Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 81-83 από 83.

• RE:

Yiannis P - - RedMi Note 4/4X (Mido)

Μήνυμα

Παράθεση από tasos228: “Γειά σας έχω στην κατοχή μου ένα redmi note 4 με έκδοση MIUI GLOBAL 8.2 ΣΤΑΘΕΡΗ 8.2.5.0 MACFMIDL Tο πρόβλημα που παρουσιάζει είναι όταν συνδέω το Bluetooth ο συνομιλητής μου αλλά και εγω ακούω και ακούγομαι με διακοπές Το πρόβλημα τελικά παρουσιάζεται μόνο όταν ανοίγω το WiFi Θα ήθελα να μάθω αν αυτό έχει παρουσιαστεί και σε άλλους κατόχους του συγκεκριμένου τηλ η θα πρέπει να το δώσω πίσω μια και έχει ακόμα εγγύηση Έχω δοκιμάσει 4 διαφορετικά bluetooth συμβαίνει το ίδιο …

• RE:

Yiannis P - - RedMi Note 4/4X (Mido)

Μήνυμα

Παράθεση από qsd330: “καλησπερα.. γιατι βλεπω πολλους λιγους εδω αλλα περισσοτερους στο fb με το ιδιο τηλεφωνο (note 4χ infoquest) να παιρνουν αναβαθμησεις νωριτερα? πχ σημερα ,αν και εγηνε με τις παλιοτερες αναβαθμισεις, να εχουν πολοι την 8,2,7,0 ενω σε μενα ηρθε η 8,2,5,0 πριν 3-4 μερες? καi που βλεπουν τα χρονοδιαγραματα για τα επερχομενα release?” Αυτή η έκδοση είναι beta, για να τεσταρουν την global που λογικά θα βγει σε λίγες μέρες, και πάει τυχαία σε μερικούς χρήστες. Εμένα μου ήρθε, δεν…

• Και τα κανάλια του WiFi παίζουν ρόλο. Υπάρχει μια εφαρμογή στο play store που δείχνει την κίνηση πάνω στα κανάλια. Αν αλλάξεις το router​ και το βάλεις σε κάποιο κανάλι με λιγότερη κίνηση βελτιώνονται τα πράγματα. Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk