτου αναβάθμισης κάνει έλενχο και λέει δεν βρίσκει επιβαιβέωση πακέτου. Τι συμβαίνει; έχω κάνει καμιά πατάτα; Το κινητό είναι σε multi με κλειδωμενο boot Μήπως θέλει κάτι το πακέτο που κατέβασα το έβαλα όπως το κατέβασα στο κινητό