Παράθεση από RASTAVIPER: “Παράθεση από GUZGUN: “Αυτό για κινέζικο σερβερ δεν ήτανε? Εγώ έχω πάρει αυτό που έχει και οθόνη. Στάλθηκε από το MI9T Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Ναι και έπαιζε μια χαρά για πολύ καιρό. Μετά χρειάστηκα να ξαναπεράσω όλες τις συσκευές και από τότε μόνο αυτό δεν παίζει.Οι υπόλοιποι αισθητήρες πόρτες, κίνησης δεν είχαν θέμα. Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk ” Μπαταρία να υποθέσω άλλαξες;
Έχω να κάνω 2 παρατηρήσεις σχετικά : 1ον Όταν μπαίνω με δεδομένα είναι καλύτερα τα πράγματα. 2ον Δεν θα καθαρίζω την cashe αλλά απλά σκοτώνω την εφαρμογή. Νομίζω ότι φθαιει η εφαρμογή αυτή καθαυτή ή το κινητό μου και όχι οι σερβερ. Στην περίπτωση μου η εφαρμογή έχει φθασει το 1gb στο κινητό μου...
Καλησπέρα! Έχει κατεβάσει κάνεις μια "πειραγμένη" έκδοση του mi Home η οποία επιτρέπει την λειτουργία συσκευών από διαφορετικούς server, χωρίς δηλαδή το localization? Η έκδοση αυτή κυκλοφορεί από κάποιο ρωσικό Site...
Παράθεση από mutunas: “Καλησπέρα, Βρε παιδιά έχει βρει κανείς τρόπο να εμφανίζονται τα αυτοκόλλητα του viber, αντί του μηνύματος "ο τάδε σας έστειλε ένα αυτοκόλλητο"; Σε miband 3 αναφέρομαι... Στάλθηκε από το MIX 2S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Καλησπέρα, Παίξε με τις ρυθμίσεις του viber!
Παράθεση από RASTAVIPER: “5.5.26 έκδοση MI HOME στο Play store Υπήρχε και πριν αυτό να τσεκάρεις μπαταρία στο Consumables; Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk ” Όχι, από ό,τι θυμάμαι...
Τα ασύρματα καλά είναι αλλά πρέπει να αλλάξεις και λάμπες... Οι λάμπες από την άλλη έχουν λίγα lumen... Μακάρι να έβγαζε για τα δικά μας κουτιά... Μετά όμως δεν θα έπαιζαν με το κινέζικο Gateway που έχουμε οι περισσότεροι...
Παράθεση από Sotiris_s: “Εγω έχω κ πρίζες κ διακόπτες φώτων, αλλά όλα είναι ZigBee.. έχω το gateway στο κέντρο του σπιτιού κ τα βλέπει όλα... Από καμία φορά αποσυνδέεται καμία παγίδα πόρτας αλλά για λίγο μόνο... Οι διακόπτες φώτων δουλεύουν μια χαρά... Original Xiaomi Aqara Smart Light Control Fire Wire Zero Line ZiGBee Wall Switch Version Double Single Key Mijia APP Control-in Smart Remote Control from Consumer Electronics on Aliexpress.com | Alibaba Group Original Xiaomi Aqara Zero Line Double…
Παράθεση από Harrytzo: “@PJG φαντάζομαι πως πρέπει να αφαιρέσω από China το gateway και να δοκιμάσω; Θα χαθούν σκηνές κλπ; Στάλθηκε από το Redmi 5 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Ας παίξει και ας χαθούν οι οι σκηνές... Αν δεν παίξει και το ξαναβάλεις θα επανέλθουν... Το έχω δοκιμάσει παλιότερα σε όλους του σερβερ... Δεν έβρισκε το gateway... Το έκανα για να έχω πλήρη πρόσβαση στην σκούπα... Έχει European firmware όμως...
Παράθεση από Harrytzo: “@PJG φαντάζομαι πως πρέπει να την αφαιρέσω από China και να δοκιμάσω; Στάλθηκε από το Redmi 5 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Ναι, δεν έχω προλάβει... Δεν νομίζω να παίξει... Εφόσον οι συσκευές π. χ. Gateway είναι αγορασμένες από Κίνα...
Παράθεση από Harrytzo: “Το δοκίμασα ήδη και χάνονται όλα. Στάλθηκε από το Redmi 5 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Εννοείται χάνονται, το θέμα είναι αν μπορείς να ξαναβάλεις τις συσκευές στο σερβερ Greece...