Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 143.
-
Καλησπέρα στην παρέα μια ερώτηση αγόρασα όπως πολλοί Mi8 όχι την global έκδοση αλλά με περασμένη την global rom από το κατάστημα που το πήρα (banggood) θα υπάρχει κάποιο πρόβλημα;
-
Τελικά όλα καλά κατέβασα και πέρασα την προηγούμενη και άνοιξε κανονικά . Ευχαριστώ για τη βοήθεια.
-
ναι το είδα θα κατεβάσω την αμέσως προηγούμενη που είναι android 8
-
ναι και εκεί την τελευταία έχει καλά θα την ξανακατεβάσω και θα προσπαθήσω ξανά εντάξει την βρήκα και την προηγούμενη κατεβάζω τώρα
-
πού θα βρω την προηγούμενη έκδοση γιατί βρίσκω μόνο την τελευταία
-
Δεν γράφει imei
-
σίγουρα ναι το mi5 έχω 2 χρόνια τώρα
-
ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΑΠΟΚΤΗΣΗΣ IMEI
-
βοήθεια πάλι δεν διαβάζει τις κάρτες sim
-
τελικά άνοιξε απλά ξαναπέρασα την rom με τον ίδιο ακριβώς τρόπο ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια
-
προς το παρών κάνω πάλι flash τη rom όπως στον οδηγό την ίδια διαδικασία μόλις τελειώσει και αν κάνει τα ίδια θα το δοκιμάσω
-
ξεκλειδωτος είναι ετσι λέει οταν ανοιγει τώρα δοκιμάζω πάλι μήπως και ανοίξει
-
flash all οπως λέει ο οδηγος
-
Καλησπέρα έχω ένα mi5 είχα ελληνική dev rom και ακολούθησα τον οδηγό για να περάσω αυτή τη rom (gemini_global_images_V9.6.2.0.OAAMIFD_20180801.0000.00_8.0_global_8f2f58386e) όλα καλά μέχρι το τέλος κατά γράμμα μόνο που αφού έγραψε στο miflash "Η ΛΕΙΤΟΥΡΓΊΑ ΟΛΟΚΛΗΡΏΘΗΚΕ" έκανε μόνο του επανεκίνηση και ανοίγει σε μία οθόνη που λέει main menu mi recovery 3.0 και έχει 3 επιλογές 1) reboot 2) wipe data 3) connect with miassistant κάνω reboot αλλά βγαίνει στην ίδια επιλογή ξέρει κανείς τι να κάνω?
-
Ωραία θα το δοκιμάσω αύριο και οτιδήποτε απορίες έχω θα ξαναγράφω. Σε ευχαριστώ.
-
Έχω ξεκλειδωτο bootloader και έχω developer rom την 8.5.10 beta και θέλω να περάσω την official global rom γράψε σε παρακαλώ τον οδηγό ώστε να τον βρω μήπως καταφέρω να την περάσω και που θα βρω την τελευταία official rom. Ευχαριστώ.
-
Καλησπέρα στην παρέα να ρωτήσω για να βάλω την global rom σε Mi5 ενώ τώρα έχω devel. 8.5.10 beta ποιόν οδηγό θα ακολουθήσω και τι ακριβώς πρέπει να κάνω. Ευχαριστώ.
-
Καλή επιτυχία σε όλους!
-
Περνάω πάνω από την 8.4.19; Άκυρο δεν έχει για Mi5 τώρα το είδα