Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 143.
-
Paypal
ΜήνυμαΠαιδια καλημέρα θα θελα τα φώτα σας.εχω κάνει dispute στο paypal για ένα δέμα που δε μου έχει έρθει μιλάω με τον πωλητή καθώς έτσι είναι αρχικά αλλά δεν βλέπω πουθενά την επιλογή για escalate to claim που λένε και οι Αγγλοι.! Απλά δεν υπάρχει.ειτς κλείνω την υπόθεση είτε πρέπει να τους πω ότι το παρέλαβα αλλά δεν ήταν όπως έπρεπε. Βοήθεια έχω deadline!
-
για το libra που ήταν china source, παραμένει ως έχει τώρα που είναι xtrv και όχι xtrv 1;
-
εμενα δεν έχει πρόβλημα playstore. Mi4c. Με nougat.μηπως να το δούμε από πλευράς εγκατάστασης της ρομ και τρόπου που έγινε αυτή; Πάντως τώρα τελευταία την έχω βρει με το aptoide εναλλακτική λύση
-
στο libra φαίνεται άψογη η εφαρμογή μας μου τρεμοπαιζει τώρα που γράφω αλλά οκ.οι αλλαγές από την china dev δεν τις βλέπω πάντως και η μπαταρία δεν πάει καλύτερα μάλλον προς το χειρότερο μου φαίνεται.μηπως το έχω σκίσει λιγουλακι;
-
Σε mi4c περαστηκε χτες βράδυ. Μέχρι στιγμής δεν έχω δει κάτινα συμβαίνει. Θέλω όμως να πω και γω ένα μεγάλο ευχαριστώ στην ομάδα για την απίθανη δουλειά και την υποστήριξη που μας προσφέρει τόσο καιρό και η τρανταχτη απόδειξη για τη δουλειά που κάνουν είναι οι παρακάτω φώτο. Η πρώτη είναι του Αυγούστου όταν και πήρα το τηλ με custom rom και η δεύτερη είναι σημερινή όπου και έσπασε τα κοντέρ! Μέχρι την επόμενη. Ευχαριστώ πολύ όλους σας ή πρώτη 45084 AnTuTu η δεύτερη 74992. Δεν ανεβάζει τη φώτο στ…
-
Σε libra... Η εφαρμογή του φόρουμ έβγαλε fatal error και δε δουλεύει μέχρι που την εγκατέστησα μέσα από το αρχειο ξανά. Το adaway που έχω επίσης. Στην κάμερα δεν μπορείς να ενεργοποιήσεις την εγγραφή Video ενώ με third party εφαρμογές δουλεύει κανονικά επίσης έχω γνήσια θήκη με smart wake αλλά όταν ανοίγει η θήκη βλέπω ενεργή την κάμερα του τηλ. Αναγκάστηκα και έβαλα μοτίβο για να μην το κάνει. Τώρα διαχείριση ραμ έβγαλε πάνω από 1gb ελεύθερα 1.2 για την ακρίβεια και έχω το δυάρι. Σκορ AnTuTu 75…
-
Καλησπέρα η xiaomi έβγαλε τη ρομ για το libra. Οι μάγειρες μας θα μας μαγειρεύουν σήμερα; είμαστε νυστικοί εδώ και καιρό! [/trophy]
-
Αγαπητέ @Nelias για πρώτη φορά δεν εκανα Fr βάζοντας αυτή τη ρομ format data δεν εχω κάνει ποτέ αλλά τώρα δεν το βλέπω να το κάνω αφού περιμένουμε την τελευταία ρομ να βγει. Πάντως μόλις βγει θα τη βάλω έτσι. Όσο για το AnTuTu και μένα το ίδιο σκορ δίνει αλλά δε λέει κάτι. Σε ευχαριστώ πολύ για την πληροφορία.
-
Μετά από αρκετό καιρό στην ρομ στο libra μπορώ να πω πως έχει αρκετά θεματακια. Κατ αρχήν το κινητό κολλάει μερικές φορές κάτι που δεν είχα στο παρελθόν ποτέ. Η κάμερα στο βίντεο δεν ενεργοποιείται η εγγραφή πάρα μόνο όταν το θέλει αυτό και εγγραφή σε slow motion απλά δεν κάνει. Σβηστή η επιλογή. Το power menu σήμερα μου κόλλησε και δεν λειτουργούσε τπτ και πατούσα την εφαρμογή της ασφάλειας και άνοιγε το Facebook. Τέτοια πράγματα. Εντωμεταξύ δεν υπάρχει τίποτα από τα καλά του νουγκατ.
-
εχω adaway και πράγματι είναι σωτήριο.εχω όμως ένα θέμα. Στον stock browser της miui αν ανοίξω μία σελίδα που το πρόγραμμα αντιλαμβάνεται ότι έχει πολλές διαφημίσεις δεν την ανοίγει καθόλου πχ gearbest ή bangood για να καταλάβετε.πως μπορώ να ανοίγω αυτές τις σελίδες που θέλω χωρίς να το κλείνω συνεχώς;
-
παιδια το adaway κόβει όλες τις διαφημίσεις.το έβαλα σαν apk. Εκτός τις ενσωματωμένες του youtube στα βίντεο.μαλιστα αν ένα σάιτ έχει πολλές διαφημίσεις όπως τα κινεζομαγαζα δεν τα ανοίγει καθόλου.προσπαθω να βρω ένα τρόπο για να μου ανοίγει σάιτ που θέλω στον stock browser που έχω χωρίς να το κλείνω αλλά δε μπορώ. Αν γνωρίζει κάποιος κάτι ας βοηθήσει
-
@kyrgeo1978 άλλαξε όπως μου είπες ευχαριστώ.απο το μενού ρυθμίσεις/οθόνη/σβησιμο οθόνης δεν αλλάζει.Από κεί που μου είπες άλλαξε.
-
καλη σας μέρα.το τηλ μου αδρανοποιεί την οθόνη στα 15 δεύτερα και δεν αλλάζει η επιλογή αυτή πως μπορω να το αλλάξω; Το κάνει από μόνο του από χθες.
-
καλησπερα παιδιά μία ερώτηση θέλω να κάνω σε όσους γνωρίζουν...xtrv beta 2 θα πάρουν τα τηλέφωνα που δεν έχουν official global rom σαν source; Έχω το libra που ως γνωστόν δεν έχει official global μόνο china
-
καλημερα! Παρατήρησα ότι στο libra δεν λειτουργεί και το βίντεο σε αργή κίνηση. Επίσης καμία φορά η λειτουργία της κάμερας δεν ενςργοποιηται το record
-
στο mi4c αν είσαι στα ελληνικά και γράψεις κεφαλαία τα γράμματα που δεν υπάρχουν στην αγγλική γλώσσα πχ. Φ,ψ,δ,θ πάει κανονικά το sms mod. Αν γράψεις τα υπόλοιπα χάνεται.στην αγγλική γλώσσα δουλεύει κανονικά και με τα μικρά γράμματα
-
παιδια σε libra μπήκε.για όσους ενδιαφέρονται τα modes της κάμερας λειτουργούν κανονικά.τα υπόλοιπα αργότερα να τη δουλέψουμε λίγο.
-
ακριβως φίλε @maikmaik αυτά εξυπακουωνται αν και εγώ ξεκλειδωσα σε win 10 32bit. Χάρηκα που βοήθησα σε κάτι