Παράθεση από Octaviastikos: “Εμενα φαίνεται σαν να έχει μεγάλη γραμματοσειρά....” Δεν έχει να αλλάξουμε γραμματοσειρά η 11.0.6.0??? Στάλθηκε από το Mi 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Τι συμβαίνει με το Banggood; Που πήγε το Priority Direct Mail; Αυτό συμβαίνει στο banggood... Εγώ πήρα σήμερα σκούπακι ηλεκτρικό με Europe railway priority.... Παίζει να φάω τελωνείο??? Στάλθηκε από το Mi 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παράθεση από atmosstore: “Έχει εδώ και 3-4 μέρες και αλλάζει από μόνο του Lock screen wallpaper (σε default) , ξαναβάζω το wallpaper που είχα κ το αλλάζει από μόνο του ,έψαξα για το carousel app αλλά δεν υπάρχει στο lock screen & password και δεν έχει χρησιμοποιηθεί. Έχει κανένας παρόμοια εμπειρία ή κάποια λύση ; (Miui 10.3.4 Global και σήμερα στην miu 10.3.5 τα ίδια)” Και εγώ νόμιζα ότι κάτι έχω κάνει και άλλαζε συνεχώς... μετά την αναβάθμιση σε 10.3.5 συμβαίνει.... Sent from my MI PAD 4 using …
Εγώ στο eBay μόλις περάσει μια ημέρα μετά την μέγιστη ημερομηνία του estimated delivery ζητάω refund από τον πωλητή... και μετά από 2,3 ημέρες έχουν μπει στο PayPa λογαριασμό μου.l Sent from my MI PAD 4 using Tapatalk
Παράθεση από sakis112: “MIUI ROM for Xiaomi Mi 8/Pro/Lite - MIUI Downloads - Xiaomi MIUI Official Forum την κατεβασαν την 10.2.1 ? global stable.” Σε αυτή τη σελίδα δεν την έχουν ανεβάσει ακόμα....δες παραπάνω υπάρχει το λινκ εάν θέλεις να την κατεβάσεις... Στάλθηκε από το Mi 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παράθεση από panosfc: “Ειναι το θεμα που εχεις βαλει. Μολις ξαναβαλεις το στοκ θεμα θα φτιαξει. Κι αν βρει κανεις μαυρο θεμα που να δουλευει η AOD σωστα, ας μας το πει κι εμας.” Thanks... Έχεις δίκιο πριν κάνα δυο μέρες το άλλαξα... Στάλθηκε από το Mi 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Εδώ και καμμία ώρα το always on display άρχισε να βγάζει λευκή οθόνη...ενώ πριν έπαιζε μια χαρά....ξέρεις κάνεις τι συμβαίνει????0070393d595b9511aa9bc2a9b15f8811.jpg Στάλθηκε από το Mi 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παράθεση από chrisnik: “Παράθεση από georgex72: “Πέρασα και εγώ μέσω updater την 10.1.1.0 μετά από τη stable 10.3.0 όλα καλά....η απόκρυψη του notch που πήγε??? Στάλθηκε από το Mi 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Η αποκρυψη του notch ειναι μεγαλη ιστορια... Φαντάσου στην dev δυο μηνες τωρα δεν μας την εχουν δωσει... Απιστευτη κατασταση...” Το καθυστερούν.... μήπως συνηθίσουμε χωρίς αυτό μάλλον.... Στάλθηκε από το Mi 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Πέρασα και εγώ μέσω updater την 10.1.1.0 μετά από τη stable 10.3.0 όλα καλά....η απόκρυψη του notch που πήγε??? Στάλθηκε από το Mi 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Buy Products Online from China Wholesalers at Aliexpress.com Έχει μαγαζί και στο Aliexpress... Στάλθηκε από το Lenovo TAB 2 A10-70F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παράθεση από spideman3: “Παράθεση από machiavel: “απ οτι ειδα μπηκε και το face unlock στην ελλαδα με το τελευταιο update στο mi8” Με ποια rom είσαι? Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Αυτή λογικά...το τσεκαρα και γω σήμερα...f0cd8632915dbb04d96dc07505cd8462.jpg Στάλθηκε από το Mi 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Δεν μπορώ να βρω πως θα κάνω το Viber να σιγασει όταν είναι ενεργή η λειτουργία μην ενοχλείτε (DND)....στο Redmi note 3 μου δεν είχα τέτοιο θέμα....εδώ ψάχνω μια βδομάδα και τίποτα δεν γίνεται....έχω 10.0.2 global version. Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk