Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Εάν αναφέρεσαι στις XTRV ROM της κοινότητας - αυτές έχουν σταματήσει εδώ και πολύ καιρό.Ο xiaomi.eu βγάζει κανονικά τις ROM αλλά κάθε λίγες ημερες πρέπει να εγκαθιστάς ένα FIx που βγαζει για να μην έχεις πρόβλημα με το Google Pay. ” Άρα είναι οριστικό ότι δεν θα ξαναβγεί XTRV ROM;
-
Στο router έκανες restart ή reset;
-
Μου έχει τύχει αλλά επανήλθε μόνο του, ίσως είναι πρόβλημα του σερβερ ή ακόμα και της "διαδρομής" του ιντερνετ λόγω χαμηλής ταχύτητας. Κάποιες φορές που υπάρχει πρόβλημα με την όδευση στο δίκτυο είτε λόγω ταχύτητας είτε κάποιας βλάβης του παρόχου μπορεί να συμβεί αυτό. Δοκίμασες να κάνεις κανένα restart ακόμα το router;
-
Κάποιο bug θα είναι λογικά..
-
Μπορεί να είσαι και ο μοναδικός που ακούω θετικά για την hyper. Μακάρι να συνεχίσει έτσι!
-
Νομίζω πως ναι, επειδή έχω το poco f2 η τελευταία αναβάθμιση που πήρε ήταν το νοέμβριο το 23..
-
Δεν έχει μέσα το κλασικό αρχείο .bat για να κάνεις την πρώτη εγκατάσταση με format;
-
Παράθεση από Vstromakias: “Βάλε Βέρρα και ξεκίνα "άναψα κερί στην εκκλησιά". ”
-
Παράθεση από AquaTron: “Παράθεση από vanni: “Σημαίνει ότι μπορείς να κάνεις flash την ROM και με τους 2 τρόπους μέσω TWRP δηλαδή και μέσω Fastboot με μία ROM την HYBRID και δεν χρειάζεται να κατεβάσεις διαφορετικές. ” σε ευχαριστώ για την άμεση απάντηση. ξέρει κάποιος αν υπάρχει κάπου οδηγός για το πώς περνάω μέσω FastBoot την HYBRID; ευχαριστώ ” Καλημέρα, μέσα στο zip αν δεν κάνω λάθος υπάρχει ένα αρχείο windows_fastboot_update_rom.bat και ένα windows_fastboot_first_install_with_data_format.bat…
-
Η αλήθεια είναι ότι δεν χρησιμοποιώ το cloud εδώ και 2 χρόνια, μόνο με κάρτα μνήμης τις δουλεύω..
-
Δεν έχω τώρα τη συσκευή αλλά θυμάμαι ότι έχει να κάνεις διπλότυπη εφαρμογή..
-
Δεν μπορείς να δημιουργήσεις διπλή εφαρμογή το mi home;
-
Αυτό δεν το γνωρίζω δυστυχώς, νόμιζα θες απλά το apk. @MIUI_ART γνωρίζεις για το θέμα αυτό;
-
Άρα παίρνεις την πρώτη hyperos. Σαν πρώτες Ρομ σίγουρα θα έχουν bug . Είναι στη δική σου επιλογή αν θα το κάνεις τώρα ή αργότερα. Μπορεί στη δική σου χρήση να μην παρατηρήσεις τίποτα πχ..
-
@Konstantinos Skliris μπορείς από εδώ You searched for mi home - APKMirror
-
Το apk εννοείς;
-
Να επαναφέρεις ανοιχτές καρτέλες που είχες δεν γίνεται, μόνο αν τις αποθηκεύσεις σαν σελιδοδείκτες μπορείς και να τις ανοίξεις εκ νέου μετά..
-
Καλημέρα @mparaxir δε ξέρω όποιον browser χρησιμοποιείς αλλά μπορείς να δημιουργήσεις λογαριασμό και να κρατάει ότι αποθηκεύεις, σελιδοδείκτες, κωδικούς, ιστορικό κλπ..