Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-55 από 55.
-
καλημέρα φίλε μου .έχεις δύο κάρτες sim μέσα στη συσκευή σου η μια ?
-
Καλημέρα. Φοράω αυτή την rom , όπως λέω και στον τίτλο του θέματος μου εξαφανίζει τις εφαρμογές από το παρασκήνιο με αποτέλεσμα να ξαναμπαίνω στην εφαρμογή και να ξαναψάχνω πάλι από εκεί που ήμουν για να μπω. Για παράδειγμα άνοιξα το tapatalk ξεκίνησα να γράφω και μόλις πήγα για screenshot πάτησα το κάτω αριστερά κουμπί της οθόνης για να μπω στην εφαρμογή που ήμουν και υπήρχε μόνο 2 άλλες εφαρμογές ξέμπαρκες.. Υπάρχει κάποια διόρθωση να κάνω γιαυτό; b5f8c7d875a4ee4978a99fdf269e9767.jpg Στάλθηκε …
-
Root
ΜήνυμαΚαλημέρα. Εγώ έκανα όλα τα παραπάνω δλδ πέρασα twrp φλάσαρα την stock rom το lazyflasher και το su και το κινητό δούλευε κανονικά με την μόνη διαφορά πως έκανε επανεκκίνηση κάθε φορά που πάταγα το κουμπί ενεργοποίησης.. Και έτσι φλάσαρα ξανά την ελληνική stable rom! Στάλθηκε από το Redmi Note 4X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Καλημέρα, έχω αγοράσει και εγώ για την σύζυγό μου το redmi note 4 sb 3/32 από ελληνικό μαγαζί που η διαφορά του από έξω σε ευρωπαϊκή αποθήκη ήταν 10 ευρώ και έχει και εγγύηση 2 χρόνια, δλδ η αγορά ήταν στα 162 ευρώ .. Αν κάποιος χρειάζεται μπορεί να μου πει να του στείλω την επωνυμία του μαγαζιού! Στάλθηκε από το Redmi Note 4X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
KLO bug
ΜήνυμαΚαλημέρα και σε μένα σε κάθε επανεκκίνηση στην τελευταία stable rom Στάλθηκε από το Redmi Note 4X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μάλλον ναι, βάση στατιστικών.. Στάλθηκε από το Redmi Note 4X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Το note 4 snapdragon 4/64 Στάλθηκε από το Redmi Note 4X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Οπότε factory reset και flash την 7.7.20. Στάλθηκε από το Redmi Note 4X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Αν πάω σε stable είναι έκδοση 6 ; μόνο η dev είναι 7; Στάλθηκε από το Redmi Note 4X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Εδώ είμαστε, λέω να φλασάρω την 7.7.20 και η άλλη εφαρμογή που σκάει είναι της κάμερας όχι της κλασικής miui, της άλλη που είναι μέσα στην rom.. Την ανοίγω και στο βίντεο δεν την τρέχει μου βγάζει ένα σφάλμα.. c2bd8320e0b397a0486e82522e226c86.jpg Στάλθηκε από το Redmi Note 4X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Γενικότερα έχω το θέμα της επικεφαλίδας και αν υπάρχει και σε άλλο topic και δεν το πρόσεξα ας μεταφερθεί αν γίνεται! Έχω την ελληνική xtrv 7.7.13 και βλέπω μια επανεκκίνηση την μέρα μετά από ίσως σύμπτωση σπασμένη εφαρμογή navigon που τρέχω .. Την official εφαρμογή office και άλλη μια μου τις κολλάει και δεν τις τρέχει πάρα μόνο αν περιμένω. και στην ονομασία λέγετε note 4x ενώ έχω το note 4.. Αν ξέρει κάποιος ας απαντήσει! Ευχαριστώ. Στάλθηκε από το Redmi Note 4X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk