Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 179.
-
Ευχαριστούμε. Εγώ μάλλον αυριο θα την περάσω και θα πω εντυπώσεις!
-
Παράθεση από BanditGR: “Το κατανοώ απόλυτα αλλά η χαώδης αρχική οθόνη εμφανίζεται μόνο στην περίπτωση factory reset και πάλι δεν κάνεις κάθε μέρα factory reset. Απλά θέλει υπομονή μετά, βάζεις το MIUI backup το τοπικό ή από το cloud (ή το Titanium Backup ή ότι άλλο είδος backup έχεις και έχεις πάρει τις εφαρμογές σου) να κάνει restore και όταν τελειώσει ενεργοποιείς τον Nova, τον θέτεις ως προεπιλεγμένο launcher, ρίχνεις και από εκεί μια επαναφορά ρυθμίσεων (που πιστεύω να έχεις κρατήσει σε αντί…
-
Παράθεση από Maniataros: “Με το fix του Kate κάνει εντυπωσιακό γρήγορο reboot και από μπαταρία ατελείωτη! Λείπει το mail της xiaomi (δεν το βρίσκω πουθενά αν και δεν το χρησιμοποιώ ) και ακόμα δεν έχω καταλάβει πως δουλεύει το ημερολόγιο με τις γιορτές και τα γενέθλια. Αυτά. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Τι πρόβλημα έχεις με το ημερολόγιο;
-
Παράθεση από c3250nik: “ ” Παράθεση από geoanto555: “Δοκίμασε να πάρεις μόνο το data... ” Ας δοκιμάσει να περάσει φωτογραφίες, βίντεο και αν υπάρχει μουσική πρώτα σε υπολογιστή (και να τα διαγράψει από το κινητό) να μειώσει το μέγεθος του backup
-
Παράθεση από BanditGR: “Πιστεύω ότι δεν θα υπάρξει αυτή η δυνατότητα για τον απλούστατο λόγο ότι, όπως σε όλες τις ROM ακόμα και σε μη Xiaomi συσκευές, κάποιες stock εφαρμογές είναι αναπόσπαστα "δεμένες" με τη ROM. Μπορεί δηλαδή να επιλέξεις από το Play Store να χρησιμοποιήσεις τον δικό σου dialer, ή τη δική σου εφαρμογή μηνυμάτων, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι απεγκαθίσταται η stock, καθώς αυτό μπορεί να οδηγήσει σε force close και άλλα προβλήματα, πχ για το παράδειγμα που αναφέρεις, ο default MIU…
-
Παράθεση από MIUI_ART: “ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ :-------- fix-it-felix_4870880_lrg.jpg Βγήκε η νέα διορθωμένη ROM για το RedMi Note 3 SE (Kate). Ο σύνδεσμος για την λήψη της όπως πάντα στην αρχική σελίδα αυτού του νήματος.” ερώτηση: στη νέα διορθωμένη έκδοση, διορθώθηκαν μόνο αυτά που αναφέρθηκαν ή έγινε ξανα compile από την αρχη; απλά στην περίπτωση που διορθώθηκε μόνο ότι αναφέρθηκε, θα ήθελα να προσθέσω και το xiaomi music player στη λίστα ....
-
Παράθεση από George 21: “μολις την περασα κ εγω σε kate.. όλα καλά μέχρι στιγμής , περισσότερα σε 2 μέρες. ” μαλλον βιαστηκες λιγο. ο @dnomikos σχολίασε πώς θα βγει σε λίγο διορθωμενη, καθώς είχε κάποια Bug.... edit: η μπαταρία, στην XTRV-7.5.11 -> Kate (αυτή με τα bug-άκια) νομίζω δεν πάει καλά μέχρι στιγμής....
-
Στο kate, παρότι αναφέρθηκε πρόβλημα με το ξυπνητήρι, εγώ έχω πρόβλημα με το ημερολόγιο. Java Source Code (54 lines)
-
Σε Kate πάει καλά αν και νομίζω άργησε χαρακτηριστικά στην εγκατάσταση - αναβάθμιση. Memory management πάει πολύ καλύτερα. Γενικά όλα καλά. Μπαταρία σε λίγες μέρες.... Sent from my Xiaomi Redmi Note 3 SE (Kate), using Tapatalk.
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από c3250nik: “Πε παιδια μου βγαζει αυτο στην Διαδικασια του Nandroid Backup Με Το TWRP 3.1.0-3 ???? Εδω και 10 μερες και δεν παιρνει καθολου Backup..Τι φταιει ???” Έχεις κάνει root στο κινητό; supersu ή magisk; Sent from my Xiaomi Redmi Note 3 SE (Kate), using Tapatalk.
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από MIUI_ART: “ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ :-------- fix-it-felix_4870880_lrg.jpg Είναι έτοιμη η νέα XTRV-7.5.11 ROM για το RedMi Note 3SE (Kate), καθώς η νέα διορθωμένη ROM για το Mi-Mix (Lithium). Όπως πάντα οι σύνδεσμοι για την λήψη τους, βρίσκονται στην αρχική σελίδα αυτού του νήματος. ” Miui Hellas development team: Douze points Sent from my Xiaomi Redmi Note 3 SE (Kate), using Tapatalk.
-
Απλά για επιβεβαίωση, μιας και κάποιος ρώτησε αν μπορεί να περάσει τη rom για Kenzo στο kate... Μπορούμε ή απλά περιμένουμε για να βγει η δική μας rom; Ευχαριστώ
-
Αν θελήσω να αλλάξω την ανάλυση της κάμερας, θα πρέπει να χρησιμοποιήσω άλλη εφαρμογή αντί γιαμτη stock;
-
Να κάνω μια ερώτηση μιας και είδα πώς κατά την εγκατάσταση στην επιλογή "προσαρμοσμένη" μπορούμε να επιλέξουμε τι θα εγκατασταθεί. Υπάρχει δυνατότητα (είναι εφικτό;) να περάσουμε άλλα apk αντί των αντίστοιχων stock, χωρίς να υπάρχει κάποιο πρόβλημα με τις ενημερώσεις; Πχ αντί για το stock launcher να έχουμε τη δυνατότητα να έχουμε τον nova (χωρίς τον stock); Ευχαριστώ
-
Συγχαρητήρια! Πολύ καλή προσπάθεια!
-
Όλα δείχνουν καλά στο kate. Θα το δουλέψω σήμερα να δω τη μπαταρία. Ευχαριστούμε
-
ΝΑ ρωτήσω κάτι : πώς και οι ελληνικές rom δεν έχουν την τελευταία έκδοση του miui forum (1.09); έχουμε την 1.08 αν δεν κάνω λάθος....
-
Παράθεση από emmstra: “Πιο παλιά είχα την 8.2 αλλά ξαναγύρισα στην προηγούμενη.. Αυτή την φορά είμαι με την προηγούμενη... Μιλάω με κανα δυο γκρουπ στο viber, παίζει να είναι από εκεί; βέβαια έτσι το είχα και πριν.... Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” δε ξερω αν είναι από το viber, αλλά αν εισαι συνεχεια με το κινητό (viber, fb, messanger) ισως ειναι φυσιολογικο να εχεις τετοια αποδοση. Δλδ αμα εισαι 4-5 ωρες συνεχεια με το κινητο, λογικο ειναι οτι θα πέσει αρκετα η μπα…