Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 143.
-
για να βοηθήσω και γω τους κατόχους mi4c από δική μου εμπειρία... Πληροφοριακά το τηλ μου είχε κλειδωμένο bootloader και custom rom. Αρχικά το ξεκλειδωσα unofficial αφού η μαμά xiaomi δεν είχε τότε,τον Αύγουστο, δεχτεί να το ξεκλειδωσω και περνούσα κανονικά dev roms μέχρι τον Δεκέμβριο. Ο bootloader κλείδωσε ξανά με τη νουγκατ και ακολούθησα την εξής διαδικασία... 1.κατεβασα το mi unlock tool και δοκίμασα να ξεκλειδώσω αλλά device not supported 2.αιτημα στην xiaomi για εκ νέου ξεκλείδωμα,ο κωδικ…
-
Παράθεση από petrosarfaras: “@MIUI_ART Η διορθωμένη version για το helium που βάλατε εξακολουθεί να εχει το πρόβλημα με την κάμερα στα modes HHT και πανόραμα ” Επιβεβαιωνω και γω στα ίδια modes και στο libra
-
Δοκιμασα τη ρομ που έβγαλε ο φίλος gkalen για το libra και είναι λειτουργικότατη η κάμερα δουλεύει μία χαρά πλέον. Gkalen ευχαριστώ πολύ για την άψογη δουλειά και βοήθεια που μας προσφερεις μαζί με όλα τα παιδιά που εργάζονται για να απολαμβάνουμε εμείς τα αγαπημένα μας xiaomi
-
οχι καινούργια δε βγαίνει εξάλλου αν πάρεις ένα τοπικόbackup από τις ρυθμίσεις δεν θα χάσεις κάτι. Το επαναφέρεις και είσαι όπως ήσουν.
-
Παράθεση από xristosan: “Θέλει reset??? ” ναι γιατί εκτός από ότι είναι παλιά η ρομ που φοράς κάνεις και μετάβαση από gtv σε xtrv
-
xristosan απλά πέρασε τη με factory reset απο twrp.κρατα και ένα backup των εφαρμογών και είσαι οκ.
-
φιλε gkalen το ξέρω αυτό.αιτηση για ξεκλείδωμα έχω ήδη κάνει.δεν γνωρίζω αν υπάρχει ακόμα το θέμα με τους σέρβερ της xiaomi για το libra και πρέπει να στείλω μέιλ κλπ κλπ.η πρώτη αίτηση που είχα κάνει τον Αύγουστο απορρίφθηκε και γι αυτό ξεκλειδωσα unofficial.τωρσ είμαι εγκλωβισμένος περιμένοντας απάντηση που δεν ξέρω αν θα λάβω ποτέ... Βοηθήστε με...
