Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 96.
-
Σε redmi 3s τις πρώτες ώρες φαίνεται να δουλεύει καλά.. Απλώς την αριθμομηχανή δεν την βάζει σύμφωνα με την αλφαβητική σειρά, αλλά την τοποθετεί τελευταία από τις ελληνικές εφαρμογές..
-
Στο redmi 3s στην προηγούμενη rom υπηρχαν αρκετές επανεκινήσεις και κολλήματα... Με την 10.12 δεν υπάρχουν αυτά τα κολλήματα... Στις 4 ημέρες μια φορά έκανε επανεκκίνηση... Μέχρι στιγμής την βλέπω να πάει καλά.. Ανέφερα σε προηγούμενο και για την αριθμομηχανή..
-
Σε redmi, 3s δουλεύουν οι 160 χαρακτήρες στα sms, και διορθώθηκε με αναβάθμιση η αριθμομηχανή.. Φαίνεται να δουλεύουν όλα καλά... Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για την γιγάντια προσπάθεια που κάνουν ώστε να ικανοποιούν και να λύνουν κάθε απορία των μελών αυτής της κοινότητας....
-
Σε redmi 3s όλα καλά προς το παρόν... Δεν υπάρχουν οι συχνές επανεκινήσεις που υπήρχαν στην προηγούμενη εκδοση...
-
Σε redmi 3s είχα βάλει την arwma 9.21 και έσβηνε 3 εως 4 φορές την ημέρα και άνοιγε σε fastboot. Ξαναγύρισα στην 9.14 και είναι καλύτερα. Σβήνει και κάνει επανεκκίνηση μόνο του, όχι τόσο συχνά. Σήμερα για παράδειγμα δεν μου το έκανε καθόλου.. Εχτές το έκανε μια φορά
-
Καλημέρα στην ομάδα και μπράβο σας. Το xiaomi-miui-hellas-6.0_land_V9_arΩma_7.9.7 το κάνω un zip και το βάζω στο φάκελλο adb ή το αντιγράφω και αυτό μαζί με τη rom στο κινητό ;
-
Οπου λέει αναστολή π.χ Redmi 3s, σημαίνει ότι δεν θα έχουμε τη νεα rom το Σαββατοκύριακο , αλλά θα πάει από ερχόμενη βδομάδα ;
-
geoanto555, πέρασα το καινούργιο twrp και όλα καλά, έκανα την εγκατάσταση. Με είχε μπερδέψει το ότι ήταν η ίδια έκδοση του twrp. Απλώς κάτι πάτησα και με πηγε στις εργοστασιακές ρυθμίσεις και το ξανασετάρω. Ηθελα να ρωτήσω είναι κλειδωμένο τωρα και τι πρέπει να κανω αν είναι;
-
Εχω το 3.1.0.0. και στον οδηγό βλέπω πάλι 3.1.0.0 ποια η διαφορά;
-
Το έχω 5 μήνες περίπου. Ποια έκδοση να βάλω;
-
Σε Redmi 3s land το twrp μου ζητάει κωδικό κάτι που δεν συνέβαινε τις προηγούμενες φορές . Τι κωδικό βάζω; Έχω το TWRP 3.1.0.0
-
Σε redmi 3s το σήμα GPS είναι απαράδεκτο. Είναι συνέχεια εκτός σύνδεσης αλλά και όταν με τα πολλά το πετύχει είναι για πολύ λίγο. Με προηγούμενες ROM δεν είχα τέτοια προβλήματα σε αυτό τον τομέα. Πιστεύω στην επόμενη έκδοση να φτιάξει. Δεν ξέρω αν και άλλοι έχουν αντίστοιχα προβλήματα.
-
Σε redmi 3s όλα καλά μέχρι στιγμής. Υπάρχει τρόπος να ανοίγει το κινητό κατευθείαν στην αρχική οθόνη και όχι σε οθόνη κλειδώματος. Με ποιες ρυθμίσεις παρακάμπτουμε την πρώτη οθόνη κλειδώματος;
-
Σε Redmi 3s παραμένει το πρόβλημα: α)με τα θέματα που είναι στα κινέζικα και β) στην προσβασιμότητα όπου υπάρχει και εκει μια διεργασία στα κινέζικα. Κατά τα άλλα καλά πάει θα το δούμε και στη συνέχεια. Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για την προσπάθεια που αδιάκοπα κάνουν..
-
Στο Redmi 3s με XRTV βγάζει κινέζικα θέματα και στην προσβασιμότητα έχει μια διεργασία στα κινέζικα.