Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 118.
-
Ναι με 811 gb ελευθερα
-
Παράθεση από antonis73: “Αυτο εχω κανει διαβασα τον οδηγο δεν κατεβαζει τιποτα!!! ” Τωρα ειδα οτι κατω γραφει σε κοκκινα γραμματα not enough storage space
-
Αυτο εχω κανει διαβασα τον οδηγο δεν κατεβαζει τιποτα!!!
-
μηπως πρεπει να ειναι συνδεδεμενο το κινητο για να τις κατεβασει μεσω του εργαλειου?
-
Δεν κατεβαζει τιποτα
-
δηλαδη το 8.0?
-
Συνδεθηκα οπως λεει ο οδηγος στο ΜΙ account.Στο rom packages βγαζει μονο ΜΙ ΝΟΤΕ 2 GLOBAL.Επελεξα αυτο σαν μοντελο και μου εβγαλε μια λιστα με stable και developer σε αντροιντ 7.0 και 8.0.Ποιο να επιλεξω?
-
Εχω το ΜΙ ΝΟΤΕ 2 οχι το redmi note 2.Τωρα που διαβασα στις οδηγιες μπορεις να κατεβασεις λεει fastboot και RECOVERY ποια απο τις δυο πρεπει να διαλεξω?
-
Φιλε Ανεστη καλησπερα. SOS Δεν μπορω να βρω την official fastboot rom λεει στο FORUM της χιαομι οτι ειναι temporarily shutdown τι μπορω να κανω?
-
Καλησπερα σε ολους εχω ενα MI NOTE 2 με εγκατεστημενη την lineage os 15.1 που ειναι σε android 8.Θελω να εγκαταστησω την τελευταια ελληνικη XTRV και θελω βοηθεια πως μπορω να το κανω σωστα?Ευχαριστω πολυ το forum
-
το ιδιο λεει ακαθοριστο σφαλμα(0χ80004005:error cannot load C:\MI:no error} =============== Ιουν 22nd 2017, 9:38pm =============== 163 882 107 id **** pass =============== Ιουν 22nd 2017, 10:41pm =============== Βάλαμε την fastboot rom forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/39012/ =============== Ιουν 22nd 2017, 10:59pm =============== Σε ευχαριστω φιλε Ανεστη για την βοηθεια σου να σαι παντα καλα.Τωρα εχω καινουρια συσκευη
-
OK επειδη δεν θα προλαβω γιατι πρεπει να κανω μια δουλιτσα το αφηνω εδω και αυριο το απογευμα θα συνεχισω με τον οδηγο του fastboot και οτι ειναι θα τα ξαναπουμε.Ευχαριστω για την βοηθεια και καλη σας νυχτα. =============== Ιουν 22nd 2017, 8:12pm =============== Φιλε ΑΝΕΣΤΗ καλησπερα δεν μπορεσα να μπω χτες.Λοιπον διαβασα τον οδηγο προσεχτικα για εγκατασταση FASTBOOT ROM τα χω κατεβασει ολα μαζι και το TWRP.Ειμαι ετοιμος να ξεκινησω με MIflash.Εισαι μεσα τωρα για να παμε βημα βημα?