-
Κατάλαβα Γιώργο ευχαριστώ πολύ
-
@spiderman3 ευχαριστω πολυ.Για τα αγγλικά δεν έχω θέμα.το efc τι είναι ακριβώς; 1
-
παιδια μία ερώτηση επειδή έβαλα και γω τούτη τη ρομ και την πάτησα.... Σκέφτηκα να βάλω την china developer rom.το τηλ μου θα είναι λειτουργικό στην Ελλάδα; Μπορώ να τη βάλω όπως είμαι τώρα και με ποιον τρόπο;Με miflash;
-
Παράθεση από paulpap01: “@kexas εγώ έβαλα αυτό το twrp recovery-TWRP-3030.img - Google Drive που βρήκα στο xiaom.eu. Το πέρασα με fastboot commands ,αφού πρώτα έκανα unlock bootloader. Στάλθηκε από το Mi-4c μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” το ξεκλείδωμα το έκανες με miunlock tool η unofficial με το adb; Γίνεται να μπεί το twrp πριν το android 7; Αν έχεις δηλ 5.1; Παράθεση από paulpap01: “@koukis το ξεκλείδωμα το έκανα με το mi unlock tool. Νομίζω δεν γίνεται να μπεί το νέο twrp εάν έχεις 5.1 διότι…
-
Παράθεση από paulpap01: “@kexas εγώ έβαλα αυτό το twrp recovery-TWRP-3030.img - Google Drive που βρήκα στο xiaom.eu. Το πέρασα με fastboot commands ,αφού πρώτα έκανα unlock bootloader. Στάλθηκε από το Mi-4c μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” το ξεκλείδωμα το έκανες με miunlock tool η unofficial με το adb; Γίνεται να μπεί το twrp πριν το android 7; Αν έχεις δηλ 5.1;
-
Παράθεση από djtutis: “Στο libra είναι επιεικώς απαράδεκτη... Είναι χειρότερη ακόμα και από τις alpha εκδόσεις που είχα δοκιμάσει. Με την διορθωμένη (ο θεός να την κάνει) δεν δουλεύει ούτε η κάμερα, ούτε κάνει restore από το mi backup... ” για το restore ξανακάνε μέσα από τις ρυθμίσεις ένα restore θα δουλέψει εμένα μου δούλεψε.για τα άλλα τώρα.... Άστα
-
Παράθεση από efkolo: “Παράθεση από sportage: “Καλημέρα. Σε Mi4c πέρασα το πρώτο updateπου βγήκε χτες για android 7, αφού πρώτα έκανα factory resetκαι τα 2 wipe στη cache. Πέρασε οκ αλλά δεν λειτούργει η κάμερα. Στη συνέχεια ήρθε mail ότι βγήκε νέα έκδοση που διορθώνει πρόβλημα μπαταριάς (έλπιζα και το πρόβλημα στη κάμερα) και πήγα να την περάσω, αλλά όταν πάω να ξεκινήσω σε recovery είναι σαν να έχει χάσει το TWRP. Μετά από πολλές προσπάθειες να περάσω το TWRP, δυστυχώς δεν γίνεται τίποτα. Ούτε …
-
σε libra η κάμερα δε λειτουργεί, το twrp χάθηκε.root δεν έχω και οι εφαρμογές δεν δουλεύουν,η εφαρμογή του φόρουμ αναβοσβηνει αυτά σε 5 λεπτά. Τι κάνουμε;
-
παιδια καλημέρα σε libra την πέρασε κανείς την fixed χωρίς θέματα? Η εγώ θα κάνω το πείραμα?
-
Παράθεση από akisjes: “Παράθεση από koukis: “καλημερα παιδιά τα φώτα σας παρακαλώ συνδεσα ακουστικά στο kenzo φίλου με global dev τελευταία και δεν αποσυνδέθηκαν ποτέ! Έκανα από reboot τη συσκευή μέχρι και επαναφορά το τηλ δουλεύει μόνο με τα ακουστικά τι να κάνω; ” Κάτα 99% δεν είναι θέμα sofware.Ή σου μπήκε κάποιο σκπυπιδάκι ή έπαθε βλάβη η υποδοχή των ακουστικών και πρέπει να αντικατασταθεί. ” πρωτη φορά έβαλε ο ανθρωπος ακουστικά και το τηλ είναι 2 μηνών! Τέλος πάντων γνωρίζεις απού που μπορ…
-
1. ]μια βοήθεια παρακαλώ μπορείτε να μου πείτε γιατί έχω τόσο battery drain μετά από τόσο καιρό που έχω βάλει τη ρομ; Παραθέτω screenshot το κινητό το φορτίζω 2 φορές τη μέρα! Δεν μπορώ να νεβασω φωτο έχει 35% κατανάλωση το σύστημα android!
-
Καλη χρόνια με υγεία και ευτυχία σε όλους! Δεν περάσαμε τον αυτή τη βδομάδα γιατί θα μα; Κάνει ο αη τσον τσόν Βασίλης android 7 με τη νέα χρονιά!